• kibic
    1.3k
    :rofl: :clap:

Al baš si nisam ziher da znaju kak mailovi imaju spam folder.
  • Olmic
    5.5k
    1/1 je ban. Molim provjerit od strane moderature kada je kreiran novi korisnik i usporedit s banovim
  • Mr Anderson
    17.4k
    Mail samo dokazuje da su se Dinamo i Fiorentina dogovorili, a da je puklo između nas i igrača, odnosno agenta. I to je klub i objavio. Što je bilo, više nije bitno. Idemo dalje. Treba nam desni bek, a ako dovedu Kenta tko će se više sjećati Brekala.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Meni je u cijeloj priči najsmješnije da je Bara dao screenove dosta povjerljivih procesa transfera igrača sa imenima cijele ekipe uključene u to, koliko god bilo logično ili poznato da su ti ljudi dio tog procesa, kao i osobne podatke nekih. Mislim da nisu ni talijani glupi i da će si Bara zatvoriti vrata Fiorentine u budućnosti za neke od njegovih poluproizvoda. Ako je već htio dati to u medije, mogao je bar sakriti imena ljudi, potpis sa adresama u mailu i porezni broj Fiorentine, čisto iz pristojnosti. Baš prvoklasni šaban.Mathiasovi Chageri

Ovo, ovo je ključno, lik si pali mostove i s dinamom i s fiorentinom. Jebote ne daješ screenshotove maila sa svim podacima. Naravno da će to mediji brže bolje objaviti, ali koji idiot.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Bilo bi lijepo kad bi Firoentina tuzila gol.hr, lijepo pise dolje u mailu dolje da je povjerljiv i da se obrise ako nije za vase oci i da svako dijeljenje podljeze GDPRu.
  • Mali Zeus
    20.1k
    A bože dragi, tam je tražio da mu brišu profil pa onda s novog dipli po istoj stvari.:lol:Mr Anderson

Čim spominje Mikića to je to. :rofl:
  • Petko4455
    26
    i sta ak pogresi? Svi ce reci mlad je naučit će? A kaj ak ti pogresi Francuz,bit će psovki od A do Ž
    Ne mora u vatru Al može bit tu,odma iza Ristovskog pa slj god mu Dat pravu šansu. Ko priča o prvih 11? Ko priča da ga se mora odma stavit,kažem da šansu zaslužuje. To ak ti imaš problem i stav da mlad igrač nebre igrat to je tvoj problem.
    Zašto svugdje u svijetu mogu Al ne u HNL
    Zato nam i je liga kakva je i zato nema vise klinaca koji vole i zele igrat u Dinamu Hajduku Itd..svugdje si dobar samo ne doma..uvijek bilo i bit će..dao Bog da mali igra i da vam se pokenja po svemu kaj ste rekli
    Kakav Ban..tolko vam je dosadno i ne iznosite nijednu činjenicu,ni argument za bilokaj
    Kak možeš nagađati? Ja nagađam da će sutra bit sunčano? Oce neće? Neznam..vidjet ćemo
    NEK igra pa onda sudi
    Sigurno bolje za hrvatski nogomet i ostale klince da vide da se može nego da igra raspali Francuz?
    Po takvome ko će igrat u repki za x godina? Francuzi i Japanci?
  • Mali Zeus
    20.1k
    Izađi malo van na zrak, probaj, lijepo je.
  • Petko4455
    26
    da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogon..špicu nemamo već 6 godina,a bekovi klasika,Francuzi.
    Golmana isto nemamo. A od kud će svi doći ak ne iz Dinama ko zadnjih 10-15 godina..jedino je nogomet kolko tolko živ..ali i to tone
    Niste svjesni
  • Jurki
    22.5k
    i sta ak pogresi? Svi ce reci mlad je naučit će?Petko4455

A mi spusimo titulu zbog toga. Kaj onda?
    Jucer ti je bilo objasnjeno ZAKAJ i ZBOG CEGA postoji juniorski pogon, feeder clubovi itd.
    Stvari koje su izmisljene prije 300 godina.
    Zelim i ja malom da bude nas najbolji desni bek u 112 godina povijesti kluba i nitko sretniji od mene. Ali to je DIJETE od 17 godina. Mora proci proces sazrijevanja kroz juniore, pa i posudbe u slabijem rangu takmicenja.
    Evo ti Barcinih klinaca pozobali prije par dana 5 komada od Villarrala.
    Isto tak nisi mi odgovoril zakaj je onda Ajax dal 20 milja eura a nisu nekog talenta stavili u roster.
    Nisu ga stavili jer se tak posao ne radi.
    Klince guras kad imas komotnu situaciju na tablici, a mi je NEMAMO. Isto tak zakaj da mali sjedi na klupi i ceka 80tu minutu da uđe kad mi osiguramo pobjedu. Bolje da igra za juniore cijelu utakmicu nego garbage time u prvoj ekipi.
    Tu na Zoni je lijepo i na vise navrata objasnjeno zasto nam je nuzan feeder club koji ce trpjeti mlade igrace.
    Ispisano je tisuce i tisuce recenica o razvoju mladih igraca. Uostalom imas internet i guglaj kak i kaj rade drugi klubovi na zapadu. Ocito u svim klubovima Europe rade debili i nemaju pojma.
    Ako hoces shvatiti, shvati. A ako ne zelis ne trebas.
  • Yovitssa
    960
    ↪Mr Anderson 1/1 je ban. Molim provjerit od strane moderature kada je kreiran novi korisnik i usporedit s banovimOlmic

Ma niiiije... :lol:
  • Mali Zeus
    20.1k
    ↪Mali Zeus da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogon..špicu nemamo već 6 godina,a bekovi klasika,Francuzi.Petko4455

Kakvo je tvoje mišljenje o malom Mikiću?
  • Jurki
    22.5k
    da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogonPetko4455

Pogledaj si razvojni put reprezentativaca Hrvatske koji su osvojili srebro i broncu pa ti bu mozda malo jasnije.
    Znaci po tebi mi bi trebali gurati Marina i Rukavinu kojima se neda zivjeti a kamoli igrati nogomet. Pa koga jebe kaj ce se klub spustiti na razinu Lokomotive. Bravo majstore.
  • Petko4455
    26
    prekjučer si skoro spusio kad ti ristovski glavom vraća loptu u 93. Minuti..
    Razapeli bi ga,svi griješe pa će i svaki klinac
    Zašto? Zato jer imaju drugog stopera od 17-18 g HATO.
    Zadnja linija Ajaxa u zadnjoj tekmi 20,17,21,19 godina a liga jača 10 puta.
    Može se,samo treba vjerovat u školovat djecu,a ne odradit trening i ic doma…
    Slažem se za te klubove…Al govorim o sadašnjosti ne budućnosti i prošlosti
    Takav klub nemas da ti ga razvija..bolje da je s tobom da trenira tu i da radis s njim svaki dan nego da ga makneš..jeftiniji je,budućnost ti je i kasnije ćeš zaradit,opet Ako nije dovoljno dobar. Daš ga negdje pa ga vratiš,kao sto se gro puta radilo
    Mi pričamo o igraču trenutno koji je produkt hrvatske,koji je strašan desni bek
    I Dat ćeš ga na njivu negdje sa 17 godina?
    To je bilo nekad,vise ne prolazi
    Dođe ti Ajax Salzburg ili bilo ko i uzme ti ga
    Sjeti se brodica murica nekad i sličnih..ali to je nevažno
    Važno je da NEMAMO mladića za slj sezonu
    Ak ode baturina a izvjesno je na ljeto da oce
    Koga imaš? Zivkovic? Pa i on vam je premlad
  • Petko4455
    26
    ti još živiš u bivšoj jugi..to vise niko ne radi..drugo je to sinko kad ideš iz Chelsea na posudbu u vitesse to je neusporedivo
    Ti bi ga dao u Zrinjski i kasnije da ti bude prvi bek
    Pa si ti lud
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.