• DrawTube
    3.4k
    Rijeka također ima

    Doduše taj koncept pada u vodu čim temperatura padne ispod 15 stupnjeva i svi obuku crne ili tamnoplave jakne

    Rijeka 6 različitih boja - crna, bijela, svijetloplava, žuta, crvena , sivkasta
  • mali M
    3.8k
    Gorica nema dugine boje. Ima klasično crvena plava žuta zelena. Evo pogledao Rujevicu, ista stvar... Ajde nemojmo se muljati, zbilja neću gnjaviti oko toga al reć da stolice nisu takve s razlogom je bezveze...
  • jedan u nizu
    6.7k
    Pampas isto ima šarene, doduse u nekakvim bojama kluba.
    Čak sam i komentirao prvu tekmu da zbog toga ne znas da li publike ima jako puno ili jako malo.

    Nekako mislim da ce Kranjca imati nekakve 'boje grada', plave i bijele stolice.
  • agramZ
    2.3k
    ionako samo smetaju, koga briga za boje..
    https%3A%2F%2Fwp-images.onefootball.com%2Fwp-content%2Fuploads%2Fsites%2F11%2F2022%2F05%2FEintracht-Frankfurt-v-West-Ham-United-Semi-Final-Leg-Two-UEFA-Europa-League-1651787465.jpg?auto=format%2Ccompress&crop=faces&dpr=2&fit=crop&h=178&q=25&w=280&s=0925a29eca00646fd5e2c7fe25fbbbbc
    3000193318357127
    profile:original
  • Mali dioničar
    15k
    Ajde nemojmo se muljati, zbilja neću gnjaviti oko toga al reć da stolice nisu takve s razlogom je bezveze...mali M

    Imaš pravo, možda stave i dildo na stolce.
  • mali M
    3.8k
    Imaš pravo, možda stave i dildo na stolce.Mali dioničar

    Eto, ti vidiš i širu sliku nego ja! :lol:
  • Bosskovitz
    8.2k
    zapalit ćemo ih bez brigeSixthway

    Koji k? Kaj ćeš ti paliti?

    Imam dojam da neki od vas baš i ne idu na utakmice jer šarene stolice su u Kranjči već godinama i - koliko znam - nitko još nije promijenio seksualnu orijentaciju nakon kaj je sjeo na njih.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    ima ih i na gostujucoj tribini u Gorici
  • mali M
    3.8k
    jer šarene stolice su u Kranjči već godinamaBosskovitz

    I u Gorici i na Rujevici... Volio bi da pročitaš šta se od početka piše, da se piše ironično, a pokrenuto mojim posprdnim komentarom... Nije svaki komentar za borbu na život i smrt :lol:
  • Mali Zeus
    10.4k
    Kaj se tiče onog jata nek naprave kućice za ptice na krovu.
  • scooniepenn
    2.1k

    Citirat ću svog oca koji mi je još davno rekao da su oni koji se puno pravdaju i uzbuđuju na bilo što vezano uz spominjanje pojma gay najsuspektniji. :lol:
    Ne znam tko puši mitove kako se gay muškarci ili žene međusobno ne prepoznaju pa će kao nama straight ljudima uletavati.
    No, da se vratim na temu, kad je riječ o odabiru stolica meni se iskreno najviše sviđa kombinacija nekoliko nijansi u bojama kluba ili grada kao što ima Osijek. Dakle, prelijevanje iz bijele u svijetloplavu pa u tamnije plavu mi elegantno izgleda. Čak bi takva ili slična kombinacija bila u skladu i s bojama grada Zagreba.
  • Duško
    0
    Dugi13
    Trebao je otići Bandić i Bozanić pa da se pokrene gradnja novog stadiona!!
  • mali M
    3.8k
    Nitko se ne boji da će ikome gejevi uletavati nemojte zmišljati jer to nitko nije rekao. Komentiramo i činjenica je da odabir boja na renderu nije kao u Gorici, Rijeci ili Osijeku nego su baš ove glupave ideološke dugine boje. kaj se pravite kilavi.. buraz ti se sedni na rozu i bok.. A ovi mitovi da oni koji se najviše uzbuđuju su najsuspektniji je glup argument te ekipa koja nemre prihvatiti da nismo svi njihovih skolnosti.. ali da ne trolamo temu.
    ad je riječ o odabiru stolica meni se iskreno najvciše sviđa kombinacija nekoliko nijansi u bojama kluba ili gradascooniepenn
    Da, slažem se, to je najbolja kombinacija..
  • scooniepenn
    2.1k

    Slažem se da nećemo spamati temu pa ću samo u najkraćim crtama da niti jedna gay osoba, a znam ih nekoliko, to nije postala, već je toga bila svjesna krajem osnovne, početkom srednje škole. Držim se one da gledam ljude kakvi su kao osobe, a ne kakve su seksualne orijentacije. Jednako tako, ne dozvoljavam da mi itko nasilno nameće svoja uvjerenja, poštujem tuđi izbor i očekujem da i drugi poštuju moj kao straight osobe.
    Što se tiče izbora stolica nadajmo se da će nešto slično u Sirrahu odabrati i za novu Kranjču s obzirom da su oni projektirali i Opus Arenu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.