• Captain America
    13.7k
    Zašto su to isto radili Kopiću? Čačić je s identičnih 11, s kojima je Kopić na jedvite jade skupljao bodove u HNLu, uzeo 4 boda u Ligi prvaka. Još je Mišić pričao Breki "kako ih se trebalo rasteretiti". Da im je 10% stalo do Dinama kolko je navijačima, danas bi govorili o furioznom startu u proljetni dio sezone.
  • emilperska
    3.1k

    Zato što nije trener za ovu razinu i zato što stalno istupa po medijima da su krivi svi osim njega..
    Danas je prijetio kaznama igračima..
    Ovaj kadar se stalno omalovažava, ali tu je barem 12-13 igrača koji su dobili Chelsea i prezimili EL ligu pod Kopićem/Krznarom. Sigurno neće dozvolit da ih trener s karijernim vrhom igranja u Kamen Ingradu i vođenja Zrinjskog proziva po medijima..
    Tko će kaznit njega jer smo igrali 80 minuta bez veznog reda i jer Petković izvodi kornere u očaju jer nema hijerarhije i strukture u igri pa ni u prekidima?
  • Oluja
    3.6k
    ovo kako su oni danas igrali nicim ne ukazuje da im je do tog naslova stalo.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    apsolutno se slazem ali kako je netko prije mene vec prethodno napisao, u tom slucaju bi svima raskinuo ugovor vec danas
  • Batigol86
    198
    Ma za sve ovo je kriv Dario Simic....spasio se covjek sto je otiso jer bi ga razapeli da je trenutno tu.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Još su 54 boda u igri, da je -15 ne bih se pomirio da je titula izgubljena... A ne -7 i utakmica manje... Pa nisu ni kladionice lude, one daju 50-50%
  • Praskaton
    1.8k
    Dobro al postoji li drugaciji nacin za sabotirat trenera od poraza?
    Ako ga ne zele uvijek mogu senatori poc i u ime cijele svlacionice porazgovarat sa upravom o tome.Da je tako davno bi bio bivsi.
  • Jameson
    270
    15. Da li ce se itko ispricati Anti Čačiću za ono sto smo mu napravili?

    Dajte prestanite raditi famu oko tog tv servisera i zazivati ga stalno. Zbog njegove tvrdoglavosti su bili narušeni odnosi u svlačionici. Zbog njegovog ega narušen odnos sportske politike kluba. Zbog njegovog neznanja ugroženo prvenstvo i ispadanje iz kupa.

    Da mu se ispričamo zbog visoke otpremnine?

    To što je ovaj trenutni diletant na Dinamovoj klupi nesposoban, ne čini Čančelotija sposobnim.
  • Mrvica
    3.2k
    Vidim da se spominju sabotaže od strane igrača prema treneru. Svim tim igračima koji su igrali zaostalu utakmicu danas s ciljem da se sabotira trener (ako je tog cilja uopće bilo) bi odmah raskinuo ugovore da imaju kalež na čelu. Svi ti igrači bi trebali igrati za taj grb na prsima najprije, pa tek onda ostalo. Nitko nije veći od Dinama pa da navijači trpe preseravanja u smislu sabotaže, primadona i ostalih. Netko je napisao Japanac i Francuz ti ginu za taj grb na dresu, jel to sramota? Stvarno je.. Da ću reć da nećemo osvojit prvenstvo ove godine neću, jer neću to pomislit sve do zadnjeg zvižduka u zadnjem kolu. I da, Theu i Kaneku pohvale i veliko hvala što su se jedini borili danas, a 2 igrača od cijele ekipe ne mogu napravit razliku niti osvojit 3 boda. Žao mi je što je do ovog svega došlo i čvrsto se nadam da će na kraju biti sve dobro.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    Cacke je dosao kao vatrogasno rijesenje u sezoni kojoj je bilo upitno hoce li Dinamo uopce osvojiti prventsvo, Dinamo je projurio u zadnja 4 kola i obranio naslov prvaka. Krenule su pripreme, dosli su Ljubicic i Drmic, prvenstvo otvaramo sjajno i na korak smo do Lige Prvaka. Gubimo od Boda u Norveskoj, razvaljujemo ih ovdje i ulazimo u Lp. I Btw Prvenstvo je bilo osigurano, to su samo sf ludaci vjerovali da hajduk moze okrenut a kup nam i onako nikad nije bio toliko bitan pored europe i prvenstva.
  • The Undertaker
    4k
    Svlačionica je do sada podržavala trenera. Vidilo se to i na terenu (osim Balkanija vani). Da nije te podrške davno bi odletio. Ovo danas je izgledalo kao da nikoga osim KTC, Kaneka i Ademija nije briga.
  • Sixthway
    255
    ne možemo se stalno vadit na to. Bit ćemo ko političari ako ćemo upirat prstom u prošlu garnituru.
  • Sajla
    3.4k
    Napušta me vjera da će biti bolje. Odnosno, vjerujem da mora biti još puno gore prije nego se stvari počnu popravljati. Kao što sam nedavno napisao, ovo je sezona totalnog samouništenja.
    ....
    Imam dovoljno godina da se sjećam i poniženja u Europi i izgubljenih prvenstava (i u bivšoj državi), ali se nikad nisam osjećao ovako poraženo, pa praktički na osobnoj razini. I znam da nisam ni prvi ni jedini. Osjećam se kao boksač koji je dobio dobre batine i dan kasnije još uvijek ošamućen objavljuje kraj karijere jer ne vidi izlaz i smisao da nastavi dalje.
    ....
    Ni ljutnja, ni bijes, ni mržnja nisu gori od osjećaja nemoći.
    Sajla

    napisano nakon Viktorije, vrijedi i danas.
  • NORTE
    9.1k
    Svlačionica je do sada podržavala treneraThe Undertaker
    Svlačionica itekako ima putra na glavi za ovih -7.
    Od podržavanja trenera s kojim se sramote do svih kikseva koje su u ovoj sezoni napravili.

    Vrlo skupi, a vrlo luzerski igrači.

    Lokomotiva 0:3.
    Kakva sramota.
  • badjibadara
    1.7k
    Vidim da se spominju sabotaže od strane igrača prema treneru.Mrvica

    Ako je istina sto se pise za vikend desavanja u Mintu, sabotiraju prvenstveno navijace pojedinci.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.