• Haza
    537
    Kaneko, kojeg svi mi hvalimo, šta je to donio Dinamu, jedan gol i par asista. Eh, na šta smo mi pali kad na to svršavamo. Oršić i Ivanušec su znali proljetni dio sezone uletiti s 4 gola u 3 kola. Mi sad imamo krila u rangu Gorice. I onda netko pita di bi igrao Pašalić, koji ima 6 golova i 6 asista u Rijeci, ili di bi igrao Fruk koji ima 8 asista u Rijeci. Cijela vezna linija Dinama nema 8 asista. Problem i je što Fruk kod nas ne bi igrao, nego vjerojatno Bulat. Mi danas nemamo ni zamjenu za Baturinu, jer ako je njemu zamjena Ademi, loše nam se piše.
    Volio bi da mi netko kaže šta je to Kaneko odigrao ove prve četiri tekme proljetne. Dečko je brz, udarac koma, ubačaj ništa posebno, najčešće se zabija u više igrača, na kraju jedva izbori korner, imam dojam da kad treba dodati da zažmiri. Sahiti koji je letva, jučer imao 3 asista.
  • Droljo
    5.1k
    Oršić i Ivanušec su znali proljetni dio sezone uletiti s 4 gola u 3 kolaHaza

    Ti shvaćaš da mi ne možemo dovesti ivanušeca i oršića nego moramo proizvesti ili dovući nekog sa strane koji možda eksplodira kao orša kad je došao...
    Mi takve prodajemo, ne kupujemo.
  • austrijanac
    2.7k
    I onda netko pita di bi igrao PašalićHaza

    Dotični nije ništa napravio od kraja Listopada te se sve više priča da će ga se na klupu premjestit. Statistički je katastrofalan zadnja tri mjeseca.


    Ne kažem da nisi u pravu za ostale stvari, samo krivi primjer. Fruk i Bulat opravdano.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Moram primjetit da, za razliku od nasih trenera, igraci pristigli iz RNK Splita (Rog, Jakic, Rrahmani), Lokse itd. imaju neke respektabilne karijere poslije. No, osim Bjelice i Vahe ja ne znam niti jednog naseg trenera koji ima isto? Azijske vukojebine ne racunam.
    Podcjenjuju se igraci kao da smo do sada dovodili iz Juventusa, Arsenala, Dortmunda, pa umjesto da idemo prema onima iz Reala mi pali na guzicu pa dovodimo iz HNLa..
    Trenira nas lik kojem je karijerni vrhunac ispadanje na penale protiv Slovana iz Bratislave, a sad ga je zamijenio ispadanjem od Sparte iz Praga nakon 3:1 iz prve utakmice jer ga je ipak docekala grupna faza. Kadar treba procijenit strucan sportski direktor, a isto tako i kvalitete trenera. Mozemo dovest ne znam ni ja koga kad igre, ideje nema od toga nema nista. Baturina, Petkovic, Misic, Kaneko, Vidovic, Hoxha da ne mogu stvorit vise od 0 udaraca za 40 minuta? Aha, da, do kadra je..
  • Haza
    537

    Naravno da shvaćam, zato smo doveli Hoxhu, čekamo napeto sad da eksplodira. Eto, dojma sam da Pjaca igra kod nas umjesto Hoxhe, da ne bi morali čekati eksplozije po godinu dana. Sigurno ima i do materijala.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Oho, krenula pljuvačina i po Kaneku lagano.
  • YasutoWakizaka
    100
    Kaneko je kriv jer ne dobiva poptporu od beka i zato jer nas centarfor misli da je 10ka.
    Jedva čekam krivnju da se svali na Ogija
  • IstokKa96
    557
    @Haza iz kojeg kluba je Fruk, ako je nase krilo u rangu Gorice?
    Bi li Dinamovi navijaci bili sretni da smo doveli Fruka iz Gorice i Pasalica iz 3.lige i da recimo nisu uspjeli kod nas?
    Bi li to bili transferi u rangu 'preplacenih' HNL igraca, 'menadzerskih rikverca'?
    Andrijasevic je kod nas bio apsolutno nepotreban po Cici, otisao je u Rijeku i donio im naslov.
    Gdje je Andrijasevic bio prije, a gdje je poslije Rijeke?
  • Haza
    537

    Pašalić je statistički unazad tri mjeseca kao i sva krila Dinama, s razlikom da je on u Rijeku došao besplatno, i ima veću tržišnu vrijednost. Upao je u krizu, sad ih izvlači Pjaca. Ma mislim da se razumijemo, moja sva teorija ide k tome da je Uprava retardirana. Jedan Omeragić koji je kod nas mogao doći besplatno sad je standardni igrač Montpelliera, a mi platimo Bernauera.
    Sve sam više uvjeren da nama dođe i novi trener, da bi bilo isto sranje drugo pakovanje.
  • Orc123
    5.2k
    Kaneko je donio 3 gola i 6 aaista a s tim da prakticki pola polusezone nije igrao. Sad je krenuo nesto losije ali iz razloga jer nam igra losa i sto ga udvajaju na krilu a pomoc u Risti ima samo u širenju ruku. I takav je donio 4 cista asista koje su redom Brpdic, Petkovic, Misic i sada u nedjelju Hoxha promasili....to su bili cisti asisti....
    I da, pun mi vise k..ac Brekala na ovoj temi, Rog je npr. Imao ponudu Hajduka i nije otisao dolje! Iako ga je bratic Melnjak nagovarao. Na tome mu skidam kapu....i dosta vise o Brekalu. Ne bi ga mijenjao vise cak ni za Brodica ili Sutala....a za obojicu mislim da nisu za Dinamo, ali Brekalo jos manje. On je svoje pokazao.
  • Danko
    605
    Fruk, pjaca i pašalić bi u sadašnjem dinamu izgledali isto ili gore nego baturina , kaneko i špikić
  • Orc123
    5.2k
    duplo gore...ja sam siguran da bi Vidovic u bilo kojoj ekipi u HNL bio starter...kod nas nije, s razlogom.
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Svo dužno poštovanje Pjaci, al meni on zgleda ko da igra u nekom svom filmu i ko da je malo finija verzija Hodže. Mislim da ljudima upada u oko sam zato kaj je krilna konkurencija u ligi tolko slaba. Ja ga nikad ne bi dovel na temelju ovog kaj igra dole za Rijeku, a pogotovo kad se i ozljede zbroje.
  • Haza
    537

    Fruk i Pašalić bi došli besplatno, rizik nula. Oboje su bili mladi reprezentativci, njemačka treća liga, grdo zvuči, ali je on bio formalno igrač Borusije Dortmund.
    Kaneko, nije pljuvačina po njemu, ali on je ništa posebno, on nije igrač koji te može izvući, zabit neki gol, on je brz, prodoran, i to je to. Nije pljuvačina, ali on u nekom drugom Dinamu, od prije par godina bi bio nosač kofera. Sve ok, euforija je oko njega, ali ako je kao problem što njega ne isprati Ristovski, koga je to s lijeve strane imao Oršić, Ivanušec i drugi. Neke rakete?
  • Mali Zeus
    9.8k
    Kakav Omeragić, kaj je lik Maldini, da smo i njega uzeli opet bi kod profe bio na klupi. Profa u situaciji di Katarina ne igra gura u vatru Živkovića iako ima živog Bernauera na klupi koji sigurno nije tako loš da nemre uskočiti, dapače.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.