• javolimtebejako
    657
    ma kako je isto frende, svaku tekmu gledamo ko da igramo protiv reala ili citya...ekipe nam krenu prema golu mi strepimo jer znamo da su sanse da cemo primit 70%...ocu gledat dinamo jebote pa makar izgubili titulu al ovo je sve samo ne dinamo
  • Mihaljević
    8k
    Svaka vama čast za Čačiće , Garcije, Jurčiće, Sopiće... Al' oni nisu ni za goli kurac da oprostite.
    Samo Vaha!
  • Fanboy
    2.2k

    Dinamo ima utakmicu manje nakon koje može biti na -4
    Ništa nije gotovo ako se napravi prava primjena...
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    htio sam rec da je isto sa jakirom ili sa novim trenerom jer je titula sad pod velikim upitnikom i prakticki smo je predali tovarima.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    tovari ako dobiju rijeku u nedjelju idu na 10 razlike...
  • Klenx
    4.1k
    Gotovo je ovo, nema tu spasa tko god došao
  • Fanboy
    2.2k
    MOLIO BIH SVE NOVINARE KOJI ČESTO ČITAJU OVAJ FORUM I PRENOSE BROJNE INFORMACIJE DA DINAMOVI NAVIJAČI ŽELE VAHIDA HALILHODŽIĆA KAO NOVOG TRENERA NA KLUPI DINAMA.

    UBACITE TO IME U ČLANKE I ANKETE !!
    LP
  • Endeavour
    398

    Ma pusti prvo mjesto, trebamo biti drugi. Liga će se nastaviti i bez nas. Trebamo izvući najviše iz ove situacije.

    Ovo je za mlađe skoro pa nova situacija, gdje nismo uvjerljivo prvi. Ovo je sport a bili smo bahati godinama, mnogi čak i u ovoj pauzi. Ovo će nam dobro doći. Možda je trebalo i ranije.
  • Jaro
    5.5k
    Ako Yakir ostane, po me i je i europa upitna... Gorica je na samo 7 bodova zaostatka, kako i dalhe momcsd izgleda i kakvu tendenciju ima - puno realnije da ce nas oni stic nego se mi vratit u borbu za naslov...
  • jaijivic9
    572
    Even if a new coach can't save the title, a new coach could improve the team and get the sh*t together to begin the next season in a better form, if they left Jakirovic to finish the season the team will just go down.

    Well after the skenderbeu fiasco and Rijeka's title the team rise up and finaly got the long awaited europski projelce maybe something good will come out from all this sh*t.
  • San Lorenzo
    11.3k
    Vratit Belog, uopće se ne zajebavammiro

    Igor treba u potpunosti promjeniti svoj stručni stožer, kondicijskog trenera prije svih, tek onda možemo razmatrati njegov povratak, teško i tada jer odluke koje je on donosio se isto kose sa zdravim razumom, od onih na terenu do onih kadrovskih.
  • dinamozivivjecno
    1.5k
    Njemu se zamjeralo sto nije prosao Aek sa Sutalom,Ivanusecom i Livijem ali onakva takmica se desi jednom u 100 godina, jedino sta je pogrijesil je kaj nije mijenjao ranije.
  • San Lorenzo
    11.3k

    U obje utakmice je izgubio u nadoknadi...doslovno u razmaku od tri dana, tako da nemožemo baš pričati o jednom u 100 godina.
  • jedan u nizu
    6k
    Trenutno bilo tko da dode bit ce pozitivna sok terapija. Pa da i trener juniora preuzme, sljedece dvije tekme su nase pobjede. Nakon toga treba netko doci. Vaha apsolutno, Bjelica nam nije slobodan. Isto bih volio vidjeti Biscana opet makar je prerano da se vrati, ali nebi bio negativan prema tom izboru.

    Jedino sto moze spasiti ovu sezonu je šok terapija otkazom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.