• Ban
    698

Potpis, osim što nemam srca priželjkivati kiks. Nadam se da možemo uzeti 3 boda i da će ga svejedno smijeniti.
  • dzis
    1.1k
    Ma kakva promjena trenera,ne budite naivni.Da imaju ikoga vec bi ga zvali

Prestanite navijat za dinamov kiks danas,niste normalni..Pa kad u nedjelju tovari maznu rijeku iz penala bumo se svi cudom cudili na Jos vecoj razlici,sa istim trenerom

I vezano uz temu,nebi se cudio danas sutra tokom Dana vijest da je Brekalo korak do dinama
  • Noel
    13.5k
    Idemo mi danas dobit Istru jebo ovo sve više..
  • bbb medimurje
    4.2k
    Veli dubravko milicevic da josip ide u udinese
    I da se zahvalio tovarcinama :heart:
  • Ivdzo11
    8k
    Doznajemo: Brekalo je odbio Hajduk, evo u kojem bi klubu trebao nastaviti karijeru...
  • K3p
    318

Upravo to, jedina nada nam ostaje da ce ekipa na terenu ovo izvuc uz našu podršku, jer na ništa drugo se ne možemo osloniti u ovom trenutku.
  • Jurki
    18.5k
    Brekalo je odbio HajdukIvdzo11

Ne veli se zabadava "krv nije voda".
  • Benito
    1.3k
    A mi dodajemo danas gas i titula je kod nas u 5. mjesecu
  • Yovitssa
    904
    Dečki, postali smo žabokrečina. Hajduk iz najgorih dana je mila majka za ovo u kaj smo se mi pretvorili. U sezoni u kojoj smo uprihodili najviše od svih do sad, mi nemamo za biber. Glavni konkurent nam preotima djecu kluba. Kvazi menađer nam otima najveće nade i dovodi ih u trećeligaški klub, prvu momčad šamaraju juniori Lokomotive, trener nam je neznalica, SD-a nemamo, upravu čine ljudi koji međusobno ne komuniciraju...
    Slobodno nastavite niz...
  • K3p
    318
    Odlično i kaj čemo sad ? Plakat ko picke ?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Hehehehe sad treba zajebavat tovare da nisu nista sposobniji od "nasih" :lol:

Cuo sam da je Brekalo cekao avion za Split, 100% provjereno... i onda Luksa rekao da su soldi nestali.
  • Crni86
    12.8k
    Hvala Josipe jedan si od nas! Mirnije ce se gledat tekma danas. Volim te dinamo!
  • Jurki
    18.5k
    Dečki, postali smo žabokrečinaYovitssa

Nije klub zabokrecina. Zabokrecina kluba su ljudi koji vode klub. Ti ljudi nisu Dinamo.
    Ti ljudi su nakupina govana koja gleda samo svoj interes.
    A zna se kaj se sa zabokrecinom radi. Isuši i podavi žabe.
    Dinamo je 112 godina povijesti nogometa, ljudi koji vole taj klub, sve igracke velicine koje su obukle plavi dres. Generacije i generacije ljudi prije nas koji su se isto tak zivcirali kak se mi zivciramo danas.
    Ova gamad je samo djelic turobne sadasnjosti.
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Jel ovo realno da se su se napisali romani oko lika koji je otpisan u Fiorentini, ima dvjestotinjak utakmica u ligama petice i nije u stanju već tjednima naći angažman. Na stranu naša nesposobna uprava i činjenica da bi već bio u Dinamu, ali ljudi moji on je još uvijek igrač Fiorentine. Gdje su sve te silne ponude o kojima Andy priča tjednima, kako to da njegov pulen ne može u najboljim igračkim godinama pronaći neki klub u najboljim ligama svijeta pa makar sredine tablice. Očito ni moćni Bara nije u stanju utopiti Brekala u ovom stanju nikome, niti su klubovi ludi da uzmu igrača koji od svoje prve utakmice u Dinamu do danas igrački nije niti milimetra napredovao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.