• Riot
    1.7k
    Moje mišljenje o Kaneku:

  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Po meni je Brekalo apsolutno nepotreban iz jednostavnog razloga, Hoxha je trenutno najbolje lijevo krilo u Hnl-u i ocekujem puno od njega u nastavku sezone,Brekalo trenutno po formi nije ni za Rudes a kamoli Dinamo plus dosao bi u Dinamo samo do kraja sezone kako bi se izborio za Euro dakle bacili bi pare za posudbu za igraca koji nema namjeru biti u klubu duze od ljeta i to samo pokazuje koliko mu je dinamo vazan. A i zaboravljamo takoder cinjenicu da ce biti guzva na lijevoj strani kad se vrati Stojkovic, to su vec 3 krila (Hoxha,Stojkovic,Špikić).
  • Rakovica1986
    537
    Ukoliko se kao navijači Dinama ne dignemo na razinu i ne pokažemo svaku domaću (gostovanja nikad nisu ni bila problem) da nas ima i da će nas biti sve više, za eventualni neuspjeh ove sezone u ligi odgovorni smo kao i uprava.
  • NORTE
    9.3k
    Ukoliko se kao navijači Dinama ne dignemo na razinu i ne pokažemo svaku domaću (gostovanja nikad nisu ni bila problem) da nas ima i da će nas biti sve više, za eventualni neuspjeh ove sezone u ligi odgovorni smo kao i uprava.Rakovica1986
    Žešća glupost kolega.
    Ne igra se na tribinama nego na terenu.
    Također, jedan od zadatak uprave je privući navijače, na tom polju su jednako loši kao s transferima.
  • Tom Hanks
    2.6k
    A da ne pričamo da je u vrijeme bojkota kada je posjeta na svim tribinama bila nikakva klub bio prvak
    Posjeta na stadionu nikakve veze nema sa igračima na terenu i o uspjehu ili neuspjehu istih
  • Rakovica1986
    537
    a evo šta da ti kažem, kad malo pripitkujem okolo čini mi se da ako nas bude 3000 u utorak se možemo tuć u guzicu. U pravu si, al ljut sam, eto..
  • Rakovica1986
    537
    jasno, ali bitno je to što za razliku od tada će se naše dečke uskoro nešto, a ja mislim poznavajući nas nevezano za broj skupštinara, puno toga pitati.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Samo da izrazim misljenje da ne razumijem cemu toliko trazenje banova za "insajdere". Napise se pun kurac toga na ovom forumu, nesto mi se ne cita, nekom ne vjerujem pa preskocim. Necete vjerovat, al nista dramaticno se nije dogodilo :gasp:
  • Krizy
    36.4k
    Samo napomena da je ban dobio zbog psovanja, da ne bi netko pogrešno razumio ovo s traženjem banova.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    ma nisam ja mislio da je dobio zbog trazenja, uvrede prema drugom clanu su odmor od foruma. :wink:
    Samo ono sto je dovelo do toga.. Bezveze..
  • Krizy
    36.4k
    Znam, čisto napomena da drugi ne shvate pogrešno :grin:
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.9k
    ne postoji gluplja stvar od "transfer insajdera"

    neki će se posao završiti ili neće neovisno o insajderu i tračevima, ali dobro, svak ima svoje veselje...

    razlikujem tu papastrumfa od ostalih insajdera jer ipak papastrumf donosi vijesti koje se direktno vežu za našu borbu protiv kriminalaca i uhljeba u klubu.
  • jaijivic9
    572
    Hajduk bit će prvak
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    to je vec sad popularno misljenje
  • Rakovica1986
    537
    kolega isprike zbog izjave prije 3 dana, ako se ikad upoznamo molim te da me ispljuskaš. Mi smo danas grmili i pokazali zube za onog amatera na klupi zajedno sa njegovom razbijenom vojskom na terenu koja je ma što netko rekao i dalje daleko najbolja momčad u ligi kad se gleda individualna kvaliteta. Jednostavno ne mogu vjerovat kolika je neznalica i amater Sergej Jakirović. Srami se Upravo, a ako on večeras ne bude bivši nekome drugome mora past glava.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.