• YasutoWakizaka
    100
    Također vjerujem da bi do izražaja trebali doći Hoxa i Kaneko protiv Betisa, jer oni nebu igrali bunker protiv nas a sada imamo super brza krila + ogija.
    A Hoxa će biti s vremenom sve bolji, ali vidi se da i dalje ima taj sklop da misli da treba dribljati trojicu a nije navikao igrati protiv bunkera svaku tekmu.
  • NitkoBitan
    12.4k
    Stojkovic je meni vise materijal za ofenzivnog veznog, odnosno zamjena za Baturinu. Mislim da cemo prezivjet ovu polusezonu i bez dodatnog lijevog krila al bi se onda trebalo na ljeto dovest klasu ranga Despodova.
  • YasutoWakizaka
    100

    Ja sam mislio da je on krilo, moja greška. Onda po tome ili ne kupujemo Vidovića ili na ljeto prodajemo Baturinu? Što je s Halilovićem tek? Čini mi se da je on kao i Brodić doveden reda radi.
    Dosta tu još ostaje mjesta za pročistiti kadar...
  • rioda
    2.6k
    Halilović sigurno nije zadovoljan minutažom i ne bi me začudilo da potraži novi klub. Po meni šteta, jer mislim da bi mu trebalo dati više minuta i zapravo je odlična opcija kao back-up za vezu.

    Krilo mislim da nam u ovom trenutku ne treba jer ćemo bezveze nagomilati igrače. Prihvatio bih krilo jedino ako bude top klasa, tipa taj Kent mi se čini da bi bio upgrade na postojeće opcije (kakav je u glavi je druga stvar).

    Vidovića mislim da ćemo otkupiti jer ćemo najvjerojatnije prodati Baturinu, tako mi se čini. Vraća se i Stojković...

    Po meni imamo dobro posloženu, relativno mladu i potentnu ekipu za ljeto. Najveći problem će biti u napadu gdje se vjerojatno sprema odlazak Petkovića, a osim pronalaska adekvatne zamjene, nama će se zbog toga i igra taktički jako promijeniti. Tu će nam trebati top zamjena. Sanjam o Kramariću...
  • marcio amoroso
    32.5k
    Sanjam o Kramariću...rioda

    Krama sebe ne vidi kao napadača i u Hoffu čak ne igra napadača.
  • Mr Anderson
    5.4k
    trebalo na ljeto dovest klasu ranga Despodova.NitkoBitan

    Najspominjaniji igrač na forumu zadnjih godinu-dvije. Tiha patnja forum struke.
  • Paggini
    7.3k
    Mene zanima zna li Despodov koliko idolopoklonstvo uživa među kibicima Dinama...
  • kibic11
    131
    tog despodova moraju dofurat kak god znaju!
  • NitkoBitan
    12.4k
    Najspominjaniji igrač na forumu zadnjih godinu-dvije. Tiha patnja forum struke.Mr Anderson

    Izgleda da je forum struka ovaj put bila u pravu. U grckoj ligi trenutno ima 8 golova i 6 asistencija te je bio u momcadi kola 5 puta a 12 puta je igrao od prve minute. To bi bio igrac od potencijalnih 20+ golova u HNLu po sezoni.
  • marcio amoroso
    32.5k
    Izgleda da je forum struka ovaj put bila u pravu. U grckoj ligi trenutno ima 8 golova i 6 asistencija te je bio u momcadi kola 5 puta a 12 puta je igrao od prve minute. To bi bio igrac od potencijalnih 20+ golova u HNLu po sezoni.NitkoBitan

    Naš klub se odlučio na štednju pa je doveo igrače koji će u isto toliko kola imati 1 gol, dvije asistencije i jedan poziv u momčad kola.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Paok sa njim prvi na tablici
  • MarK
    231
    Zašto ne Erik Exposito ako je Mierez preskup? Jak, zabija redovito, pred istekom ugovora, čisto sumnjam da mu Dinamo ne bi bio privlačan.
  • Laugreano
    1.3k
    Zanimljivi komentari navijaca.
  • Nogo
    1.3k


    Zato jer trenutno imamo Petka, Kulena, Brodića, Emrelija i Drmića na ugovoru.
    Odličan napadač, ali po meni dogovoriti sada za ljeto. Njega i Miereza upariti i odemo jako!
  • Orc123
    5.2k
    ne vidim komentare, mozes li ukratko rec sta se pise?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.