• Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Gabriel dolazi sutra na ljecnicki pregled u DinamoMiro Vugrinec

Navijači kad Miro kaže da dolazi sutra

Ali mora proći lječnički

• plavac173
    2.6k
    Opusti se, skautiran je od ljudi kojima je posao procijeniti kakav je ko igrac, ne mozes sigurno dovesti Trenta Arnolda u Dinamo
  • Dinaminjo
    1.9k
    Koja skautska sluzba, dajte molim vas..

Idu po nasoj svlacionici i pitaju jel imate nekog bivseg suigraca za preporuciti??
  • cico
    13
    ma sve ok ...
  • NitkoBitan
    35.1k
    Bolje da malom Mikiću damo više prilike nego da dovodimo ovog tamnoputog crnca.Mali Zeus

E jbg sad kad je mali slomio ruku. Da je tako sportska struka razmisljala i da je malo slomio ruku 13.2. bilo bi veselo. Spikic bi zavrsio na beku i trazio prvi let za ne znam gdje, vjerojatno random odabir :lol:
  • Orc123
    14.9k
    Ovo mi ko neki deja vu dolaska Kaneka, Hoxhe, Ogiware...ttj. svih koje dovedemo....da je savrsen bek ne bi nam bio dostupan. I ja bi rado Carvajala ali u free transferu bit ce dobar da s Ristom drze stranu. Bio je ogroman talent u mladosti, jbg nije ispunio puni potencijal kao i brdo drugih. Covjek da ne valja ne bi imao toliko sezona u 1. Francuskoj ligi.....ako je bio odlican u Brestu onda ce i nama biti dobar.
  • plavac173
    2.6k
    Koja skautska sluzba, dajte molim vas..Dinaminjo

Ista ona koja je preporucila Kaneka, ista ona koja je dovela Ogiwaru (citaj Dabac)
  • Dinaminjo
    1.9k
    ajde plavac dabac procitaj do kraja i prihvati salu..
  • plavac173
    2.6k
    Sala je drugi dio recenice a prvi mislim da ne, a ovo je i post za vecinu ljudi koja i s razlogom tako razmislja ali je Dabac valjda jedini covjek u klubu koji moze preporuciti nesto kvalitetno
  • Nevo7
    986
    Nije se najbolje snasao ovdje jer se tu ne igra nogomet kao u ligama petica. To kaj netko dolazi iz liga petica ne znaci da ce automatski ovdje dominirat, mozda postane predmet sprdnje zbog losije tehnike i kombinatorike.NitkoBitan

Doslovno je Moubandje rekao da u Dinamu ne možeš uspjeti ako imaš lošu tehniku. Rekao je da su igrači u HNL-u izrazito tehnički potkovani, a pogotovo u Dinamu i da ako nemaš smisla za kombinatoriku i tehniku, otpadaš.
  • Ludovic IX
    10.4k
    free transfer iz francuske lige.. već sad je jeftiniji od Maxa na razdoblje od dvije godine..
  • Laugreano
    5.1k
    Moubandje je cijelu karijeru igrao u davljeniku u zoni ispadanja. Skoro svaku utakmicu igrao je u postavljenom bloku. Onda dođe u Dinamo i dočeka ga sve suprotno :D
  • Nogo
    10.2k

"Samo" liječnički treba proći :lol:
  • NitkoBitan
    35.1k
    Ekipa smijesni ste sa tim prodavacem magle Lorenzom. Lik procita tu na Zoni vijest, podijeli na svom Twitter profilu i vi ga opet dijelite ovdje? Pa jeste ludi svega mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.