• Bruh
    901
    Sramota... manje se trudili od dečkiju iz cibone koji jedva kad dobivaju plaće a ovi imaju najviše vrijednosti i plaće u HNLu... ovaj vezni red horor ako su imali 50 posto dodavanja ja stvarno ne znam gledaju igrače lokomotive kako trče u kontru i ništa
  • Captain America
    13.9k
    Mislim da sam bio dovoljno jasan. Ovi će napraviti u godinu dana puno veću štetu nego braća koji su opljačkali klub. Kao što rekoh, nije bilo bolje već manje loše. Klub će se bez ovog naslova strmoglavit na razinu Cibone. Volio bi vidit kako će namaknuti lovu za iduću sezonu.
  • Peškaman
    2.6k
    Sučić ni minute,Ademi među najlošijim,Mišić,Petković
    Vrijeme je da igraju oni koji du bolji a ne oni na staroj slavi!
  • rob ljubavi
    774
    Pljuvači Bišćana jeste tu? Svršavači na Jakira također? Lp!
  • Derby
    147


    Evo možda tajnica lupne šakom i kaže da će Dinamo narednih 10 god biti prvak kao glava onomad. Radi se o istoj stoki.
  • Miro Vugrinec
    1.5k
    Sta rec osim sramota za danasnju tekmu. Na polusezoni veliki zaostatak bodovni imamo i mi umjesto ovakvog Kalaice iskusnog dovodimo nesigurnog i neiskusnog Zivkovica. Bojim se da je Zivkoivcu ovo zadnja tekma od prve. Kaneko opet najbolji na terenu, i po meni Theophile. Uz duzan respket Perkovicu koji vjerovatno sam zna da nije za beka, da Ogiwara ne igra u prvoj a dovedes ga ko pojacanje… I onda jos ko slag na tortu Kaneka ko najboljeg igraca vadi van kad se ganja rezultat…
  • Ban
    698
    Pljuvači Bišćana jeste tu? Svršavači na Jakira također? Lp!rob ljubavi

    Bišćan nije ništa bolji. Stojim uz Čačića od početka i nastaviti ću.
  • Brusa
    725
    to vađenje Kaneka Kaneka je bilo da ga se vodi na procjenu radi oduzimanja poslovne sposobnosti
  • din
    230
    Eto mene s tekme pa moj osvrt. Ali ću reći svim onima koji su pisali za Petkovica i Baturinu "ma pripreme su to, doći će na svoje" to njihovo zajebavanje i ne zabijanje zicera, eto vam sad, lijepo sam pisao kakve pripreme takvo prvenstvo, a vi ih (većina) branili. Sve to kreće od toga nažalost, ponašanje na treningu i pripremama su jedini pokazatelj na terenu.
  • IceMan
    1.5k
    Bisćan je za Jakira Guardiola i Ancelotti u jednom.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    - Zagorac je zakuhao ovu utakmicu jer se prvi gol mora braniti, to je bio balon sa 15 metara koji putuje 3 sekunde. Treba ubuduće braniti Nevistić ili treba uzeti Čavlinu. Zagi ima 37 godina, svaka mu čast na svemu ali on bi trebao biti rezervni golman.

    - Baturinu treba prodati još ove zime ako netko nudi 15+ milijuna eura. Dečko nije nositelj Dinama nego je samo jedan od igrača. Veću cijenu od sadašnje neće postići a pitanje je kad će i hoće li ikad postati nositelj igre i ponajbolji igrač Dinama.

    - Theophile i Kaneko jedini zaslužuju pozitivnu ocjenu od prvih 11.

    - Kule kao i na pripremama djeluje bolji od Brodića, Kule je barem direktan igrač koji daje sve od sebe pa ako ide ide i njegovu volju treba nagraditi i on treba biti druga opcija poslije Petkovića.

    - Obrana je najgora u zadnjih 20 godina. Jedini Theophile zaslužuje igrati u pravom Dinamu. Živkoviću je ovo 13.seniorska utakmica i ne možemo se na njega osloniti, dečko je još junior. Ristovski je razumljivo van forme, Perković nije bek i sve to rezultira time da je svaki protivnički napad velika opasnost. Na trenutke sam se sjetio Perića i bilo mi je žao što nije spreman.

    - Sučić mora igrati uz Mišića. Malo su i pretjerane kritike na Mišićev račun. Bio je loš i nije na svom vrhuncu ali i takav je naš najbolji veznjak. Mislim da je problem što Ademi praktički igra kao napadač i češće ga vidimo u protivničkih 16 nego na mjestu defenzivnog veznog. Kada se izgubi lopta onda Ademi ostane na 20 metara od protivničkog gola a Mišić poput Selahija u Rijeci mora pokrivati 50 metara veznog reda i onda ispada smiješan. Mislim da Ademi prečesto glumi napadača. To je u redu 3-4 puta po utakmici iznenaditi protivnika i kao defenzivni vezni uletjeti iz drugog plana u završnicu ali Ademi u zadnje vrijeme kampira u protivnikovih 20-ak metara i time ne slabi samo našu obranu koja ima igrača manje nazad prilikom kontre nego i guši sredinu u napadu jer su tu ionako i Petković i Baturina.
  • Probirštift
    286
    psovali majku i rekli da nemaju kaj dolaziti do tribine nego mogu odma u svlačionu hahahha
  • NitkoBitan
    12.3k
    Zagorac je zakuhao ovu utakmicu jer se prvi gol mora braniti, to je bio balon sa 15 metara koji putuje 3 sekunde. Treba ubuduće braniti Nevistić ili treba uzeti Čavlinu. Zagi ima 37 godina, svaka mu čast na svemu ali on bi trebao biti rezervni golman.Maksim Maksimirski

    Imamo jos vremena za vratit Cavlinu. Kakva klupa o kojoj se govori. On mora odmah ispred Nevistica i Zagorca.
  • rob ljubavi
    774


    Lupio i ostao živ
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.