• Droljo
    5.5k
    Taj iz španjolske je luka modrić ali nam goran vučević minira transfer tako što je već našao luki klub za veću lovu.
    Tko zna pročitati sva slova iz abecede jasno mu je ko dan da ova moja konstrukcija drži vodu. :grin:
  • Makedonion
    8
    Kaj vode rat protiv sebe? Bivsa i sadasnja uprava su jedni te isti ljudi. Podnar i Tomacic su fikusi i njih ne racunam pod upravu.

    Znaci, to sto je Dinamo postavio imovinskopravni zahtjev je cisto prijateljski prema svom kolegi?
  • Haza
    658
    240 mil kuna je prikazano 2022. godine za sve plaće zaposlenika, plus 69 mil kuna za ostale financijske rashode. Pa zar ti misliš da igrači i njihovi menadžeri dobivaju lovu samo u obliku plaće? Zar misliš da Nikola Kalinić stvarno igra za 1 euro. Niti jedan klub na svijetu igrače ne isplaćuje samo kroz vid plaća. To je najskuplja priča, jer se plaćaju veliki doprinosi, naravno da svi rade makinacije oko toga, pogledaj u Španjolskoj koliko je poznatih igrača i klubova pod kontrolom porezne uprave. Ne moraš mi vjerovati, tvoje pravo, ali Dinamo na plaće svih zaposlenika, igrača i ostalih davanja vezano za igrače u 2023 ima trošak od cca 40 mil eura. Zar misliš da je Dario Šimić slučajno, kad je to saznao, prvo rekao da se moraju rezati troškovi plaća, čovjek je ostao šokiran koliko ta stavka opterećuje klub.
    Iskrcati 2.5 mil eura za Davida Brekala je previše za ovaj Dinamo. Pogotovo sad kad ti postoji realna mogućnost da dvije godine za redom ostaneš bez ozbiljnih europskih novaca, plus vrijednost ekipe ti je brutalno opala. Isto tako, Dinamo nema sreće, uložio je 7.5 mil eura u Šutala i Stojkovića koji su odmah po dolasku imali brutalne ozljede.
  • Ban
    698

    I tvoje čarobno rješenje je neka nova uprava koja će se naguziti svim menadžerima?
  • Efes Pilsen
    7k
    Mazanje ociju i puno prekasno. Mario Mamic se pozurio nagodit i nudi lovu jer je po caci vidio da je vrag odnio salu i da bi i on mogao zapet u Medugorju, a onda od biznisa nema nista.
    Mislis da miladojki tesko pada sto se taticevci kote na svaki ovakav potez? Jer bez cace nema zivota.. M.B koji godinama sve nadgleda i koji nije osjetio da je Dinamo ostecen ili vec opjevana nosacica koverti? To je opozicija? Podnjeli su zahtjev jer su pritisnuti izvana i dok ih se ne eliminira nece se bas puno ici prema naprijed.m
  • Ban
    698
    Iskrcati 2.5 mil eura za Davida Brekala je previše za ovaj Dinamo. Pogotovo sad kad ti postoji realna mogućnost da dvije godine za redom ostaneš bez ozbiljnih europskih novaca, plus vrijednost ekipe ti je brutalno opala. Isto tako, Dinamo nema sreće, uložio je 7.5 mil eura u Šutala i Stojkovića koji su odmah po dolasku imali brutalne ozljede.Haza

    Ma sad i ti sereš, bez uvrede.
  • Makedonion
    8
    I tvoje čarobno rješenje je neka nova uprava koja će se naguziti svim menadžerima?

    Ja nazalost nemam rjesenje, a izgleda ni da ga nema sadasnja uprava. Mozda bi za pocetak nasao kompetentnog sportskog direktora i okruzio se kvalitetnim ljudima?
  • mali M
    3.6k
    Kao prvo, Bara ne drži pola Dinamove škole. Drži neke klince, druge blizu, ali ne drži ni četvrtinu a kamoli pola. Ko drugo ajmo maknut sa Brekala stigmu patnika bez obzira što je uprava kakva je. Lik je nas već dva puta ismijao u nabijanju cijene, i sad nas je povlačio za nos mjesec i pol, zapravo čekajući bolju ponudu i kad je vidio da ništa od ostalih klubova, "srce ga je odvuklo" prema Dinamu. Ajde molim vas... Simpa dečec, koristio bi nam možda, al te patničke priče i tuga u njegovom srcu i onda za upola manje love u Hajduk. Nadam se da ćemo za koji mjesec poslije izbora riješit (barem djelomično) problem vodstva kluba, ali drago mi je da se nisu spustili ispod stola Bari i dogovorili transfer... Pa nemojte vi kao navijači Dinama pristati na rasprodaju ugleda nakon toliko godina borbe... Pa ja nemrem vjerovati kaj čitam!
  • badblueboy86
    23
    ni meni nije jasno to kukanje oko Brekala, ovaj put svaka cast nesposobnoj upravi sto ga je odjebala jer takav lik ni ne zasluzuje nositi sveti dres i koristiti ga u osobnu korist odlaska na euro i pritom svom “voljenom” klubu nabija cijenu posudbe dok za najveci rival pristaje i na manje od pola. Iskreno meni to sve smrdi, neka ga sto dalje od nas!
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    tako je njegov agent izjavio jer mu nije jasno zbog čega traže toliku odštetu za igrača, odbili su midtjylland i 3 milje za njega prije ozljede. Sad misle da vrijedi isto što se oni ne slažu. Pokušavaju spustiti cijenu. Istina je da želi dalje
  • superhik
    10.5k
    Kako vratiti naruseni imidz?Makedonion

    Ako misliš da je imidž kluba narušen s zadnja dva transferna roka onda ne znam što je bilo prije toga
  • i more je plavo
    891
    Prosla su vremena kad je u Zagrebu bilo straha od vlastitih navijaca.Makedonion

    Jel to pozitivno ili negativno po tebi ???
  • Sixthway
    277
    ne kuzis, on ide dolje ko nas igrač da im svima polomi noge na treningu.
  • Ban
    698

    Ma jasno da agent želi spustiti cijenu jer Brekalo želi napustiti klub, ali pitam vraća li se stvarno tek krajem trećeg mjeseca ili se tada "vraća" zato što tada počinje nova sezona gore?
  • Orc123
    5.5k
    a ti radis u klubu i imas ovlaštenje da iznosis provjerene informacije? hajduk posluje s 12mil eura minusa na racunu, s tim da su samo prosle pretprosle godine zavrsili u plusu a prije toga konstantno s povecim minusima i oni si priuste Brekala bez obzira kakva njeđu placa bila? Barcwlona kao i brojni drugi klubovi funkcioniraju sa ogromnim minusima na racunu, a Dinamo od 2016.g posluje svake godine sa plusom...dugorocno politika stednje dovodi do pada vrijwdnosti ekipe i paralelno s tim dolaze i losi rezultati! Niti jedan veliki uspjeh ne mozes napraviti bez nekog rizika poslovanja, pa u svakom poslu je tako. Svaki posao nosi rizik kojeg moras preuzeti. Normalno da se dugorocno moraju srezati troskobi koji ne donose nista, placali smo 10mil eura na provizije mwnadzerima, krenimo od toga! Dinamo je poceo racionalnije ugovore davati i to je isto dobro. Ali ide mi na zivce da klub koji gotovo 10god nije poslovao sa minusom na racunu, da se nakon jedne malo losije godine po pitanju rezultata govori da nema za biber ili da cemo propast!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.