• sport
    2.3k
    Jakirović se savršeno uklopio u našu disfunkcionalnu upravu i zaslužuju jedni druge,ali Dinamo ne zaslužuje njih.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    evo i ja pročitao, i prije par dana da mi je neko rekao da pucao od lokse, a ako i ne dobijemo istru da ćemo gledati blefera i dalje kod nas pukao bi ga šakom u čelo. A sad bi se više iznenadio da ga potjeraju. Sad me mislim nemoze ništa više iznenadit. Nek si jebu mater, nadu sam izgubio ali ljubav ne. Zavalite ću se u fotelju i pokušati gledati tekmu. Bez očekivanja i ono što bude to je naša realnost. Što prije prihvatimo više ćemo živjeti. A ne da nas srčani pukne. Ko bi normalan kraj bjelice doveo Jakira Da su mu sportske ambicije bile na pameti. Dinamo Zagreb iznad svih
  • San Lorenzo
    11.2k
    Olivari nema pojma, još jedan članak u kojem priča, a ne kaže ništa...stvarno ne vidim način da on ostane u slučaju poraza i danas.
  • LaznjakProsineckog
    451
    "Ako nemamo za Brekala, pa tek onda nemamo ni za Hoxhu, pa to je tu negdje financijski,očito bi Jakir radije Hoxhu nego Brekala onda (pa onda nema ni za Miereza!?) Na Wyscoutu svaki igrač izgleda kao Messi, pa se ne bi iznenadio da Jakir dovede Pršira, Krizmanića, Banića. Ako su to rakete onda ajme meni, pa ne kužim da kod Jakira izgledamo tako ispuhano, nije mi jasno da imaš Baturinu, Vidovića, da baš obojica tako loše izgledaju. Možda jednostavno ne voli takve igrače (primjer Halilovic u Rijeci, potjerao ga), možda je njemu brija Ristovski, Ademi, Hoxha, Mierez, Miško. Udri, nabij, trči, duga, izbij, e moj Jakire... Uvjeren sam da bi Bjelica s ovom ekipom imao barem 5 bodova prednosti, uz dužno poštovanje Jakiru"

    Ovo sam napisao prije mjesec i pol, očito da Jakir nije htio Brekala, niti ima dobro mišljenje, SULUDA IDEJA JE BILA JAKIRU DAT PRIJELAZNI ROK I PRIPREME!! I JOŠ UVIJEK JE TRENER!? Dobrodošli u eru kada imamo trenera koji ne vidi dalje od BIH i HNLa, koji bi radije Hoxhu nego igraca koji je 7 godina u ligama petice, koji bi dovodio Pršira, Krizmanića, Banića, Miereza, Selahija i ostale u GNK! Otkaz!!!
  • BBB Baranja
    230
    Nama treba KVALITETAN SD koji ce cijeli sportski segment kluba okrenit naglavacke, jebes ovog kretena na klupi koji sutra mozda vise ni nece bit u klubu
  • pencilneck
    638
    Jakir je tipičan HNL trener bez karizme koji zapravo ni ne želi dovesti igrače koji su otišli van i igrali u ozbiljnim ligama. A to ne želi zato što on to nikad nije uspio, zna da je imao bezveznu kariijeru i pati od kompleksa manje vrijednosti. Svjestan je da bi ga u prvoj situaciji stani-pani Brekalo i njemu slični pitali "a tko si ti?". Zato se orijentira prema igračima Slavena i Lokomotive jer samo njima može izigravati baju.

    Dno dna.
  • LaznjakProsineckog
    451
    samo si trebao napisati prvu rečenicu i svi tekstovi o Jakiru su sazeti u toj tvojoj prvoj rečenici. Bravo!
    Jakir je tipičan HNL trener bez karizme koji zapravo ni ne želi dovesti igrače koji su otišli van i igrali u ozbiljnim ligama.pencilneck
  • Eduardo
    17.4k
    Unatoč pobjedi ovo je bilo samo još jednih 90 minuta ničega osim tuge, jada i napadačke nemoći. Koliko god pokušavam jednostavno ne vidim slamku za koju se mogu uhvatiti i pronaći nešto pozitivno, nekakve mehanizme igre koje bi u nastavku sezone samo nadogradili. Ispričavam se ako sam nešto bitno previdio, ali pod trenerskim vodstvom Jakira ne vidim da se nazire kraj te grozne muke koju proživljavamo.

    Tri boda iz ove tekme samo će dodatno produžiti ovu agoniju zbog koje ćemo dugoročno gledano samo ispaštati. Vrijedna ali užasno gorka pobjeda.

    6tkjvt2jv4l1d0ko.jpg
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Jbt, osim gola šansu nismo stvorili, u dvije tekme za redom. Šta je on uigravao na pripremama. Još 24 sata pišu da je Jakir položio najvažniji ispit. E muko moja
  • Sibirski plavac
    1.2k
    Prije će dobit produženje ugovora nego otkaz. A i prije tekme se pisalo da čak i da izgubimo je siguran jer idioti ne znaju koga dovest kao zamjenu. Kad je uopće neki trener dobio otkaz nakon pobjede? Jedino Bjelica u Osijeku. Ako se dobro sjećam,dobio tovare i onda iduće jutro bio bivši.
  • miro
    3.1k
    Nama će Gorica očitat novu lekciju sljedeći tjedan
  • LaznjakProsineckog
    451
    Nece, dobit cemo 1:0, iz kornera gol, 75.min, Jakir ce i dalje ostat, do daljnjeg
  • Praskaton
    1.8k
    Zašto je problem dat treneru otkaz nakon ovakve pobjede gdje svi vide da nista ne štima?
    Pa ista je situacija kao i da smo ovo izgubili,ako se nema novaca za otpremninu onda je sasvim svejedno kakav je rezultat
  • Juznjak
    3k
    Tko bi trebao vidit da ništa ne štima na terenu? Perasica? Mumija? Ne očekujte niti tražite nemoguće. Nisu ga bili u stanju nabit nogom u guzicu nakon jebenih 0-3 protiv Lokomotive, ali će mu eto nakon pobjede dat otkaz.
  • jedan u nizu
    5.8k
    Tko bi trebao vidit da ništa ne štima na terenu? Perasica? Mumija? Ne očekujte niti tražite nemoguće.Juznjak

    DA, oni bi trebali to vidjeti.
    Ako ne oni, onda IO jer on imenuje/smjenjuje upravu ako dobro shvacam.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.