• Mr Anderson
    5.7k

    Nismo mi njemu ništa dužni. On je dobro plaćen za mrcvarenje na beku ili bilo kojoj poziciji. Da je mislio kako je to loše za njega, bio bi se prije pobunio ili tražio papire. Nije se bunio jer je bio svjestan situacije i svog dosega.
  • austrijanac
    2.7k
    bio bi se prije pobunioMr Anderson


    Svakih 6mj mu je obećavano da će ga se maknut sa beka.

    Provjereno i 100%.
  • Mihaljević
    8.4k
    Ljubo treba bit zahvalan trenerima , jer da ga nisu stavljali na beka on bi imao minutažu poput Tibora npr, a da smo mi dužni njemu jer igra na beku je debilana teška, pa nije kopao u rudniku 2g , nego je igrao ligu prvaka (Sve utakmice od početka do kraja.) i osvajao trofeje. Volim Ljubu i vjerujem da je igrač za prvih 11 (U veznom redu.) ali on apsolutno nije nikakva žrtva. Srna je u Shaktar došao kao desno krilo, na kraju cijelu karijeru igrao beka...
  • Zagi
    5.6k
    Može jako pno doprinjeti kao zlatna zmajena. Kaj je je, uvijek donese živost .
    Ali u prvih 11 neće biti nikada.

    Kačavenda ako se jednom spremi izgurati će ga iz momčadi lakoćom. Ako ne, kupiti ćemo Wakizaku ili tako nekog.
  • cibona
    1.6k
    Pored zivih lecjeksa, moubandjea, bockaja i slicnih skupih eksponata koji su imali ozbiljnije minutaze ti prozivas ljubicica, koji je kao LB, na neprirodnoj poziciji, odigrao vise dobrih partija nego prozvani trojac zajedno.

    Ja mozda jesam slab na ljubu i volim ga jako, ali mislim da od svih trenutnih igraca koji su podbacili ove polusezone on zasluzuje najmanju pljuvacinu jer smartam da su sva tri trenera zasluzna za to sto mu je karijera (trenutno) u slobodnom padu.
  • Jurki
    9.2k
    Nismo mi njemu ništa dužni. On je dobro plaćen za mrcvarenje na beku ili bilo kojoj pozicijiMr Anderson

    Ma u kontekstu duzni da dobije priliku na svojoj prirodnoj poziciji.
  • mali M
    3.6k
    Kao što rekoh, onaj tko ga ne šmeka neće nikad priznati pogrešku uništavanja Ljube na beku. Kakva floskula čuj ti ovo, on treba biti zahvalan što mu je dopušteno da na beku igra i osvaja trofeje... Pa ja ću se ranit... Reč da nije nikakva žrtva je baš teško žmirenje, al ono žmirenje do sljepoće...
  • Jurki
    9.2k
    upravo to. Nije on kriv kaj su ga treneri forsirali i kaj klub nije nasel igraca 4 prijelazna roka da igra tu poziciju.
    Ogi je tu i stvarno se nadam i zbog nas i zbog Ljube da ga vise nikad nebumo gledali na toj poziciji.. vec da igra u sredini terena.
  • Crni86
    1.3k
    Citam uzivo prijenos tekme sa slaskom… jakir ce morat malo nategnut za usi petka. Dobar je petko i razumijem njegov vic ali brate zajebavas se cijele pripreme. Petko je navodno izaso ljutit sam iz igre sepajuci… nakon sta je tehnicirao na centru zgubio loptu i slask je imao cistog zicera…
  • emilperska
    3.4k

    Slutim napad u tvom postu hahah..
    Napisao sam da je najgori lijevi bek s ozb.minutazom u Dinamu. Ne najgori igrac, nego bek..
    Moubandje nije imao minutazu, Lecjaks nije gori bek od Ljube i bio je doveden da sekundira Sosi koji bio projekt za prodaju, a Bockaj je igrao i kao krilo i wing back i bek. Ofanzivno je space shuttle za Ljubu, ali je defanzivno na razini kadeta i zato je Ljubo i pretvoren u beka.
    Cijelo vrijeme se izvlaci ta teza da je on borben. Ja tvrdim da su svi igraci Dinama osim Drmica borbeni pa to ne znaci da ih samo radi tog drzimo u kadru. Forsiranje Ljube kao beka dovelo je na kraju do tog da je na 17.01.2024 Ljubo treci bek i koliko vidim peti ili sesti centralni vezni jer evo dns ni minute. Inace u rotaciji iza Misica, Ademija i Bulata, a vjv i Sucica..
    Klub s tim dugorocno nije dobio nista, a on je gori igrac nego prije 2 godine itd..
  • Armagedon13
    958
    Petković "samoinicijativno napustio teren"??
  • dzis
    584
    Neka nam donese naslov i moze ici ako motiv vise ne postoji
  • mali M
    3.6k
    Ljubo treci bek i koliko vidim peti ili sesti centralni vezni jer evo dns ni minuteemilperska

    Pa dobro brate mili igrao je dan prije... Baš bezvezni argument. Svi koji su igrali dan prije nisu ovu zadnju tekmu... Meni je okej da Jakir pokušava oformiti prvih jedanaest i jasno je da Ljubo nije u prvih jedanaest. Ali mislim da je Ljubo prva zamjena u ovom trenutku. I između ostaloga, Ljubo je stalno u igri, hočeš predasistenciju, asistenciju, šansa za gol, na odigravanju, stalnoj trci. Baš veznjak kakvog trebaš za box to box. Puno više meda daje nego mu se pripisuje. Dal griješi, pa naravno, al gledajući unazad neznam kad smo osim prime Ademija gledali takvog box2box veznjaka..
  • emilperska
    3.4k

    Kako je prva zamjena, po cem sefe?
    Dan prije su igrali djeca, Maxime, Ljubo, Spika i Kulen. Bulat s klupe. Jucer su na klupi bili Bulat i Sučić, sto znaci da su oni prve zamjene, a Ljubo treća. Bar po hijerarhiji s priprema..
    Ovo jucer je bila generalka sto se igraca tice i Ljube tu nema..
  • mali M
    3.6k
    Dan prije su igrali i Bulat i Špikić sa Ljubičićem u prvoj samo su zamjenjeni na poluvremenu, a Ljubičić je odigrao svih devedeset. Bulat je dan prije igrao desetku a jučer zamjenio Ristu u 70 minuti... Što nam to točno govori? Ljubo mora i je zamjena za Ademija ili kad se treba podić trka u momčadi. Ti zbilja stavljaš Bulata i Halilovića, koji su btw više 10ke nego 8 ili 6, ispred Ljube?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.