• Kujtim Shalla
    2.1k
    jbg, mozda će mislit da se šalim a ja mrtav ozbiljan. Dobio sam dojavu iz novog pazara :kiss:
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Dali se neko poznaje ili prati sa livijem ovdje na zoni, kakvo je njegovo mišljenje o ovom Kentu? Jel lik stvarno lujka ili šta? Čitam da su mu turci zamrzli ugovor šta god to znači. Jer ne želi otići. Večeras se kod Engleza završi rok pa da vidimo te opcije kako će završiti.
  • Bruh
    901
    da smo bar ko cibona oni imaju magične moći da bez para dovedu solidne igrače a mi da sa parama dovedemo polomljene igrače

    Edit: samo ignorirajte upravu cibone neg po transferima hahahahah
  • Petar86
    592
    Pogledaj mu profil na insta vidi se da je neki propuh u glavi + zove se ryankenty, msm glupost al meni bas nekako odaje dojam da je djetinjast i neprofesionalan
  • über alles
    1.5k
    Ak ima ekstra y na kraju imena na insta ja ga u klubu ne zelim !
  • CastAway1986
    853
    Dobiti 4M plus bonuse za igrača koji nije redovan član prvih 11 je dobra stvar , sjetite se koliko smo dobili za Livija i Orsica..Ljubi hvala na svemu, mislim da je igrač koji nije ispunio svoj puni potencijal u klubu ponajviše radi mjenjanja pozicija ipak je došao kao jedna od najperspektivnijih osmica austrijske lige i bio blizu njihove reprezentacije..Mora se priznati da je bio pravi profesionalac i nije nikad dramio na sve to..Uz Mihu za kojeg smo dobili 200K došli smo na zaradu od 4 200 000 i naravno da svi želimo makar još desnog beka ..Nije mi samo jasno što se novac ne uzme i za Rukavinu za kojeg sam uvjeren da ga čeka sudbina Marina..
  • wolfgang14
    1.1k
    Germanijak doznaje: Los Angeles odustao od Rukavine, evo gdje odlazi Dinamov talent!

    Međutim, to ne znači da Rukavina ostaje u Dinamu. Kako Germanijak doznaje, talentirani napadač odlazi na posudbu u Goricu kod Dinka Jeličića. Prema dogovoru, riječ je o posudbi do ljeta s opcijom da Rukavina i duže ostane u Gorici. U ovom trenutku to se čini kao najbolje rješenje za Rukavinu i za Dinamo. On će dobiti potrebnu minutažu koja je jako važna u ovom stadiju njegove karijere, a Dinamo će imati igrača koji će biti u svojevrsnom izlogu. Na koncu, poznavajući Nenada Črnka, posudba neće biti besplatna već će Gorica dobiti određeni postotak u nekom sljedećem transferu na ime razvoja igrača Dinama u svom sustavu.

    Rukavina bi već sutra trebao biti na treningu Gorice, ostaje pitanje hoće li konkurirati za nedjeljni sudar upravo s Dinamom ili ide u konkurenciju od sljedećeg kola.

    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-los-angeles-odustao-od-rukavine-evo-gdje-odlazi-dinamov-talent/124919

    Sad kad nam Rukavina utrpa gol
  • Jurki
    8.8k
    najveci problem je u tome da prodamo Krkalica za 100 milja eura. Ovi kreteni nebi doveli nikakva pojacanja.
  • CastAway1986
    853
    Nije na meni ali u ovom vremenu stresa i nervoze kad svi očekujemo pojačanja samo bi htio skrenuti moderaturi pažnju na lika pod nadimkom plavi duh koji je profil napravio prije par dana a samo nas još dodatno stresira s upisima "Dinamo skautira Nizozemsku, Dinamo pregovara sa Zenelijem i Dinamo povećao ponudu za Kenta" a da uz to ne stavi nijedan odgovarajući članak kojim bi te tvrdnje potkrjepio..Nadalje osobe s foruma koje osobno poznajem potvrdile su da je ovo pravi Lorenzo Lepore i nema smisla momka napadati jer on ruku na srce nešto zna a zašto mu je Dinamo baš posebno zanimljiv neznam ali je simpatično da jedan talijanski novinar baš nama predaje toliko pažnje.
  • Juznjak
    3k

    Ček jesam li ja dobro shvatio da Dinamo nema apsolutno ništa od te posudbe, a Gorica će imat postotak od transfera?
  • hardek
    1.5k
    Po meni najbolja opcija. Vjerujem da može postat nešto od njega jer ima jako dobre fizikalije al trebao je već godinu dana biti negdje na posudbi.

    Ono što me brine su ovi postotci jer ako je to cca 10% a znamo od prije da igrač i ekipa oko njega već ima 20%...

    Al opet bolje da igra negdje nego nama sjedi na klupi
  • BornaPŽ1986
    1k
    Mozda se u upravi nisu snasli a drugom vremenskom zonom u LA
  • wolfgang14
    1.1k


    Ha jedino razvoj igrača dobivamo koliko sam skužio
  • Jurki
    8.8k
    ovo je los money managment. Umjesto da smo uzeli 3,5 milje i dali njemu 20%. Ostalo bi nam 2,8 milja.
    Ovak moze odigrati zakurac pa otic za milju sve skupa. A tesko da ce bljesnuti.
    Nije mogel igrati protiv Ponikvi.. o cem mi pricamo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.