• javolimtebejako
    644
    apsolutno pogodeno ovo zadnje za ademija i misica
  • San Lorenzo
    11k
    Od svega mi se najviše urezala u glavu ona povratna Špikića pred kraj utakmice. Meni je to nevjerojatno!rioda

    A meni je nevjerojatno da je drugima takav potez nevjerojatan, nagledao sam se i Carrasca i Suareza i Ivana Peke i sličnih probisvjeta, ali Dario Špikić je igrač sa uvjerljivo, uvjerljivo najmanjim nogometnim iq-om kojeg sam ikad gledao u Dinamu...frapiram se kad god pročitam da netko negdje piše o rosteru i onda napiše ime tog lika kao nekakvu opciju.
  • Kepec
    4.4k
    Nakon ovakve utakmice gdje su svi od trenera do igrača bili katastrofalni, najviše mi je žao KTC-a i Kaneka.
    Jedini!!! koji su danas igrali kao da na sebi nose dres Dinama. Ovo ostalo je jad, sramota, tuga, bolikurčina, nezalaganje i nezainteresiranost za Dinamo prije svega kao ime i klub, a onda za navijače, trofej, Zagreb i ostalo kaj ide uz to.
    Hvala Theophile na trci i požrtvovnosti u obrani, hvala Kaneko na kreiranim šansama u napadu.
    Ostali... hahahahahaha, smješni ste.
  • Muka
    344
    Ušao oko 30 min na stadion.
    Ovo što su danas igrači prezentirali, ne znam kako opisati. Ove pripreme mi je strahovito naporno bilo gubljenje vremena na gluposti oko instagrama,tog nekog siljenja s marketingom koji je nepostojici pa su igraci gubili vrijeme na to umjesto na treninge. Govor tijela, izgubljenost, nikakva nabacivanja, Rile uđe po desnom boku i ne doda čistu povratnu Baturini, Petko na godisnjem, Špikić nije na istom kontinentu s drugim suigračima...nisu igrali ni sucic, ni halilovic ni vidovuc koji su mi se činili na pripremama dosta dobri. Toliko nelogičnih stvari i situacija da jednostavno nemogu izdvojiti što mi je gore. Populista jednostavno nije spreman za ivaj ramg, nama treba netko pod hitno.tko ce im svima je**ti sve po spisku, a ne gladiti ih. Proslo je to vrijeme...
  • Benito
    553
    Imam dosta vožnje s Maksimira do doma i još uvijek sam šokiran, vozio i piljio u prazno, ni ne sjećam se vožnje...jedna situacija s tekme, KTC dobije loptu, malo mu pobjegne, raznese ovog u duelu, prođe igrača doda mu loptu, ode malo prema naprijed, netko mu "zatvori" leđa. U međuvremenu izgubimo loptu odmah i krene kontra, u punom sprintu prvi KTC zatvara Goričana u kontri i ovaj puca pored gola...kad će svi imat takvu volju, želju i zalaganje neovisno o kvaliteti igrača onda se možemo nećemu nadat, a ovako jako teško...
  • Dalmatinec
    562
    Amen. Vratite nam Čačka, idioti.
  • Probirštift
    286
    Sad gledao onu povratnu loptu Špikića i ne kužim kaj njima ide kroz te glave samo su dodavali u gužvu ovu tekmu umjesto da pucaju
    Da nema nogometa nebi mogli ni lopatat pored ceste kolko su nesposobni
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Mene fascinira dinamova završnica, odnosno nedostatak igrača u istoj.

    par puta u prvom poluvremenu se dogodila nekakva brža tranzicija te su kaneko i hoxa imali priliku ubaciti....u 16m nikoga od dinamovih igrača, ali ono - ni blizu!

    lokosi su doslovno par puta uzeli loptu i krenuli u nekakvu tranziciju...nekoliko igrača je instantno napadalo 16m. pogledajte samo drugi gol... mišić krivo predaje loptu na centru, čop i goričan su to izigrali...ali lokomotiva u trenutku postizanja gola ima 5 igrača u 16m.
  • Blue98
    722
    Kad nas je zadnji put neka hnl ekipa dobila 3-0 na maskimiru?
  • miro
    3.1k
    kaje najbolje, mi ih sabijemo u 20 m i onda se nitko ne ubacuje u 16erac iz drugog plana. Mislim da je Perković s lijevog beka mogao danas hattrick zabit, samo da koristi ulazak u završnicu
  • Brusa
    663
    par puta u prvom poluvremenu se dogodila nekakva brža tranzicija te su kaneko i hoxa imali priliku ubaciti....u 16m nikoga od dinamovih igrača, ali ono - ni blizu!db-izbjeglica

    Ja imam takav dojam već zadnjih par sezona... Od kad je Petko 9ka...
    Da se razumijemo, volim Petka i ništa protiv njega. Samo dojam na ovaj tvoj upis
  • bongo
    628
    Vratio se doma i ne piše mi se uopće o tekmi već sam se sjetio jedne poruke s tribine pred skoro 20 godina pa ako se stariji mogu sjetiti i podsjetiti me. Mislim da potječe iz sezone lige za ostanak.

    Poruka je prigodna i nakon današnje tekme.

    “DA JE VAŠA IGRA KAO NAŠA LJUBAV”
  • Kepec
    4.4k
    Inače nisam za zviždanje, niti ću nekome zamjerati ako zviždi, ali situacija gdje desetak minuta prije kraja loviš rezultat, Lokomotiva ima napad, Zagorac hvala loptu u ruke, a naši ljepotani STOJE, ta situacija je opravdanje onima koji su im danas psovali sve po redu, tjerali ih da skidaju dresove i zviždali. To je ono kaj ljuti svakog navijača.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    kaje najbolje, mi ih sabijemo u 20 m i onda se nitko ne ubacuje u 16erac iz drugog plana. Mislim da je Perković s lijevog beka mogao danas hattrick zabit, samo da koristi ulazak u završnicumiro

    da...hoxa je odigrao loše....međutim, nekoliko puta je imao priliku probiti, dojma sam da je čekao da perković utrči i odvuče igrača, međutim...ovaj stoji na distanci i gleda.
  • miro
    3.1k
    da, ali to nije Perković kriv, to mu mora trener objasnit, pokazat i na treningu uvježbat. Kako to vidimo ti i ja, a Jakirović ne?

    Profesor Demagogije, 'pače dr.prof
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.