• Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Meni je u cijeloj priči najsmješnije da je Bara dao screenove dosta povjerljivih procesa transfera igrača sa imenima cijele ekipe uključene u to, koliko god bilo logično ili poznato da su ti ljudi dio tog procesa, kao i osobne podatke nekih. Mislim da nisu ni talijani glupi i da će si Bara zatvoriti vrata Fiorentine u budućnosti za neke od njegovih poluproizvoda. Ako je već htio dati to u medije, mogao je bar sakriti imena ljudi, potpis sa adresama u mailu i porezni broj Fiorentine, čisto iz pristojnosti. Baš prvoklasni šaban.
  • rioda
    2.6k
    Zašto uopće izlaze sad ti detalji, tko je to potencirao? Tko je u ime Dinama javno dao informacije? Čemu to 3-4 dana nakon transfera? Hoće li se sad ovako za svaki propali transfer? Molim upravu onda da se npr oglasi o slučaju Titraoui
  • Endeavour
    416
    Ajmo već jednom završiti temu Brekalo u Dinamu. Govno nije htjelo doći prošli prijelazni rok kao ni ovaj.

    Da ponovimo, Dinamo ga je tražio više od godinu dana, i od svih tih dana Brekalo je odlučio na dan utakmice sa Lokosima DInamu dati deadline za slati dokumente. Ni dan prije ni poslije. Samo jedan dan, nakon 150+ dana što ga je Dinamo čekao? Pa koji ozbiljan čovjek ovo može povjerovati?
  • Peškaman
    2.6k
    Kakve veze ima,izabrao je sto je izabrao,kao navijač jednog kluba otići u rivala,može jedino klaun.
    Priča je gotova,jedva čekam derbi,nadam se da mu niti jedan igrač Dinama neće pružiti ruku a svima drugim pružit.
    Sretan mu daljnji boravak u gradu i u kvartu di mu roditelji žive,sigurno će se osjećati sigurno :kiss:
  • Slush
    99
    Pun mi je kurac Brekala vise, ali ajde da dam svoj osvrt.

    Recimo da se radi o igracu zvanom X.

    Mi znamo da je igrac X ove godine u 18 utakmica(937minuta) zabio 1 gol.

    Znamo da je igrac X proslu sezonu odigrao 18 utakmica (706 minuta) zabio 0 golova i imao 2 asistencije.

    Dinamova uprava kaze, slusajte imamo kapitalca i dovesti cemo osobu X koja je u zadnje dvije godine, zabila 1 gol i 2 asistencije u 36 utakmica(1643 minute).

    Sta bi zona rekla na taj transfer?
  • NitkoBitan
    12.3k
    Mi tu dramimo zbog nacina na koji je propao Brekalo, ok. Kao da smo jedini klub na svijetu kojima tako propadaju transferi... Fiorentina nije ispostovala rok i poslala dokumente Amerima za krilo. Eno Kavokuharica je obavio lijecnicki za Schalke pa ce im to propast. Razlika izmedu tih klubova i nas je ta kaj oni nemaju Baru i medije koji im piju krv na slamcicu. Pitaj Boga koliko transfera propada na ovakve nacine ali se o tome ne pise ako nije rang "Fabrizia Romana".
  • IceMan
    1.5k
    andybara999gmail :rofl: :rofl:
  • superhik
    10.4k
    Možda je našima mail otišao u Spam
  • Nolifer
    6.7k
    Ovo bi bio bestseller da neko krene pisat knjigu: "Bilo jednom u Dinamu".. Kolko drame....

    No pozitivna stvar u ovoj kaljuži da na kraju da ovi iz uprave vidi čuda nisu htjeli poslovat sa tattinim igračem (barom) (i ne branim ih), a možda je mali ipak bio latentni tovar pa se na kraju sad otkrio i prema Dinamu je zapravo bila sve gluma, jer da je htio u Dinamo, odbio bi sve pare ovog svijeta...
  • sport
    2.3k
    U porukama nema onoga što je Brekalo tražio od Jakirovića.A da je baš imao toliku volju za doći kad je čekao 30 dana mogao je još jedan.U Hajduku je dobio sigurno mjesto u ekipi za manje love i to je to.Inaće močvara ili bara je meni isto.
  • superhik
    10.4k
    Kakav je Bara gad dovoljno govori činjenica da je klub javno ucjenjivao zbog dovođenja Hoxe. Da smo mu izašli u susret i u zadnji tren mu došla neka druga ponuda za Brekala, tip bi nas u sekundi izigrao, a mi bi ostali bez dva igrača.

    I ove garancije minutaže. Pa to je kamatarenje kluba 1/1. Moraš mi garantirati da ću igrati pa makar se šetao po terenu.
  • Izet Hajrović
    910
    naravno da nema, ali ovi mailovi definitivno pobijaju Dinamov službeni osvrt na tu situaciju. Ja čak i pretpostavljam da je istina da je Brekalo tražio garanciju da će igrati, ali to traje više od mjesec dana i očito je uprava pristala na sve njegove uvjete pošto su poslali ponudu na koju je Fiorentina odgovorila ovim mailovima i doslovno je samo trebalo staviti pečat kako piše u članku. Da je problem bio u tim njegovim zahtjevima, onda bi se Dinamo ranije povukao iz transfera. Nitko tu ne brani Brekala, slažem se s većinom po pitanju njegovog potovarenja, nego je problem što uprava sramoti i sebe i klub te očito lažu i obmanjuju javnost kako bi prebacili krivnju na drugu stranu i sakrili svoju nesposobnost.
  • Jaro
    5.6k
    ovi mailovi definitivno pobijaju Dinamov službeni osvrt na tu situaciju.Izet Hajrović

    Kako? Mailovi potvrdjuju dogovor klub-klub, ne i dogovor klub-igrac. Dinamo je rekao kako nisi htjeli pratiti nebuloze igraca...
  • emilperska
    3.1k
    Vidim da je ovo aktualno na par tema ahahaha, pa ću sam kopirat svoj post..

    torcida.hr je inace poznat po objektivnosti kad je Dinamo u pitanju..
    Iskreno, ova nesposobna uprava ima svakakvih krimena, ali ne vidim sto ovi mailovi dokazuju osim da su se klubovi dogovorili da je posudba prihvacena, mislim da to ovi fikusi nisu nikad ni opovrgavali da su se dog s FIOM.
    Ne vidim tu ni uvjete, ni lihvarenja malog za minutazu koja sigurno nece mailom ic..

    A ovaj ima mail u rangu . Koliko para je okrenuo, mogao je bar domenu kupit..
  • Olmic
    2.7k
    Pogledao malo highlights od Kenta i misljenja sam ako dode da ce se sprdat u HNL, lijeva, desna, dribling, brzina sve ima…nadam se ako dode da ce imat i voljni moment
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.