• Navijač Dinama
    7.3k
    možda i najbolje gostovanje koje je grupa napravila sto se reprezentacije tiče
  • gh0c
    256
    Jedan kolaž iz ranijih dana :rofl: :blush:
    uxtwfm.jpg
  • BluePhone67
    3.2k
    Djelovi su sa albuma za slicice iz 2000 igraci & navijaci?
  • gh0c
    256
    Djelovi su sa albuma za slicice iz 2000 igraci & navijaci? ↪gh0cBluePhone67
    Aha. Nažalost album više nemam.

    Bijela polja na šahovnici ofarbana korektorom, sve preljepljeno selotejpom :grin:
  • BluePhone67
    3.2k
    Cudni su putevi Bozji, pa tako odem u subotu ili ti predzadnji dan na Interliber sto nikada ne radim vec pokusavam pograbiti sto ima i ako ima vec u prva dva dana. A ono najveca berba ikada, svakakvih knjiga po "bagateli" ili "snizenim" cijenama ali ovaj put jackpot je uletio i to nenadano iz vedra neba bez obzira na paprenu cijenu same knjige. Prvi i najstariji almanah sa slikama klubova i o samom klubu po savezima od 160 stranica i ikada izdan u takvoj formi iz 1925 god pod nazivom "Album nogometnih klubova jugoslavije"

    Evo par slikica i zanimljivih tekstova iz tog doba.
    yzs3lzpz2i40hn2s.jpg
    sk66wvrvq6neo51v.jpg
    p9b7epbxnzdqbffv.jpg

    Koliko ima gresaka ili tipfelera ili se u to doba tako razvijala prica to cemo jos morat istraziti sami,ali kao sto vidite u tekstu pise da je Gradjanski osnovan 1910 god (opa) a ne 26.4.1911 (dali im je trebalo barem 5-6+ mjeseci da naprave statut i zvanicno proglase se klubom i sluzbeno, a okupljanje je vec 1910 krenulo je za mene za sada nova enigma) Ostalo sto pise da se osnutak moze gledati cak i od 1905 god sto je za mene prvo vazno otkrice jer nisam znao da su tada tako sagledavali nastalu situaciju i stvari, jer kao sto u tekstu pise da su svi clanovi iz PNISKa nakon ugasenja presli u novonastali 1hgšk (gradjanski) sto po nekim literaturama je istina da je bila vecina, ali ponavljam se, ne i da su tako sagledavali pnisk=gradjanski jer je uvijek prica završavala Pnisk=NkZagreb mada i tu ima prijepora.


    Moram također podijelit i sliku Hajduka, ali cisto za nove narastaje i vjecite njihove propagande da se nađe kada zatreba, iako se tek u zadnjih godinu/dvije pocelo "glasnije" pricati o ovoj priči i ja sam sam ovdje na nekim temama stavljao neke materijale, danas stavljam iskljucivo da se ne zaboravi da je hajduk do banovine hrvatske imao prefiks Jugoslavenski sportski klub Hajduk za sada sa ovom slikom znamo da je sigurno od 1925 god vec bio JSK pa je bio 1928 fc kao football club, pa opet JSK ali nije za sada utvrđeno od kada je krenulo sa JSK posto znamo da je osnovan kao HSK Hajduk i jos nesto u ovoj knjizi pise da je osnovan od 1912 god iako oni imaju zivi faksimil i potvrdu da su osnovani 1911 u Zadru pa cemo vjerovati faksimilu.

    u4wnv9yq2i3uuqmp.jpg
    o77fh83rvwozss40.jpg
  • marcio amoroso
    31.9k
    ez8qsargtmikfgeg.jpeg
    Jedno od dražih gostovanja.
    Stuttgart 2004
  • Stihl
    3k
    Na današnji dan prije 13 godina...četvrt finale kupa, 2:1 za Dinamo
    tw9en7u18mql13qm.jpg
  • Neki tip
    19k
    čuj "cup" HNS-a.. koji kompeksaši
  • xavier
    11.1k


    Pa piše i "vs" :smile:
  • Neki tip
    19k
    ok, onda su poludosljedno iskompleksirani :wink:
  • Stihl
    3k

    Hahah da to nisam ni skuzio. Ne kuzim tu briju al nek im bude
  • Cosey
    433
    Samo da podsjetim, nadam se da ima ovdje ekipe koja ima godišnje dulji/dugi niz godina pa da ovdje stavi fotke čisto da napravimo neku retrospektivu (stavio sam svojih par koje imam).
    Očito je da nemamo tu tradiciju kupovanja godišnje, a još je očitije da ne shvaćamo njenu važnost što najbolje pokazuje i ova utakmica protiv Atalante.

    Također, nadam se da će se još netko uz Stihla uključiti u stavljanje fotki starih ulaznica.
    Ipak su ulaznice, uz možda šalove i dresove, najbolji suvenir.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Jel se može slikat?
    Ja dan danas imam tatin šal Dinama(sa njim idem na utaimice) koji je dobio 2002 od prijatelja koji zivi u ZG kako je rekao to je prva serija šalova kada je Dinamo vratio ime
  • Stihl
    3k

    Kaj se tiče ulaznica, počelo je tako da sam 2003. bio prvi put na derbiju(Dinamo dobio 1:0) pa mi je stari rekel da si to sacuvam za uspomenu( vjerojatno se nije nadao da cu jednog dana ic na svaku tekmu) i onda neko vrijeme nisam bas skupljao, mozda par iz 2004. godine i onda sam baš intenzivno počeo skupljat 2005.godine, nekak mi je to bilo fora pa sam nastavio sve do danas. Imam neku finu kolekciju ali dosta mi ih i fali jer sam imao godisnju pa sam ljude zical da mi daju svoje karte, drugi razlog kaj sam na hrpu domaćih i gostujućih tekmi upal na stadion bez karte ali sam pokusavao skupit koliko god sam mogao. Onak mi je to nekak lijepa uspomena, zao mi je samo kaj pokraj svake nisam napisao rezultat i neko događanje ako ga je bilo.
  • Stihl
    3k
    Nastavljamo...na današnji dan prije 12 godina
    9v03vmofzv0lammh.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.