Prije 30-ak godina Crkva je protivljenjem kondomima napravila strahotu u Africi — Bosskovitz
Da, ali počinje tako da se odmeće od judaizma, prvi kršćani prihvaćaju Isusa kao mesiju za razliku od ostalih Židova koji ne prihvaćaju; to je jedan od razloga zašto je kršćanstvo jedna od abrahamskih religija. — Bosskovitz
Čekaj čekaj, to nije argument, a argument je spaljivanje u srednjem vijeku.. — mali M
Uglavnom nisi objektivan. Kao je tvoj stav neutralan jer gledaš "izvana", al ne kažeš da gledaš iz vana preko nišana.. — mali M
Super mi je kriviti Crkvu za "strahotu u Africi" kao da je ona zagovarala da svi spavaju sa svima ali bez kondoma. — mali M
Koliko moraš biti bezobrazan da okriviš Crkvu koja je imala nekoliko stotina misionara u to vrijeme da su krivi za širenje bolesti po Africi.. — mali M
stare ljevičarske fore.. — mali M
Špageti čudovište je naizlizanija ateistička fora — mali M
ti nisi branitelj sekularizma nego sekularnosti, tu demagogiju prodaj drugdje. — mali M
Tako da dragi moj Boss, nisi ti ni tolerantan niti branitelj, ti si jednostavno mrzitelj Crkve i zagovaratelj podjela u društvu. I to mislim najljepše moguće jer mi se neda slušati izmotavanja i skrivanja iza demagogija. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.