• Zambatine škude
    2.1k
    Sva naša povijest u jednu sliku može stati
    284-hnkrijeka.png
    Za to se borimo i nikad nećemo odustati
  • Crni86
    1.2k
    a zasto je uopce doslo do ta dva brza gola? Da nije mozda pristupom igraca lako cemo, odigravanjem lopti napamet i losim postavljanjem prethodno navedenih igraca? Kod prvog gola petkovica lopta preskace i sjeda na glavu njegovom igracu, kod drugog gola misic po ko zna koji put na pamet ove sezone odigrava loptu… kako je tu trener kriv? Igraci na 0:2 u 10. minuti umjesto da jedu teren, secu ko na modnoj pisti, dokle cemo uvijek upirati u trenera? Trener ima putra na glavi, ali daj mi reci cijim si ti zalaganjem od njih danas zadovoljan? Da kazes r pa vidis ovaj je dao 100% truda i zelje i volje al jbga nije nas islo ili jbga bas je dobro iskoristio protivnik nase mane? Brate nema tog igraca u ekipi, a mi na -7 protiv hajduka koji se nasladuje nikad vise, ako ti to nije dovoljna motivacija da preores teren nemas kaj radit u svetom dresu.Pa nisu mala djeca, pogledaj prosjek godina te ekipe, iskustvo te ekipe i vrijednost te ekipe. Loksi su otisla tri ponajbolja igraca iz ekipe i nasih prvih 11 bi ih trebalo pojest za dorucak pa makar im na klupi bili ti i ja. Slicno busenje videno pod biscanom, jako jako slicno…. Pa reko bi i pod cacicem….

    Ja sam reko da za moj ukus je ademi zasluzio prolaznu ocijjenu jer covjek vise nije u toj formi, ali pored baturine i misica je danas izgledao ko formula 1, trci, bori se, pokusava nesto i vidis da mu je stalo, nikad nece krenut sirit ruke kukat plakat ili nesto. Izborit ce se pa makar bio taj dan najlosji na terenu pojest ce travu ako treba za dinamo. I rade bi takvih 11 gledao, 11 ratnika nego 7 kojih se presetava i koje nakon tekme boli ona stvar a medijima bacaju krafne i prodaju izjave a samo cekaju da dignu sidro iz dinama. Na kraju krajeva igraju za dinamo i za navijace koji ih bodre citavu ovu sezonu a ne za jakira ili vlatku ili mirka.
  • Facke
    2k
    A kak nije do trenera?! Pod Biscanem smo jos i neke odigrali. Al pod Jakirovicem je sve gore i gore , tjedan uz tjedan. Znaci dobil je svoje pripreme. I kaj je napravil? To da je nakon poluvremena formaciju isel menjati? Nasa momcad je absolutne razbijena i to vec par mjeseci. Govor tjela sve govori. Boriju se neki, naprimjer KTC i Kaneko. Al ostali? A Jakirovic u par mjeseci ima sve vise i vise negativnih rezultata. Nije napravil nis. Nikakav pomak. Gorsi je od Peteva teri je imel slabiju ekipu. Uzas. Nije za Dinamo i kraj.
  • GM98
    17
    Današnjom tricom i to od bivšeg igrača koji je nekoliko puta bio otpisan u Dinamu klub je dotaknuo samo dno. Lokomotiva koja je ostala bez najboljeg igrača Tucija i za HNL prilike jednog od ponajboljih lijevih bekova lige Miličevića rastavila nas je na proste faktore.
    Jakir je podršku imao, od danas je više nema.
    Na ostale nesposobne i korumpirane lopove iz uprave, nadzornih i izvršnih odbora, skupština itd. nema smisla trošiti riječi.
    Na igrače isto tako jer uz 2-3 iznimke vidi se da tu ništa ne štima. Nekima nije ni mjesto u Dinamu, neke stižu godine i bolje im je da shvate da nisu svete krave jer mi u ovakvoj krizi nismo bili godinama i krajnji je trenutak da se krene ozbiljno, jer bi se u jednoj sezoni moglo urušiti sve što se godinama mukotrpno gradilo, i to baš u sezoni u kojoj smo nadomak tog cilja (reformirana Liga prvaka).
  • Crni86
    1.2k
    jakir nije klasa trenera za dinamo, ali ova ekipa od danas mora lokomotivu od danas pobjediti i bez trenera….ili da su i sve takticke postavke kriminalne, pa da vidim da svih 11 igraca se bore, grizu, pa bar da vidis da su nervozni da ce se potuc ak treba sa nekim, a ne ko da gubimo neku nebitnu prijateljsku stav. I upravo to kaj si reko 2/11 igraca se trude, bore, pokusavaju nesto a ostae boli ona stvar…. Biscanu su istu ovu stvar radili kao da im se nije dalo igrat, ista stvar i pod cacicem… da im dode i pep guardiola pa ce nakon 6 mjeseci im dosadit pa ajmo ispocetka i dokle tako?
  • Nolifer
    6.7k
    Danteov krug pakla se nastavlja...
  • Olmic
    2.7k
    Ako danas ne dode do smjene ( jos se nadam ) u subotu zelim vidjet ovih 11

    Golman: Nevistic
    Bekovi: Ristovski (nemano boljeg, Mikica ne smijemo potrosit )i Ogiwara
    Stoperi: KTC i Perkovic
    Vezni: Sucic Halilovic i Vidovic
    Napad: Kaneko Kulen Brekalo (ako ne dode onda Xoxha jer nemamo drugog )
  • San Lorenzo
    11.7k
    Taj besramnik još od Baljkanija preuzima odgovornost i lupeta o nekim rezovima...stari moj, ako te ljudi gađaju grudama i viču da odeš, onda znaš da si prešao svaku granicu.
  • zagr
    505
    smirite strasti, u subotu je već novo gaženje tovarskih sluga.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Biščana, mladog trenera, našeg dečka koji je "jedan od nas" smo odbacili kao krpu...

    Ne može se reći da je bilo nezasluženo, igralo se loše, bilo je kikseva, tvrdoglavosti i gluposti!

    Međutim, čime je jakirović zaslužio ovoliko prilika? Zašto za njega vrijede drugačiji standardi? Tko je on da se njemu gleda kroz prste? Pamti li tko dinamovog trenera koji je dobio više kredita?

    Ovako na brzinu, u hnl-u je vodio dinamo u 15 utakmica, tu je već 6 kikseva... porazi od lokomotive, gorice, hajduka te neodlučeni ishodi sa hajdukom, rijekom, varaždinom. 5/9 momčadi u ligi mu je uzimalo bodove u tih 15 utakmica. Samo rudeš, slaven belupo, istra i osijek nisu omastili brk protiv dinama... a rudeš je momčad koja ima 4 boda i zabili su 7 golova u 19 utakmica.

    Čovjek u hnl-u gubi bodove u 40% utakmica, a postotak osvojenih bodova mu je 30/45=66,67%
  • Jura
    210
    Toliko poraza nitko od nas sa Zone ne bi imao na klupi Dinama
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Valja uzeti u obzir i da se protiv osijeka doslovno iščupalo dvije pobjede. Bez beda se tu moglo popušiti barem 2 boda. Varaždinu se zabilo za x u zadnjim minutama, lokomotivu se okrenulo sa 2 gola u sudačkoj nadoknadi...

    Realno, ovo što dinamo ima je još i dobro... bez problema se moglo imati i 4-5 bodova manje!

    Kad čovjek malo bolje razmisli, ne znam na temelju čega smo mi jučer očekivali laganu pobjedu :meh:
  • badjibadara
    1.7k
    Samo još jedne pripreme, 6 mjeseci i par raketa…

    Meni čak nije ni bitno jesmo li izgubili jer ću ih izgubiti još 500 u karijeri, ali smeta mi način.
  • superhik
    10.4k
    Trebaju mi jedne pripreme, jedna reprezentativna stanka, par reprezentativaca, par igrača od 5 milijuna eura i mogu doći na 4 boda od Tovara. Jakir state of mind
  • Jaro
    5.6k
    gledajuci danas, bilo bi bolje da i jest tako. Evo, vidim da su krenuli tekstovi gdje su ivraci krivci a jadni Yakir zrtva...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.