• Nogo
    10.2k

Sada će i Germanijak napisati da doznaju hahah.
    O ovome se priča dosta dugo. Za mene uz neku posudbu top stvar. Nadam se da bu koljena u redu :wink:
  • NB86
    17.4k
    Po meni kod nas nema prostora da mu se daju minute u kontinuitetu sto njemu treba, pametnije za njega bi bilo ici di ima sigurnu minutazu tipa varazdin i ugradit si odstetnu klauzulu od 300-500k da sljedecu zimu ili ljeto uzme sebi klub po mjeri.
  • marcio amoroso
    48.7k

Sa puno igrača smo išli u rizik. Rog je uvjerljivo najveća klasa od tih svih igrača. Nema razloga da ne probamo sa njim. Realno imamo 3 ozbiljna vezna igrača za dva mjesta (Sučić, Mišić, Ademi). Mislim da mu se itekako može naći minuta.
  • Mihaljević
    14.3k
    dinamo_tbilisi62-260716.jpg
    Nažalost jedini razlog zašto ga dovodimo je da ga Rijeka ne uzme, bolje to nego da se desi slučaj Kramarić, Pjaca, Tomeček itd. Sretno Markane.
  • Captain America
    20.4k
    Ako Melnjak bude dobar, možda ga bratić pozove na feštu za osvajanje naslova u Nedeljancu :cool:
  • Mlađi referent
    15.1k
    Strelovit je napredak 24sata u izvještavanju o dinamu posljednjih godina.

Kakav šamar za Germanijak.
  • Noel
    18.9k
    Mala varka Roga Marka.
    Sviđa mi se jer se radi momčad za ljeto već polako.. on će polako ulaziti u ritam do kraja sezone a ako bude sve ok na ljetne pripreme i u sljedeću sezonu da bude u punoj snazi..
  • cibona
    7.7k
    A germanijak prije sat i pol napisao da je Rog sve dalje od dinama :lol:

Tironi jedini daje prave i sigurne informacije...

Sto se tice roga, ako je istina da cagliari preuzima njegovu placu, onda je to vrlo dobar potez.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Najveci problem ovog transfera je da u istoj shemi imamo i Kacavendu. Koji se dokaze taj ostaje, valjda..
  • plavac173
    2.6k
    A ne znam, to moze biti dobar transfer za buducnost i Rog je klasa od igraca kada je zdrav.. Ali trenutno me zanima samo ova sezona i titula a on bi trebao krenuti igrati u cetvrtom mjesecu
  • sanjinlego
    4.1k
    Naš Marko!
  • Olmic
    5.5k
    Dinamo je vec krenuo provodit program DP, vracanje bivsih “legendi”
  • Mihaljević
    14.3k
    Hoće mu Takuro broj vratit?
  • scooniepenn
    6.3k

U smislu zdravstvenog kartona je slična shema, u smislu klase Kača treba još puno žganaca pojesti da ga se može i spomenuti u kontekstu Roga. Način na koji je zajedno sa Pjacom i Soudanijem dominirao HNL-om je za mene nezaboravan. Njegova budućnost je svakako upitna s obzirom na tri ozljede lijevog koljena, ali računam da dolazi u aranžmanu u kojem će biti plaćen najvjerojantije neki manji iznos plus bonusi po nastupuima. U toj opciji on je za mene no brainer jer i na 70 posto onog što je bio on je klasa. Idemo probati pa vidjeti kako će to izgledati, minimalan rizik, ogroman mogući dobitak.
  • Captain America
    20.4k
    Odličan potez je povratak Marka. Mi imamo 3 sigurna vezna u prvih 11, a luksuz je imati njega, Akija i Bulata na klupi. Pjaca koji se daleko više oslanja na fizikalije i dalje radi razliku u našoj ligi tako da bi se i od Roga mogle očekivati slične stvari.

U najgorem slučaju ga vratimo nazad ako se ne pokaže kao pojačanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.