• dinamozivivjecno
    1.6k
    od Jakira gore ne moze svakako
  • Brusa
    762
    Možda da onog tipa iz Tadžikistana probamo, što izgleda kao Einstein (ne znam ni kako se zove, moj bed).
  • Captain America
    14k
    ne znam ni kako se zoveBrusa

    Šegrt.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Ilija Loncarevic za siromasne :lol:
  • Jurki
    8.8k
    Jakir je treci trener unazad godinu dana.
    Spizdili tolke pare na analfabete a od toga nema nista.
    Dovesti nekog jebenog Švabu koji bu to takticki dobro poslozil jer ovo vise nema nikakvog jebenog smisla.
    Bil sam za to da se Jakiru daju pripreme i da se ipak ne mijenja trener svaka dva mjeseca. Ali stari moj kad ti tak odigra momcad nakon priprema onda nisi zasluzil nist drugo nego vritnjak i to takav da bi mu cipela izletila na usta van.
    Ovo ne da je poraz ovo je kikscina na kvadrat.
    Razmontirala te ekipa kojoj je otislo 3 standardna igraca sa hrpetinom juniora.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Znam da je ovdje neko spomenuo Mourinja... To je malo nerealno, ali i nebitno jer možemo dobit the next best thing, odnosno trenera koji se slikao s Mourinjom!
    391a1a77-8aa7-4f49-b962-db16716a91b2.jpg?width=480&height=480
  • Fanboy
    2.2k
    Ima hrpa kvalitetnih trenera po omladinskim pogonima stranih klubova, onaj nizozemski klub koji je razvalio Hajduk 5:0 u finalu LP juniora je igrao fantastičan nogomet....
    Svakom treneru koji vodi mlađe selekcije je u interesu napraviti karijeru u seniorskom nogometu, a Dinamo bi za mnoge bio pun dobitak, a dobiješ trenere koji su kvalitetom, radnim navikama, pristupom modernom nogometu miljama iznad Jakirovića, Čačića i sličnih. Na kraju hrpa kvalitetnih seniorskih trenera su vodili dugo juniorske momčadi, ako se ne varam i Zidane je vodio Realove niže selekcije pred osvajanje 3LP.
    Pa radije bi trenera juniora Bayerna, nego trenera koji je vodio Zrinjski i Goricu...
  • cavalry
    4
    slažem se, vrijeme je za bacit se na glavu, bolje neki anonimni švabo, nego ova b razina iz hr
  • Bruh
    901
    Ak se Kruno vrati i osvoji kup može bit izjednačen sa Ćirom po broju trofeja... e sad kolko to ljudi želi ja ne znam al meni bi to bilo urnebesno
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Treba te banat za pokušaj impersonacije moderatora. Ja sam bio 100% uvjeren da mi je ovo Krizy poslo sve dok mi nije stigo mail na mobitel s obavjesti. :rofl: :rofl:
  • Nolifer
    6.7k


    Ma ne hahah, :lol: :lol:, slika je bila njegova i poštivao sam autora slike i u tom je stvar, jer je bilo već na forumu. Poanta je da se zaziva jednog i drugog, ali realno da od toga neće biti ništa i čak mislim da će Jakir ostat do kraja sezone i da ovaj poraz će isto preživjet, ali dok nije gotovo nije gotovo i ako se matematički još može stići, vjerujem do zadnje utakmice da će se slavit, jer trenutačno su u ''tamnici tvoji vojnici'' i kroz tu tamu treba proći, jer trnovit je put do uspjeha.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Čekajte ljudi, vi već tražite novog trenera. Pa da je njima bio u interesu bolji dinamo a ne njihove guzicw davno bi ovaj blefer bio bivši. Ako njemu daju otkaz sebe su odmah posuli pepelom a to nećemo dočekati. Na žalost i ako je teško, i akko Boli. Ovo je naša realnost. Sjebali su sve dobro što smo godinama gradili u pola godine. Igrački kadar, ugled, vrijednost momčadi. Ovaj još samo od rudeža nije izgubio. A da je čovjek dao bi otkaz istog momenta kad je sudac odsvirao kraj. Laku noć svima. A sutra opet ispočetka. Moramo početi pobjeđivati ma Ko god bio trener
  • austrijanac
    2.7k
    Čačić je jedino rješenjeBan

    Iako je nedvojbeno bolji od trenutnog izbora, Brko nosi dobar kremen za selektiranje ove ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.