• Jaro
    5.7k
    Razmontirala te ekipa kojoj je otislo 3 standardna igraca sa hrpetinom juniora.Jurki

    Ali, ali, ali dinamo je izgubio 3 nositelja igre... Petkovic je fulao penal, Biscan je odradio lose pripreme. 5 mjeseci, 2 reprezentativne pauze i zimske pripreme niau dovoljne...
  • superhik
    10.4k
    22:17, utorak navečer. Jakirović je još uvijek trener Dinama.
  • Nogo
    1.3k

    Neće ga ovi maknuti jer je velika odšteta.
    Čeka se da sam ode, ali on ne želi.
    Moglo bi poslije Istre biti kasno!
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Nece on sam otici nema teoretske sanse, ako izgubimo u Puli a kakve su nam glave trenutno sve je moguce onda stvarno treba zaboravit na ikakvo prvenstvo ove godine a Mumiju i nosacicu kuverti docekat ispred stadiona :lol:
  • Ban
    698
    Iako je nedvojbeno bolji od trenutnog izbora, Brko nosi dobar kremen za selektiranje ove ekipe.austrijanac

    Ma popišao bi se cijeli klub sam sebi u usta da ga sada vrati, tako da ne mislim da je realno. Treba pronaći trenera koji igra sličan nogomet jer za to imamo momčad. Pritom mora biti netko karakteran i dobro upoznat sa situacijom da odmah pošalje Ademija i Ristovskog na klupu, Mišića da makne najkasnije do kraja sezone ili i ranije ako se ne pribere.

    Svi naši "nositelji" su igrači za otpis, samo se to ne može javno reći bez da masa naskoči na tebe jer legende i populizam.

    Ta situacija i nije toliko loša jer tu zaslužničku jezgru i treba razbiti ako se ikakve promjene misle napraviti. Bilo bi puno gore po nas da ti igrači ne igraju toliko loše, teži rez za napraviti.

    Jedino Petković i Baturina nisu za otpis. Petković je jasan, njemu treba sto godina da uđe u formu i idealno je imati još jednog napadača njegove kvalitete da mu puše za vratom. S Baturinom ne znam što je? Je li on ljetos također želio otići pa sada igra preko kurca i nezadovoljan je? Toliko mu ne odgovara Jakirov stil? Ne znam, znam samo da u one viroze ne vjerujem.
  • Sibirski plavac
    1.4k
    Kaj mislite o Simonu Rožmanu? Sad mi je pao na pamet njegov period u Rijeci. Došao nakon Keka i Bišćana koji su obojica osvajali trofeje s Rijekom. Završio je u svojoj prvoj sezoni na trećoj poziciji, ali samo bod zaostatka za drugim mjestom koje je vodilo u LP. Te sezone je 3 puta dobio tovare te uzeo kup iz kojeg je ranije izbacio Osijek i Dinamo.Iduće sezone je ušao u europa ligu u kojoj je u teškoj skupini sa napolijem,sociedadom i az alkmaarom uzeo 4 boda. Sociedadu je uzeo bod u gostima,a doma izgubio tek u 90oj. Protiv napolija doma se dobro držao (čak i vodio 1 0),a alkmaara je dobio doma. Te sezone je isto pobjedio i remizirao s Dinamom,a uzeo je bod i tada jakom Bjeličinom Osijeku koji se borio za titulu. Sad je u Sarajevu ako se ne varam,ne znam kakvo mišljenje o njemu imaju tamo,al vidim da su četvrti.
  • Ali
    1.9k
    A nista, ponoviti 2005... Hajduk uzme titulu a mi proluftamo svlacionu i krenemo sa Kuzeom umjesto Ilije u nove pobjede... igru preuzmu ex-juniori Carli, Cale, Dudu, Modric...

    Tako i sada... Baturina, Stojkovic, Kacavenda, Zivkovic, Mikic... od jeseni sa nekim novim "Kuzeom"...
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Baturinu treba prodati dok jos nesto vrijedi.
  • Nevo7
    608
    Baturinom ne znam što je? Je li on ljetos također želio otići pa sada igra preko kurca i nezadovoljan je?Ban

    On je na svom maksimimu. Bez podrške iza sebe, na poziciji koja nije njegova. On je osmica koja igra na poziciji desetke. Sličan slučaj kao i kod Bulata. Trebaju uz sebe imati neku šesticu, destruktora, zadnjeg veznog, Casemira. Netko tko će mu čuvati leđa.
    Mišić i Ademi to nisu. Prvo, niti jedan nije zadnji vezni, nego su srednji, osmice. Pogotovo Ademi kojem kazneni prostor nije strani pojam.

    I sad ono kaj mi nije jasno, od svih tih veznih igrača različitih profila, ti na klupi nemreš upariti jedan par ili trojku koja će zajedno igrati i gaziti.

    Znači uz jedinog čistog zadnjeg veznog, šesticu, Sučića, nemreš naći para ili trokut sa duplim središnjim veznima, osmicama, ili sa prednjim veznim desetkom, ili osmicom koja glumi desetku. Ljubičić, Bulat, Halilović kao osmice, Vidović kao desetka, nekaj od toga će sigurno dati drugačiji rezultat nego prožvakana priča pročitanih osmica Mišića, Ademija i Baturine.
  • austrijanac
    2.7k
    Ma popišao bi se cijeli klub sam sebi u usta da ga sada vrati, tako da ne mislim da je realno. Treba pronaći trenera koji igra sličan nogomet jer za to imamo momčad. Pritom mora biti netko karakteran i dobro upoznat sa situacijom da odmah pošalje Ademija i Ristovskog na klupu, Mišića da makne najkasnije do kraja sezone ili i ranije ako se ne pribere.Ban

    Potpis
  • Noel
    4k
    Kleknut pred Bjelicu i molit za oprost jer smo čovjeka na jesen imali na pladnju doslovno je čovjek čekao poziv ,dok je naša vrla uprava davala podršku Jakiroviću koji je u tim trenucima gubio od Balkkanjja i Gorice. Puj jebemti sreću i sudbinu.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Citam i ne vjerujem, kakav Rosas, kakav Cacic koji je izmuzao klub s onim policajcem u ugovoru i koji je dobio otkaz zbog valjanog razloga, kakav Jurcic? Koji je vama? Jel moze biti da kao navijaci zaboravljamo zasto ti ljudi vise nisu treneri Dinama? Cekam da jos netko napise Cvitanovic pa da se baniram.

    Jedino sta ima smisla sada je mozda Vaha, mozda. Garcia je zanimljivo ime ali covjek je vodio Twente i Istru, ne znam kako bi on ovo stanje trenutno popravio i uigrao, tu treba strpljenja pa ako prodje prodje. Znaci jedino neki trener izvana (nemamo ni sportskog direktora, tko ce doci u takvom stanju u klub?) i Vaha ako uopce zeli ili cemo maznut opet nekog hnl trenera.
  • Dinaminjo
    514
    Prodali su nam pricu da treneru trebaju pripreme da bi smjenili trenera nakon priprema..

    How yes no
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.