• Silvek1986
    28
    Budući da nisu sposobni upravljati Dinamom, niti dovesti adekvatna pojačanja, vrijeme je da se na čelo Dinama postavi Zvone Boban, kad već odlazi iz Uefe...
    Nakon toga, sportski direktor i klub mora imati viziju. Trenutno pola Hnl-a ima bolje upravljanje od Dinama, zato ni nemamo pojačanja.
  • kibic11
    131
    brekalo otpao jer cuvaju pare za otpremninu, strašno , lopovi di su pare?
  • i more je plavo
    891
    A da probamo s pozitivom ?
    Nismo bili zadovoljni njanjavim Igorom, dobili smo gordog Jakira, kleli upravu na pomen prodaje Petka......imamo Petka kojeg sad nemremo vidjeti na terenu, plakali za Ademijem i sanjali njegov povratak......imamo kapetana kojeg sada ovdje stavljamo u veterane ????
    Svi su kukali za Živkovićem.....sad kad je tu......"trebal je ostati u Loksi" ??
    Da je Hoxha otisel u Hajduk kaj bi ovdje izrekli za nesposobnu upravu......sad kad je tu.......opet su nesposobni sto su ga dopeljali ???
    E jbga......na kraju ispada da je uprava previse slusala glas navijaca, a ni uprava nam ne valja ??

    Jednostavno se poklopilo puno losih stvari, ali i dalje smo tu, neka Rijeka uzme bod, ili jos bolje 3 .......i evo nas, provlacimo se i drzimo blizu.
    Ne vjerujem da ce Karoglan izgurati do kraja prvenstva bez poraza........a ako izgura.......treba im cestitati, ma koliko to meni bilo teško.

    Porazi su dio sporta, i ako si pametan ucis iz gresaka i ne ponavljas ih.

    Koliko bi nogomet bio zanimljiv kada bi bas uvijek pobjeđivala momcad koja po TM-u vrijedi više ?
    Nebi imalo smisla igrati, pogledas parove....pogledas TM i dodjelis 3 boda.

    Neka svi daju sve od sebe, sto u utorak nije bio slucaj, pa nek pobijedi bolji.

    Igraci su u strahu od greske, ne treba im novi uteg, zato pozitiva i vjera.

    Kada se borilo protiv Mamica vodilo se idejom poštenijeg Dinama i HNL-a......sad se kuka da nije posteno jer Hajduk cesto ima guranac i shodno tome sansu da bude prvak........i to bas taj Hajduk koji se stalno kune u poštenje.

    Vikend je blizu, idemo svi dati sve od sebe, mi na tribinama, pred televizorima....igraci na grbavoj Drosini i vjerovati da ce na kraju to biti dovoljno za ono sto svi zajedno zelimo.
  • Facke
    2.3k


    Kak da mislimo pozitivne kad nam ova uprava rusi klub? Opce vise necu kritizerati Jakirovica. Najveci krivac je uprava koja dela absolutni kaos u klubu. Nema pozitive. Nikave. Igraci su neki u grcu, taj celi kaos se pokaze i na njima.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    ↪Gražvydas Mikulėnas ajde nekako preko familije dođi do Jože i objasni mu da oni nisu Dinamo i da uopće ne uzima to u obzir.Rakovica1986

    odgovaram ti ovdje u temi transfera
    stvarno nisam čovjek od iznošenja prljavog veša i insajderskih ali došli smo pred zid pa kad je bal nek je maskenbal

    uglavnom long story short, javio se već bratić ocu od Josipa bez da sam znao, ovaj rekao da isto ne vjeruje kako se sve izdogađalo i da mu je žao, bratić mu napisao ako postoji šansa da se nada da će doći, odgovor je, gotovo kasno je sada već.

    Razumijem čovjeka, ovo je dno dna što se tiče profesionalnog poslovnog ponašanja i pregovaranja, malnarova ekipa bi nas manje obrukala

    sve one spinove koji su novinari plasirali, da se Josip boji hoxhe, da dinamo šalje ponudu od 2.6m EUR za transfer itd. valjda je sada svima jasno da je sve bilo fake news? Novinari buše bišćana i šimića ali kad je uprava u pitanju, eto uprava radi sve da dovede brekala, a ovaj židov i boji se konkurencije...kako da ne, dno dna...

    znao sam od početka kakva je priča samo nemam snage i potrebe "trošiti" se u raspravama na zoni oko svakog kurca. Nemamo za papar a dovela nas je tu uprava svojim odličnim financijskim odlukama u proteklih godinu dana

    Fiorentina je logično očekivala najbolju ponudu ali se isto tako pitalo igrača, Josip je odbio druge ponude i htio doći u Dinamo, zadnji jebeni dan kad čovjek treba sjesti u avion uprava napravi što je napravila...

    ispadamo veći cigani od cigana radi 500k, mene je sram, ugodan dan svima
  • K3p
    131
    Ovo je ravno sabotaži, za ovakve stvari u firmi di se barata ozbiljnom lovom dobiješ pedalu i postupak za naknadu prouzročene štete. I nikad više te nitko neće u toj branši na tom nivou zaposliti, jer će svi znat za debila koji je sjebao vrhunski posao na takav način.
  • Facke
    2.3k
    A zbog naseg ponasanja propada transfer Briana Rodrigueza u Fiorentinu koji je bil 100 posto siguren da sme mi potpisali taj paper. Ma sramota. Nemam nikakvih reci za ove. Mislim da bumo isli jedne vreme kroz teska vremena. Nadajmo se najboljem. Jakirovica i igrace vise kritizeral nebudem. Ak nekim cudem odigrame dobre onda je to zasluga igraca i Jakirovica. Al v kakvem stanju je klub sumjam u to. Pa kak se i Jakirovic i igraci osecaju nakon ove epizode s Brekalem? Komu bi se jos dale igrati?!
  • eol12
    373
    Sad vam je jasno valjda da zaboravite na onu puni smo ko brod. Nismo. Zaboravite to, borba za drugo mjesto je realnost nakon totalnog reseta, al i nakon duge noći svane jutro, a svanut će i nama. Samo trebamo nove ljude u upravi, ljude koji žive za Dinamo i koji mu žele dobro; a ne samo svom džepu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Uz to da nadodam da eto Rukavinu nećemo pustiti u MLS ispod 5m ili koliko već jer je 3 premalo, a kad ti ovaj odsjedi još jednu polusezonu na klupi lupat ćeš se u guzicu da na ljeto dobiješ 2m.

    Znači nemamo za papar i ne znaju zarotirati lovu i pustiti igrača na kojeg ionako ne računaš i nadomjestiti ga igračem za manje love sa iskustvom igranja u europi.

    Tim ljudima gore jednostavno treba crtati, i kada ne shvate crtež opalit im pljusku.
    Zapravo ne, ne treba njima ništa objašnjavati, treba ih samo nabiti nogom u guzicu i hraćkati na ulici svakom prilikom

    hvala na pažnji
  • Orc123
    5.5k

    O tome sam pisao, okladit se mogu da ce otici besplatno na kraju komi Marin, tj. Nećemo ga moc ni maknut s ugovora i opet cemo popusiti 3milje eura ko i za Marina 10milja eura...bolesno nesposobni smo...bolje da imas mrtvi kapital u klubu jer ce i tako presjediti na klupi ili igrat za juniore a za 3 milje eura si mogo dovedt kvačitetnog beka i jos ti ostane za Brekala ili Kenta na posudbi...zalosno...cir cu dobiti
  • Praskaton
    1.9k
    to je i moja prva misao bila,u cemu je problem pustit Rukavinu za manju lovu uz postotak i iskoristit to za dolazak Brekala.
    Odbijam vjerovat da netko ne moze vidit nesto tako jednostavno.
  • YasutoWakizaka
    100
    Treba Barišića i Vlatku Pokos potjerati i krenuti s nekime novim. Ma da je i Zvonimir Boban zašto ne, uzmi sportskog direktora Lokse i trenera Vahu/ Keka/ Bjelicu i pusti ih da rade.
    Trebat će vremena ali barem imaš budućnost, ovako svi gledamo na prošlost.

    Tajnica Zorana Mamića i osoba koja je išla u školu s Jožom Manolićem i učila o dinosaurima vode politku sportskog kluba.

    let that sink in....
  • Ali
    2k


    Bravo, ali ocito logika ne stanuje ispod one vremenskim neprilikama nagrizene zapadne tribine, pobjegla.

    Uzmes tri ponudjena za Rukavinu koji ti tak i tak sjedi na klupi i nije ni peta opcija u redu za krilnog napadaca i das manje od pola tog iznosa i rijesis prvu opciju za krilnog napadaca. Jednostavno da nemoze bit jednostavnije...
  • Orc123
    5.5k
    Jel vi shvacate da mi nikako ne mozemo potjerati ove Iz Uprave osim ako sami ne odu? Nemamo vecinu u nicem a ovo su sve njihovi ljudi koji im drze leđa...
  • Sbkbbb
    179
    Sramota, kakvu su sliku ostavili u svijetu sa ovim, tko ce normalan htjeti ikada suradivati sa dinamom. Uzas
    Evo njemacki mediji pisu da je Bjelica bivsi
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.