• Maki2
    805
    Nagazio ga slucajno suigrac, pise u Germanijaku.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    16 godina jarane, desanka šakić
  • plavac173
    2.6k

Prema informacijama Germanijaka, Mikiću je suigrač slučajno nagazio na ruku i pukle su dvije kosti. Sreća u nesreći je da ne treba operativni zahvat već će se prema nalogu liječnika morati pričekati da kosti zacijele…
    No, tu priča nije stala. Čim je izašao iz bolnice s gipsom na ruci, Mikić je okrenuo broj Sergeja Jakirovića.
    Šefe, sutra sam u treningu. Ne smeta ništa”, bila je njegova molba koja je osupnula Jakirovića.
    Trener Dinama rezolutno je odbio zahtjev mladića koji je prije nekoliko dana navršio 17 godina. Međutim, očito je moć uvjeravanja bila na visokoj razini jer mu je Sergej Jakirović rekao da može doći u utorak na trening, ali na travnjak će pod uvjetom da mu to liječnici odobre.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-slomio-ruku-pa-molio-jakira-da-doe-na-trening-foto/125195?fbclid=IwAR01hzV8ViMetgZ8CHJQYTldLxVmUNIPi0xTEEi2WP1Smeh8UAZjkao_t3I_aem_AZSzlhDfZH-xJDsy7fDsKxrBzJZCfpUl3gxfqIvT712Cu2uKdvuOVTtwzHAf76O4NZ_tr7Lw6g-AqKAQ-WP1N4Dj
  • Jaro
    10.5k
    Međutim, očito je moć uvjeravanja bila na visokoj razini jer mu je Sergej Jakirović rekao da može doći u utorak na trening, ali na travnjak će pod uvjetom da mu to liječnici odobre.plavac173

Nadam se da je ovo izmisljeno, jer ajd, nekako cemo progutat da trener dinama nema autoritet nad Petkovicem (makar je i ovo vec zesci alarm), ali da istu stvar uspije i tinejdzer je vec smijesno...
  • Nogo
    8k

Od Rijeke ima već 7 dana.
    Napisao sam to tada.
    Pjaca lobira. Bilo bi dobro da i Rog i Pjaca dođu kod nas.
    Onda dovesti Miereza i stopera/desnog beka.

To bi bio rok za pamćenje!
  • plavac173
    2.6k

Ako stvarno mislis tako onda ne znam sta reci
  • plavac173
    2.6k
    Pjaca dođu kod nasNogo

Jel Pjaca ima neku klauzulu u ugovoru u Rijeci po kojem moze napustit klub? Cuo sam to kad je tek stigao u Rijeku
  • Nogo
    8k

Ima između 1,5m i 2,5m. Napisao sam to neki dan.
    Možda netko zna bolje pa će napisati točno.
  • Peškaman
    7.3k

Da,mislim čak da su pisali da je klauzula 500k eura
  • plavac173
    2.6k
    Ma kakvih 500k nema sile
  • Efes Pilsen
    11.7k
    2 igraca na staklenim koljenima i El Toro.. Ne znam, Rog je mozda iskusniji od Kacavende, ali ista je to pjesma. Za 3 tjedna je ozujak, ni u najoptimsticnijem scenariju on nece bit za 90 minuta spreman u tom periodu. Pitanje je i kad bude kakva ce forma bit. Pjaca je uhvatio neku konstantu, ali meni to i dalje ne uljeva povjerenje dugorocnije.
    Svaka cast obojici, naravno nema garancija ni za zdravog igraca, al ipak..
  • Nogo
    8k

Iako je Sergej Jakirović želio Pjacu, klub je odlučio da je trenutačno bolja varijanta forsirati mlađe igrače na toj poziciji. Pjaca će za to vrijeme formu ganjati u Rijeci, ugovor ima do ljeta 2026. godine, a u ugovoru, kako doznajemo, ima odštetnu klauzulu od oko milijun i pol eura koja Dinamu neće biti problem ako Pjaca na Rujevici eksplodira
  • YasutoWakizaka
    179
    Zašto ljudi žele čovjeka koji je operirao koljeno tri puta. Šta je vama stvarno?
    Kava neće proći pregled ali Rog oće.
    Stvarno šta je tu s nekim idejama.
    Teški rehabilitacijski centar Kača, Stojke, Drmić Šutalo, Perić Moha itd.
    Nema koljena ali igrao je u ligi petica pa je dobra opcija.
  • Nogo
    8k

Zato što su Dinamovci i ako ih se može dovesti za neke razumne novce ja sam za!

Naši igrači, ali mogu pokazati koliko mogu.
    Neće imati milionske ugovore, a ako su posudbe u pitanju (tipa Rog) nema se šta izgubiti.

Onda će otići u Rijeku, Osijek pa će biti plakanja zašto ih nismo doveli.
  • Jaro
    10.5k
    klub je odlučioNogo

Tko je ovdje "klub" - jer eto, na kraju taj isti "klub" pokusava dovesti krilo. Jedno je i doveo, istina malo mladje od Pjace, al miskom da se ne uklapa u narativ "forsirati mladje igrace"...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.