• Georg Koch
    3.8k
    zasto tek sada, jer im LW nece igrati Dajaku/Lacika nego Brekalo?
    A u nas Hoxha?
    Daj jesi realan imalo ti???
    Cisra obraza mogu izaci aamo da podnesu svi redom neopozive ostavke. Sto se nece dogoditi naravno.
    I to je to.
  • Ban
    698

    Odjeb svim ovim kokošarima i parazitima poput Bare i Brekala je ispravan potez.

    Vi ste ljuti na upravu jer nije podlegla Barinom pritisku. Vjeujem da će stvari za nas izaći na dobro. Cijela ova situacija je pokazala da uprava ima kičmu i žele suzbiti utjecaj i orgijanje posrednika u klubu.
  • Nemrem99
    17


    Grci su pisali da nista od toga jer O zeli pravo otkupa, a Fiorentina samo cistu posudbu
  • laznjakAndrejaKramarica
    189
    uprava da ima kicu izasli bi pred navijace i sve objasnila. A prvo i osnovno bi objasnili i rekli jel novaca ima ili nema
  • wolfgang14
    1.1k
    Grci su pisali da nista od toga jer O zeli pravo otkupa, a Fiorentina samo cistu posudbuNemrem99

    Aha, to mi je promaklo. Super onda, šanse su još veće nego sam mislio ako mu je Hajduk jedina opcija...
  • Orc123
    5.5k
    Ajmo bit realni, nije on Žnj igrac panda ima ponudu samo jednog kluba ....pogotovo sad pred kraj roka
  • M94
    570
    Ne kužim ovo pljuvanje po Brekalu i epitetima o velikom Dinamovcu pa ne smije kod rivala. Ja ne znam jel lik odigrao 10 utakmica za klub a priča se kako može ići tamo, WTF?
    Ne bi da je neka legenda kluba sa 200 utakmica i bivši kapetan, a nije ni bio punoljetan kad je otišao.
    Nek ide, ko ga jbe. Mene uopće ne dira. Mislim da je i njemu 100 puta lakše nakon ovog što su mu napravili u Dinamu.
  • Salva
    2.4k
    Puno smo šamarčina dobili ove sezone, ali odlazak Brekala u Hajduk bio bi totalni knock-out. A to bi, barem za mene, bio posljednji dokaz da je Hajduk preuzeo primat u domaćoj ligi.

    Titulu više ni ne očekujem, ne zbog (diskutabilno) jakog Hajduka već zbog nas - totalno demoralizirana ekipa s očitim problemom trenera, uprava u kojoj osim nesposobnosti vlada totalna anarhija i igrači koji nisu ni sjena onoga što su bili prijašnjih sezona.
  • badblueboy86
    23
    ma daj, neki dan se kune kako je Dinamo jedina opcija i sad ovako sta da napravi.. mrzim takve ljude koji nisu doslijedni i okrecu se kako vjetar puse…
  • bbb medimurje
    3k
    Dinamo je doveo beka iz Japana, lijevo krilo Slaven BelupaKeyser Soze

    Hajduk je doveo Kleinheislera, BrekalaKeyser Soze

    Da, lijevo krilo slaven belupa, momka koji je znao da je drugi izbor za transfer (iza brekala), imao na stolu vjerojatno financijki bolju ponudu Mađara i strpljivo cekao i dosao u Najveci klub, nije se inatio i glumio uvrijedenu tetkicu nego dosao i bolje da igra lijevo krilo slaven belupa nego fejk 'dinamovci'.

    Svi mi smo iziritirani nasom upravom, trenerom, politikom kluba pa budemo svakak sutra vozili par sati i ostavili srce na tribini za taj isti klub. Realno, da nema eura brekalo nebi pomislio na nas. Pravi Dinamovac oblaci tovarski dres jedino ak izgubi okladu. Pravi Dinamovac ne igra protiv Dinama. Tak da uzivaj u 'najludem gradu na svitu' u 'atmosferi kakve nema nigdi'. Slobodno i gol proslavi.
    Placa bude isto vjerojatno 1 euro.

    Laku noc, prijatelji
  • Jaro
    5.9k
    a kaj bi trebao, odustat od EURA, od karijere - jer je tajnica razmisljala kaj ce s trenerom? Jer mu je dinamo rekao da ga mozda imaginarni buduci trener nece trebati?
    Od pocetka sage, jedna strana je s figom u dzepu - a to je dinamova uprava. Pa tamo ni nema osobe koja ima veze s nogometom osim kaj sjede u lozi za vrijeme tekme.
    Da, Baru treba otpilit, al taj Bara je vecinom produkt ljudi koji su vodili dinamo zadnjih 15 godina. Da Brekalo nije neki veliki Dinamovac (osim deklarativno) je vec pokazao kad je ko klinac otisao na prvi susanj novcanica, kad je prosle sezone odabrao Viole prije Dinama...
    Ak ode dole, ko ga jebe, al da cu ga zbog toga mrziti, ne...
    Svi znamo tko je kriv za cijelo stanje u kojem se klub nalazi. Pa jbt uz proracun od 70 milja eura najveci doseg prijelaznog roka je krilo Slaven Belupa...
    S Brekalom su ciganili oko 100k eura tjednima i kad su eto dobili pristanak svih - oni nisu znali kaj ce pa se nisu javili i predali papire jer "nisu znali hoce li imaginarni buduci trrner zeljeti igraca s iskusrvom i karijerom u ligama petice u najboljim godinama u momcadi".
    Bijesni imamo pravo biti, al bijes treba uamjeriti na jedno mjesto - a to nije ni Bara, ni Brekalo, a bogme ni Hajduk. Samo ekipa u lozi naseg stadiona i nitko vise... Mumija, tajnica i Lolek i Bolek. Oni su prozvakali i ispljunuli Biscana i Simica. Oni su dali Ivanuseca, Livakovica i Sutala za sicu. Oni drze najgoreg trenera od nastanka drzave cvrsto na klupi, oni su stopirali pitajbogakolko transfera jer je jebena tajnica tako procjenila... Njima je bitnije bilo saznati jel stvarno netko iz skupstine razgovara s Bobanom od posla za koji su postavljeni i placeni. Oni su isli "do jucer" na brifinge u BiH. Oni su na kraju produkt govana iz izbjeglistva. Da, produkt govana, oni nisu ni govna - eto toliko su nisko.
  • badblueboy86
    23
    gle, za mene to ne moze biti istinski ljubitelj Dinama ako ode u Hajduk, slazem se s tobom da je svoju ljubav prema Dinamu vec pokazao 2016., ali nadam se da rijec Dinamo vise nikada nece staviti u svoja usta. Ne zasluzuje izgovoriti tu svetu rijec! Za upravu se sve slazem i potpisujem! To je moj najveci strah, da se nikada necemo moci otarasiti tih bolesnika koji svakim danom sve vise i vise unistavaju nas klub, a mi bespomocno gledamo i slamamo se…
  • NitkoBitan
    13k
    "Iskreno, volio bih da se neke stvari u hrvatskom nogometu promijene i da ove sezone Rijeka osvoji naslov. Ne samo zbog toga što bi to u Rijeci slavio cijeli grad i cijela regija, nego i zbog doživljaja cjelokupne javnosti."

    Eto naseg velikog Dinamovca koji je zbrisao iz kluba nakon punih 11 seniorskih nastupa. To kaj nam je Uprava nesposobna ne znaci da se moras doslovno osvecivat navijacima skupa sa svojim prljavim agentom.

    Odi u Hajduk i zauvijek si prekrizen ovdje. A vjerujem da ce bome biti i reakcije jer opravdanja za ovo nema! Pored interesa brojnih klubova...

    Neka i nase mlađe generacije navijaca nauce mrzit izdajnike, dugo ih nismo imali (barem ne ovakve "velicine"). Toliko od mene, laku noc.
  • LaznjakProsineckog
    511
    Ekipa, zapamtite svi i sjetite se da Jakirović nije htio Brekala nego Hoxhu (ona njegova izjava da hoće obojicu je teško sranje i pila naopako, on nije htio Brekala!). Tu sva priča završava. Dečku sretno ako ode na jug , ako Jakirović kojim slučajem ostane na ljeto, pojačanja koja ćemo vidjeti ce biti: Krizmanić, Pršir, Banić, Mierez, Bosec. Laku noć svima
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Po meni se uopce nebi trebali ljutit na Brekala, bez obzira sto prelazi u najljuceg nam rivala, imali smo ga priliku dovest nismo, sramotili smo se tjednima sa tim pregovaranjima radi jebenih 100 000e ili koliko je vec bilo i zato sto smo u zadnji cas odlucili "e on ipak nije za nas, odustajemo od njega" . Nacin na koji sm ga propustili dovesti dovoljno dokazuje da ovoj upravi niie nimalo stalo do dinama niti ce u buducnosti tako biti nemojte se zavaravati nerealnim stvarima. Covjek normalno hoce u klub, sad se pokazalo bilo koji samo da dobije minutazu i proba izborit euro. Znam da mi svi to gledamo iz navijackog kuta ali neka je bar upravi zabio u dupe i nadam se da su kreteni barem nesto naucili iz ove price. A i uostalom nije jos nista potvrdeno i mozda na kraju ode negdje skroz drugdje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.