• Keyser Soze
    17.3k
    Pričalo se da ga želi Arsenal, ovo sa Shakhtarom mi se ne čini realno.
  • Mihaljević
    14.2k
    Za 20M + bi ovo bio pametan potez za prodaju, naravno uz adekvatnu zamjenu koja se ne zove Gabriel Vidović.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Za 20M + bi ovo bio pametan potez za prodaju, naravno uz adekvatnu zamjenu koja se ne zove Gabriel Vidović.Mihaljević

Slažem se s prvim djelom, ne slažem s drugim, Vidović na desetki može biti novi Olmo.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ne vjerujem da će ići tamo
  • Orc123
    14.1k
    Shahtar je veliki klub ali morao bi napraviti jedan od svojih najvecih transfera ako bi htjeli Baturinu....bio bi to veliki udarac za Dinamovu potjeru za naslovom....
  • wolfgang14
    3.4k
    Imamo Vidovića i Stojkovića kao zamjenu Baturine, jedan će eksplodirat da ga je*eš. Tako da je sve dobro
  • NB86
    17.4k
    Ma sad nema prodaje baturine ni pod razno, to mora bit ponuda koja izuva da bi se uopce razmisljalo
  • Izet Hajrović
    6.3k
    čim Romano piše, tu ima istine. Shakhtaru nije strano da plaća transfere 15+ mil., pogotovo kad se radi o dovođenju velikih talenata. Pitanje je na koliko bi pristala naša uprava, ne bih se čudio da se zadovolje s 15 mil. + 20% od sljedećeg transfera.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Baturina realno ne igra ništa posebno ove sezone, al mislim da bi ga se pod mus trebalo zadržati do ljeta i onda neka ide di hoće. Jedino ako u klubu razmišljaju da ga na desetki zamjeni Vidović.
  • emilperska
    12.8k
    Fabrizio Romano jos jedan agent orjune..
  • plavac173
    2.6k
    Jesi realan? Jel ti stvarno mislis da Brekalo bira izmedju Dinama i nekoga... Okej je ako ne pratis i onda kazes to, ali ako pratis sve i izjavis to onda ne znam sto reci.
  • SAS1987
    19.2k
    Baturina se još nije dovoljno razvio i nije dovoljno dao Dinamu da se ga proda. Treba ostati još barem godinu, dvije.
  • Šteco
    1.3k
    Jesi realan? Jel ti stvarno mislis da Brekalo bira izmedju Dinama i nekoga... Okej je ako ne pratis i onda kazes to, ali ako pratis sve i izjavis to onda ne znam sto reci.plavac173

Pratim karijeru njegovog menadžera i izjave kakve daje po medijima. A ti slobodno pročitaj još jednom što sam napisao, ako mi već odgovaraš.
  • Facke
    7.2k
    To bi bil krivi potez za Baturinu. Moje osobno mislenje.
    Liga im isto nije jaka, ratne stanje, uvijeti su jako jako teski i za njega to nebi bil dober potez. Mlad je i toga mu nije treba kaj se trenutne sve tam dogada. Da su druge okolnosti vredu. Al sad ma kakvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.