• mali M
    10.9k
    Provjeravao sam više puta unos podataka. Tražio frenda da upisuje umjesto mene, na računalu, na mobitelu, svakako, tako da nisam krivo unosio niti jedan podatak kod dodavanja članske — Šteco

ne ne, nisi me shvatio, meni su oni kod učlanjenja ukucali krivi OIB u sustav, pa sam ja mogao kucati do besvjesti nebi se nikad uspio ulogirati. žao mi je da toliko čekaš, nadam se da će se i takva problematika iznormalizirati nakon što prođu izbori pa se malo smanje upiti za učlanjenje...
  • Šteco
    2.1k
    ne ne, nisi me shvatio, meni su oni kod učlanjenja ukucali krivi OIB u sustav, pa sam ja mogao kucati do besvjesti nebi se nikad uspio ulogirati. žao mi je da toliko čekaš, nadam se da će se i takva problematika iznormalizirati nakon što prođu izbori pa se malo smanje upiti za učlanjenje... — mali M

Ma skužio sam kaj si htio reć, oboje to zapravo i pišemo, ja dobro upisujem, ali u sustavu nije dobro upisano i logično da me neće povezati. Tu oni jedino mogu napraviti nešto (ispraviti podatke u sustavu), ali kako za sada nisam dobio nikakav odgovor svakim danom sam mrvicu manje sretan što se izbori bliže, jer vremena je sve manje. Ali ako izbori prođu kojim slučajem i bez mojeg glasa, tj. ako na izborima bude identičan problem kod glasovanja, svejedno očekujem uvjerljivo dinamovo proljeće.
  • mali M
    10.9k
    svakim danom sam mrvicu manje sretan što se izbori bliže — Šteco
    ma za to ne brini, riješit će Draž il Deda već! :lol:
  • Dalmatinec
    657
    Majko mila, učlanim 5-6 ljudi, dvojica bi još trebala, i jedini ja ne dobijem člansku. Postao sam lagano sprd. :grin:
  • Bruh
    1.3k
    Kolko mi okvirno imamo članova?
  • Batigol
    229
    Kome se obratit ako zelim postat clan? Iz Njemacke sam...direktno klubu ili?
  • NitkoBitan
    39.8k
    Jel imas OIB? Ako imas normalno sve rjesavas samo ti je nesto skuplje zbog dostave clanske i poklona. Ak nemas OIB probaj ga izvadit prek Porezne uprave - besplatno je.
  • Jaro
    12.9k
    Porezne uprave - besplatno je. — NitkoBitan

Netko je napisao da se mora osobno doci u PU, nisam provjeravao.
  • Peškaman
    9.8k
    Pa ako imaš hrv putovnicu,imaš OIB na prvoj stranici ako se me varam
  • Batigol
    229
    Ma imam putovnicu i naravno OIB..
  • BBB Mataa998
    3k

Znat cu ja uskoro vise. Trenutno sam u razmjeni mailova sa poreznom upravom bas zbog dodjele OIB-a jesnoj osobi koje je strani drzavljanin
  • agramZ
    3.1k
    koji sam ja idiot.. :monkey: zadnja hrvatska putovnica mi je iz 2006. godine, od tada imam samo austrijsku, ali ostalo mi je hrvatsko drzavljanstvo. i sad me ovi zadnji upisi podsjetili da je tada postojao jmbg pa sam iskopao staru putovnicu da vidim da li se moze nesto preko nje napraviti.. i tako sam doslovno za minut sasvim jednostavno saznao za svoj vec odavno postojeci oib, za kojeg sam mislio da zapravo i ne postoji :lol:

ako mozda jos nekom specijalcu zatreba, preko ovog linka lijepo rijesite sve.. :rofl: https://oib.oib.hr/SaznajOibWeb/
  • Nevo7
    1k
    15. 1. uplaćeno, danas došla iskaznica
    Još ja budala uplatio da mi dođe preporučenom poštom, mislio sam da će brže, al isti vrag, obično pismo :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    6.5k
    Pozdrav, jeste li naišli na rješenje? Svi moji prijatelji koji su naručili člansku ove godine su je dobili na adresu, a ja nisam. Još sam se ja učlanio par dana prije njih...
  • NitkoBitan
    39.8k
    Ja sam se uclanio u ozujku prosle godine i na clansku sam cekao sigurno 2-3 mjeseca. Nit sam slao mailove nit sam zvao koga, samo lagano. To kaj vam nije dosla clanska ne znaci da niste clanovi, provjerite preko ulaznice.hr . Zrihtajte mail za glasanje, to je najbitnija stvar. Kad ce kartica doc je manje bitno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.