• Facke
    2k
    Pustite se Brekala. Igral se on z Baru igrice s "svojem" klubem. Nek slavi golceke v bilem dresu. Mi ga ne trebame. Taman po ponadanju i karakteru pase k njimi. Smrad ide smradu.
  • Haza
    537

    Gle, i Nikola Moro je bio u Dinamu, a Hajdukovac je. Niko Kranjčar je Dinamovac, a otišao je dolje. Naravno, on je šupak, ali Brekalo je produkt Dinamove škole, rođen u Zagrebu, bilo je prirodno da bude kod nas. Razlog zašto Brekalo nije došao kod nas sigurno nije zato jer navija za Hajduk, već jer imamo retarde u Upravi. Najmanji problem bi bilo da je on otišao dolje, a da smo mi nekog doveli, a nismo. Danas je dovođenje Roga čisto mazanje očiju.
    Otišao je i Pjaca u Rijeku pa je Dinamovac. Poanta je i istina da su i Brekalo i Pjaca svim silama htjeli u Dinamo, a netko im nije dao da dođu. Sve drugo su samo emocije. Naravno, za Brekalom ne plačem, ali činjenica je da je doktor nogometa za Hoxhu.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Niko Kranjčar nikad nije poricao da je za Dinamo, kao ni Moro za Hajduk, a Brekalo je na predstavljanju rekao da je uvijek imao veliko poštovanje za Hajduk i da je sanjao igrati pred punim Poljudom.
  • Droljo
    5.1k
    Pa brekalo nas je tražio duplo više para nego tovare. Točka. Do kad bumo o njemu?
  • YasutoWakizaka
    100
    Znači dobro je rekao netko ovdje. Bekovi su dovedeni ali kemije nema.
    Kaneko želi odigrati s nekime kombinatoriku, a Ristovski to nemože pratiti.
    A s druge strane... gledao sam uživo Loksu 3-4 puta za redom Ogi pretrči skroz do gola i Hoxa ne daje loptu...
    Da je ikako zamijeniti ta dva beka ili krila... bila bi bolja kemija.
    Treba dati priliku RPG-u, a ne vidim problem zašto Rile ne smije na stopera ili na klupu. Bolje on nego dva golobrada klinca u obrani, kad nema KTC-a.
    A žali bože našeg golmana... drag mi je ali broj ispucavanja koje nije pogodio je preveliko.
    Livi nije mogao ispucati ali bi obranio ziher jedan gol. Tu isto leži razlika...
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    po meni brekalo nije i neće nikad biti dinamovac, nikada. A šta se tiče konkurenata i njihovih krila i ja bi naravno radije imao Brekala da je stvarno hrio doći kod nas kako se htjelo prikazati. Činjenica je da je otišao njima za manju lovu, a sad što dzaba nam kukati. I ja mi prije pjacu nego hohxu. Ali poanta mog pošta je ta da njih nema a ima hohxa i da bi svaki drugi trener iz njega izvukao ma, kao i ostatka momčadi. Nije slučajno da svi igrači nemogu igrati na nivou na koji smo ih navikli vidjeti. A to je di trenera, nije do uprave. Oni primaju ogroman novac, profesionalci su, eto kažu da podržavaju trenera. Pa onda igraju ono šta ti se kaže. Nemamo ni lepršavost, ni agresiju kojom se busao u prsa da ćemo vidjeti takav dinamo. Nas je loksa rastavili na dva dijela i samo nas sreća spasila
  • Haza
    537

    Ja nisam čuo da je rekao da je sanjao igrati pred punim Poljudom. A realno, šta bi trebao reći jedan reprezentativac Hrvatske, da mrzi Hajduk. Pitaj Perišića šta misli o Dinamu, sigurno će reći da ima veliko poštovanje prema Dinamu. Uostalom čestitao nam je pobjedu nad Tottenhamom. Ne plačem ja za Brekalom, ali poanta je da je Pjaca zvao okolo ko jadnik ljude u Dinamu i tražio da se vrati, odjebali su ga. Bilo bi svima nama lakše i korisnije da shvatimo da je ova Uprava kriva za sva sranja koja imamo... Brekalo je ispao šupak, ali treba razmisliti kako je moguće da on i Pjaca nisu u Dinamu nego u Rijeci i Hajduku. Objektivno, zdravi razum nalaže da im je prva opcija bio Dinamo, pa tek netko drugi u RH.
  • Droljo
    5.1k

    Vezano za drekala pročitati moj post iznad.
  • Mali Zeus
    9.8k
    A realno, šta bi trebao reći jedan reprezentativac Hrvatske, da mrzi HajdukHaza

    Postoji sredina između mrzim Hajduk i onog kaj je on rekao. Kak si i rekao ispao je šupak, a ne poričem da nam je uprava u kurcu.
  • Haza
    537

    Ne moramo o njemu, možemo o Pjaci. Isti je modus operandi, i Pjaca u Rijeci ima manja primanja. Logično, jer Dinamo ima duplo veći proračun od Hajduka i pet puta veći proračun od Rijeke. Fruk, Pašalić, Pjaca, pa svi su oni htjeli prvo u Dinamo, pa kad ih Dinamo nije htio su išli dalje. Drekalo je nebitan, spomenuo sam ga samo kako bi naglasio da je za Hoxhu svemirski brod, i da imamo prema naprijed objektivno lošu ekipu.
    Treba se polako pomiriti da je sezona izgubljena, a ako se ne smijeni uprava do travnja, i ne dovede novi SD, bit će izgubljena i iduća sezona.
  • Neron53
    304
    Naravno da Brekalo nije trazio Dinama duplo vise nego druge nego je prihvatio prvo sto su mu nudili...i kod nas i kod njih.
    Njega krivim 1 posto a upravu 99 AL OPET...bas me zanima njegova faca dok mu suigraci pjevaju " mrzin dinamo, srpsko....."
  • Facke
    2k


    Prijatelj...nek ti neste male objasni koj je Brekalo se iskal od nas i nase uprave. Puna podrska uprave koj ga nisu potpisali. Smrad je i nije zaskuzil nesiti dinamov dres. On u semu poslusa Baru, nazalost.
  • IstokKa96
    557
    Fruk i Pasalic su korektni igraci i njihova karijera ce biti vjerojatno zadovoljavajuca, ali me zanima umjesto kojih igraca bi igrali da ih je Dinamo doveo u ljetnom prijelaznom roku.

    Jesu li njih dvojica u kategoriji kapitalaca, raketa ili samo rotacijskih igraca u kontekstu Dinama?

    Decki odigraju solidnih 10-ak tekmi odmah zalopojke, 'zasto nisu kod nas', 'nesposobni smo'...blabla...

    Pjaca je u svojoj karijeri znao izabrati i Anderlecht prije Dinama pa eto, uspio je za sada u Rijeci (i neka je jer je odlican igrac), ali za Dinamo i njega (jos) nije kasno.

    Jednako tako nije isto i nadam se nikad nece biti igrati u Dinamu i ostalim HNL ligasima.
  • Droljo
    5.1k
    i da imamo prema naprijed objektivno lošu ekipuHaza

    Pa dobro da smo i treći onda ako uz propuh u obrani i napad ne valja...
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Ko da su njih dva jedina krila u svemiru pa je sad uprava kriva kaj nekog od njih nije dovela. Pjaca je više strgan nego zdrav, a Brekalo je duhovni cigan. Možemo jedino krivit upravu i skautsku službu kaj nisu našli neko bolje krilo. Dobro veli Istok.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.