• hardek
    1.5k
    Ono što se meni čini kao najveći problem je prvi dodir. I da, individualna kvaliteta je manja nego prošlih godina ali to jednostavno ne objašnjava kakve borbe igrači proživljavaju s kontrolom lopte. Kada god napravimo neki kakav takav višak dolazi do tehničke greške i moramo usporiti ili vratit loptu nazad. Ekipa je u nekom jebenom mentalnom grču i ne znam kako Jakir to može riješiti. Možda bi se trebali napit svi zajedno i skidat si sve po spisku međusobno
  • Patak
    2.2k
    Nemamo rezultata, nemamo sreće, nemamo kvalitete kao nekad, ali u zadnjih par utakmica sam vidio želju i kompaktnost ekipe. Nema nezadovoljstva, svi bi htjeli da se preokrene situacija na bolje, iz tog razloga nisam za smjenu trenera. Nećemo dobiti nikog kvalitetnijeg, a pitanje je kako će kliknuti s momčadi, pa dok i taj pronađe najbolju ekipu i upozna se s momčadi, možda prođe prvenstvo.
  • Jaro
    5.7k
    eto nam odgovora i za SD - ne treba nam jer momcadi pase ovaj trener (ocito nis ne rade pa im pase) - i Cacic im je pasao dok ih je pustao na slobodne dane, pa kad je rekao da nema materijala za ligu petice pa se zvijezdice uzjebale - a vidili smo gdje su zavrsili...
    Uprava bas ovako i djeluje - necemo mijenjati trenera - momcad stoji iza njega. Pa ta momcad se sramoti po Euro i HNL livadama - koga briga kaj oni misle i tko njima pase. Davno je receno - ovom klubu i njegovim vjecno umisljenim zvjezdicama (nekad imaju malo pokrica, al vecinom sebe vide boljima i ljepsima nego jesu) treba Niko Kovac ili takav tip trenera. Treba im trenerska zvijezda koju nece vozati i koja im nece tolerirati odlaske na kupanje na jadran izmedju 2 treninga, slavljenje rodjenja djeteta do ranioh jutarnjih sati uz viski u potocima i par kutija cigareta i slicne pizdarije...
    Samo mi to necemo docekati jer imamo klub kakav imamo, vode ga ljudi kakvi ga vode...
  • Patak
    2.2k
    Čuj, ja se vodim time da kad je loše može ići i na gore i na bolje. Promjenom trenera bi se neke stvari mogle poboljšati ali i krenuti prema još gorom situaciji, jer Uprava će ostati takva kakva je, a igrački kadar se neće poboljšati, barem ne do zime. Sad vidim neku sinergiju između igrača i trenera bez obzira na loše rezultate, i hvata me neki optimizam da bi pobjedom u Rijeci sve krenulo na bolje.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.1k
    Možda bi se trebali napit svi zajedno i skidat si sve po spisku međusobnohardek

    Nek me pozovu samo jednom, sve ce biti rijeseno
  • OsamŠest
    2.6k
    Zatišje pred buru. Takav osjećaj imam..
  • Zagi
    5.2k
    Zajec je legenda i na temelju toga dobije hrpu glasova. Ekipa misli da bi bilo bolje da je on u klubu u odnosu da nije.
    I u pravu su. Samo ne na mjestu SDa , nego umjesto Vlatke.
    Samo taj film nećemo gledati.

    Kaj se ankete tiče, da je umjesto legende tu manje ime koje se stvarno i bavi tim poslom npr Darko Rajić Sudar, on bi dobio malo više od Mikića. Cca 15%., 22% bi onda otišlo u NOP.

    Dakle, opcija nitko od ponuđenih bi dobila 56%. Landslide victory.
  • Armagedon13
    958
    Ne tako davno
  • Sajla
    3.5k
    Napušta me vjera da će biti bolje. Odnosno, vjerujem da mora biti još puno gore prije nego se stvari počnu popravljati. Kao što sam nedavno napisao, ovo je sezona totalnog samouništenja.
    A sve se odvija po već viđenom obrascu kojim su uništavane firme, direktori se bogatili, a radnici ostajali bez posla. Imam dovoljno godina da se sjećam i poniženja u Europi i izgubljenih prvenstava (i u bivšoj državi), ali se nikad nisam osjećao ovako poraženo, pa praktički na osobnoj razini. I znam da nisam ni prvi ni jedini. Osjećam se kao boksač koji je dobio dobre batine i dan kasnije još uvijek ošamućen objavljuje kraj karijere jer ne vidi izlaz i smisao da nastavi dalje.
    Ovo što nam rade je prokušana formula, ljude se baci u depresiju ili ih se obeshrabri da postanu toliko letargični da ne vjeruju u bilo kakvu mogućnost promjene i dignu ruke od svega. Pa ih zato nema na izborima, pakuju kofere za Irsku i Njemačku ili jednostavno ne dižu pogled i ne gledaju dalje od svog dvorišta i čekaju Godota. Odnosno, u našem slučaju, ne dolaze na stadion. Ni ljutnja, ni bijes, ni mržnja nisu gori od osjećaja nemoći.
    A opet... sretno onima koji idu u Rijeku, vidimo se na Osijeku.
  • Paggini
    7.3k
    Pa ih zato nema na izborima, pakuju kofere za Irsku i Njemačku ili jednostavno ne dižu pogled i ne gledaju dalje od svog dvorišta i čekaju Godota. Odnosno, u našem slučaju, ne dolaze na stadion.Sajla

    Problem s nama je što ne možemo pobjeći od Dinama u drugu državu hahah, ne mogu ne otići na stadion, ne mogu ne gledati Dinamo, ne mogu se baviti produktivnijim stvarima za svoje blagostanje i osobni napredak hahah, sjebani smo jebiga.

    Kao i tebe, strah me samouništenja, a svi znakovi pokazuju da do toga dolazi. Ali još me veći strah trajanja tog samouništenja, ako će to biti ova sezona da postavimo zdravije temelje za budućnost, potpisat ću odmah, ali mi se čini po ljudima koji nam vode klub da će to biti razdužen proces muke i borbe protiv vjetrenjača.
  • NORTE
    9.3k
    U Rijeci je bolje 1 nego x!

    Na taj način Rijeka koja ima tekmu manje od Hajduka ostaje u igri (bolje oni nego jug), dinamo dobiva novog trenera (nadam se Bjelica) i zbog dvije tekme manje teoretski dinamo tim pobjedama na proljeće može doći bliže Hajduku.

    Također, igramo i derbi za mjesec dana i možemo smanjiti zaostatak s Bjelicom.

    Viši cilj, Jakir out!!!
  • Praskaton
    1.8k
    gluposti..u slučaju poraza Rijeka i dalje ostaje u igri.Ne postoji nikakav visi cilj od 3 boda naseg Dinama u nedjelju.

    Tko kaze da je s porazom Jakir out,pa covjek je prezivio do sad nesto sto Zoran Mamic nebi uspio.Ova uprava se krije iza trenera,nemaju oni sposobnosti da dovedu nesto kvalitetno.
    Ukoliko sve dogovore s Bjelicom on je od sljedeceg tjedna novi trener Dinama,upisali mi poraz il pobjedu u nedjelju.
    Mozda se Bjelica ne zeli vratit.

    Bilo kako bilo navijat za poraz u nedjelju(nakon kojeg bi se bilo jako tesko vratit na vrh) je vrhunac gluposti
  • Jaro
    5.7k
    Poraz ne garantira (valjda smo u dosadasnjih 5-6 shvatili) otkaz Jakirovicu. Poraz garantira dodatnih -3 u odnosu na Rijeku, a vjerojatno i na Hajduk. Tak da zazivati poraz je glupo i besmisleno.
    Kada smo bili najjaci govorio sam da se mora ici na pobjedu i protiv Citija i protiv Dugog Sela - jbg to je jedini ispravni i sportski put - a trebali bi ipak prije svega biti sportski, nogometni klub. Porazi u proslosti nisu maknuli bracu iz kluba, nece ni ovu upravu.
    Tak da svima treba zelja biti pobjeda na Rujevici...
  • striko
    1.2k
    da je do kraja par kola i ja bi ovako razmišljao. Duga je sezona i svašta je moguće
  • Patak
    2.2k
    Ja nikad tako ne razmišljam. Poraz nam nikad pa ni onda neće donijeti ništa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.