• YasutoWakizaka
    100
    Samo se kopaš dublje. Po čemu je taj igrač anonimus i neprovjeren. Zanimaju me argumenti
  • Jurki
    8.8k
    ali je taj Sahtar space shuttle za nas trenutacno. Svake sezone igraju ligu prvaka i imaju vecinom jako dobre rezultate. Dok smo mi jos dosta daleko do toga. I sve se to gleda. Klub im je dobro poslozen. Oni ne prodaju igrace na ime nastupa u slaboj ligi vec ligi prvaka.
    Dal je dostizno? Naravno da je.
  • YasutoWakizaka
    100
    3x japanski prvak,1x prvak Južne Azije, 1x Prvak Japanskog kupa, Prvak, 1x Japanskog liga kupa, prvak Japanskog super kupa. Vrijednost 1.2m $? Dovodiš šampionski mentalitet koji je u najboljim godinama za Ništa para.
    Hnl liga nemojmo se lagati nije ništa bolja od Japanske.
  • bbbruxelles
    83

    svaka tebi decko cast ako ti pratis japansku ligu i znas tamosnje igrace, ali ja za tog covjeka nikada cuo nisam i imam stotine razloga (iskustveno potkrijepljenih) sumnjati da ce on biti instant pojacanje. Podupirem ideju daljnjeg produbljivanja skautske mreze na Dalekom Istoku te pracenja igraca koji bi se mogli pokazati kao idealna rjesenja "pro futuro", ali Dinamo trenutno nema vremena za to.
  • Ban
    698
    Da bi bilo dostižno potrebno je ne prodavati im svoje najveće talente.
  • YasutoWakizaka
    100
    To je istina ali treba početi. Pratim japansku ligu još od kada sam se "Zaljubio" u Shunsuke Nakamuru, ali stvar je ta da ti nećeš za te pare dobiti provjerne igraće za milijun eura teško, jer čim ti si u Europi cijena je viša i tu ima anonimusa.
  • YasutoWakizaka
    100
    Jusuf je košta 2 milijuna ili 4 nisam siguran pa im je bilo puno.
    A ti gospe
  • Ban
    698

    Wakizaka je super igrač, ali je već u godinama.
  • Jurki
    8.8k
    samo mali dodatak, da bi bilo dostizno nebi se trebali ciganiti za parsto tisuca eura za Brekala ili za torpedo treneru isto tak za sicu.
  • YasutoWakizaka
    100
    Ma realno i da stavimo na stranu Wakija, ako je nama pojačanje Hoxa koji igra za klub iz donje ljestvice HNL-a i mi ga plaćamo milijun eura. Nije dobro :D. Možda sam u krivu
    Godine su samo broj imaš modrića u realu a iniestu u aziji, hazard nemre meda, bale igra golf.
    Sve kakav si u glavi i koliki si profesionalac.
  • bbbruxelles
    83


    slazem se i upravo je Celtic, doduse tek deset godina nakon uspjesne epizode Nakamure u Celticu, poceo dublje cesljati japansko trziste.

    Ja samo govorim kako Dinamo nema vremena za cesljanje i duze skautiranje igraca... dao Bog da Dinamo dovede jos jedno pojacanje poput Kaneka...
  • wolfgang14
    1.1k
    Šta mislite između Brekala i Kenta, tko bi bio bolje rješenja za nas?BBB Sibenik

    Brekala, Kentu nije dinamo interesantan, kao ni HNL, doći će samo ako ne bude imao drugih opcija. Dok za Brekala znaš da će dat sve od sebe, zbog eura a i zato što je dinamovac. Tako da mislim da je Brekalo manji rizik
  • Tom vg
    1k
    Bome ste dobri optimisti, ako nakon svega očekujete neka konkretna pojačanja..
  • KaJJe
    64
    Ne znam kak je vama. Meni djeluje nemoguće da ne uzmemo Brekala koji se nudio, a uspijemo Kenta kojem smo zadnja opcija.
    Veli Profa prošli tjedan da su Anđelo i Hrvoje pogledali 80 igrača. Možda nas iznenade Anđelo s iskustvom u Dugopolju i Hajdukovoj akademiji ili manje poznatiji brat Jozak na vezi s Međugorjem.
  • sport
    2.3k
    Vidović protiv Lokomotive nije dobio ni sekunde,jeli to poruka da ga se ne misli otkupiti 18 kola prije kraja prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.