• Nogo
    9.4k

Sada će i Germanijak napisati da doznaju hahah.
    O ovome se priča dosta dugo. Za mene uz neku posudbu top stvar. Nadam se da bu koljena u redu :wink:
  • NB86
    17.4k
    Po meni kod nas nema prostora da mu se daju minute u kontinuitetu sto njemu treba, pametnije za njega bi bilo ici di ima sigurnu minutazu tipa varazdin i ugradit si odstetnu klauzulu od 300-500k da sljedecu zimu ili ljeto uzme sebi klub po mjeri.
  • marcio amoroso
    47.6k

Sa puno igrača smo išli u rizik. Rog je uvjerljivo najveća klasa od tih svih igrača. Nema razloga da ne probamo sa njim. Realno imamo 3 ozbiljna vezna igrača za dva mjesta (Sučić, Mišić, Ademi). Mislim da mu se itekako može naći minuta.
  • Mihaljević
    14.2k
    dinamo_tbilisi62-260716.jpg
    Nažalost jedini razlog zašto ga dovodimo je da ga Rijeka ne uzme, bolje to nego da se desi slučaj Kramarić, Pjaca, Tomeček itd. Sretno Markane.
  • Captain America
    20.4k
    Ako Melnjak bude dobar, možda ga bratić pozove na feštu za osvajanje naslova u Nedeljancu :cool:
  • Mlađi referent
    14.9k
    Strelovit je napredak 24sata u izvještavanju o dinamu posljednjih godina.

Kakav šamar za Germanijak.
  • Noel
    17.7k
    Mala varka Roga Marka.
    Sviđa mi se jer se radi momčad za ljeto već polako.. on će polako ulaziti u ritam do kraja sezone a ako bude sve ok na ljetne pripreme i u sljedeću sezonu da bude u punoj snazi..
  • cibona
    7.2k
    A germanijak prije sat i pol napisao da je Rog sve dalje od dinama :lol:

Tironi jedini daje prave i sigurne informacije...

Sto se tice roga, ako je istina da cagliari preuzima njegovu placu, onda je to vrlo dobar potez.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Najveci problem ovog transfera je da u istoj shemi imamo i Kacavendu. Koji se dokaze taj ostaje, valjda..
  • plavac173
    2.6k
    A ne znam, to moze biti dobar transfer za buducnost i Rog je klasa od igraca kada je zdrav.. Ali trenutno me zanima samo ova sezona i titula a on bi trebao krenuti igrati u cetvrtom mjesecu
  • sanjinlego
    4.1k
    Naš Marko!
  • Olmic
    5.5k
    Dinamo je vec krenuo provodit program DP, vracanje bivsih “legendi”
  • Mihaljević
    14.2k
    Hoće mu Takuro broj vratit?
  • scooniepenn
    6k

U smislu zdravstvenog kartona je slična shema, u smislu klase Kača treba još puno žganaca pojesti da ga se može i spomenuti u kontekstu Roga. Način na koji je zajedno sa Pjacom i Soudanijem dominirao HNL-om je za mene nezaboravan. Njegova budućnost je svakako upitna s obzirom na tri ozljede lijevog koljena, ali računam da dolazi u aranžmanu u kojem će biti plaćen najvjerojantije neki manji iznos plus bonusi po nastupuima. U toj opciji on je za mene no brainer jer i na 70 posto onog što je bio on je klasa. Idemo probati pa vidjeti kako će to izgledati, minimalan rizik, ogroman mogući dobitak.
  • Captain America
    20.4k
    Odličan potez je povratak Marka. Mi imamo 3 sigurna vezna u prvih 11, a luksuz je imati njega, Akija i Bulata na klupi. Pjaca koji se daleko više oslanja na fizikalije i dalje radi razliku u našoj ligi tako da bi se i od Roga mogle očekivati slične stvari.

U najgorem slučaju ga vratimo nazad ako se ne pokaže kao pojačanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.