• Doktor Kunić
    5.1k
    možda ukoliko nađu kvalitetnu opciju za kupnju odrade to ako ne onda ovo što govoriš
  • wolfgang14
    2.5k
    onda ga ocekujemo na desetki u drugom dijelu prvenstva. Ima dovoljno utakmica i za njega i Baturinu.jedan u nizu

Ja sam postavio pitanje jel ga možemo u nastavku sezone očekivati na 10ki, možda odgovori

EDIT: aha ipak ništa, sad sam tek pogledao storije, otišao je spavat :sweat:
  • LaznjakProsineckog
    885
    Najbolje se stavit u poziciju trenera, ako vidim da Rukavina i Marin donose bodove, prevagu, da su top talenti ala' Kovačić, pa koji to trener ne bi htio takve igrače!? Rukavina - kod 3 trenera ne igra, morao je odmah na posudbu i pokazat se, nema više tate, a bome ni Bare, na terenu si sam - ili jesi ili nisi, drugacije je u juniorima, pogotovo u Dinamovim gdje si izrazito dominantan (ne omalovažavam druge ali mi smo akademija u rangu sa Benficom, barem bila donedavno), Marin - imao jako puno mimuta u Rijeci, ucinak jako loš. Nije to to, ako se može prodat, obojicu prodat i sretno, otvoriti prostor drugim juniorima, i tako dalje radit, tako Dinamo radi i ne trpi se prosjecnost jbg..
  • Jaro
    10.5k
    kod Rukavine ima dosta toga cudno (ne ukazim koliki je talent jer nisam pratio mladje kategorije vwc mogu samo vjerovati ekipi koja ga hvali ili ne hvali):
    - jel postojala opcija posudbe u Olimpiju prije sezonu i pol?
    - ako da, zasto nije pusten?
    - kad vec nije pusten, zasto nije dobio vise sansi u tada fakat komotnoj situaciji gdje njegova pozicija i nine bila pokrivena nekim klasnim rjesenjima nakon odlaska Orsica
    - zasto sada ne zeli posudbu?
    - i na kraju, koliko je on izgubio sa 2 propale godine u rezimu trening, klupa/tribina/oporavak od ozljede...
    Po meni, za neki novi start u dinamu je kasno jer mu Jakirovic (nakon Biscana i Cacica) ne vjeruje, dakle jos 6 mjeseci bez utakmica. Klub ima zadatak izvuci sto vise moguce za njega i jbg, njemu puno srece i idemo dalje...
  • đole
    394

Najviše ću ga pamtit po jednom zagrebačkom pub kvizu na kojem je u studenom, tri dana prije utakmice u Plzenu popio četiri pive, rakiju i zveknuo burger. Bez grča na licu, pred svima prisutnima. Težak je život profesionalnog nogometaša. Neka ga u Ljubljani.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Jos sam dosta prije na Zoni napisao nesto u kontekstu da sam i sam vidio kakvo je njegovo ponasanje izvan terena medutim suzdrzao sam se od detalja a i mislim da je netko upozorio da se o tome ne pise.

Pa eto da to napokon izbacim iz sebe kad vise nije igrac Dinama :grin:
    Taj je dolazio u kafic na kvartu i redovno udarao po cigaretama i kladari, cak mislim da je to bilo u njegovim srednjoskolskim danima nesto prije interesa velikih klubova (ono famozno propustanje 10 milja za njega). Frend (tadasnji igrac Dinama - njegov suigrac) mi kaze da momak igra nogomet sa pusackim plucima :monkey:
    Nije mu se dalo ic par stanica tramvajem pa je uzimao i taksi da dode do kafica, mladi gospodin... Jos smo tada komentirali frend i ja da nikad od njega nece bit igraca (barem onakvog kalibra kakav se tad spominjao) s takvim ponasanjem. Da su znali u tadasnje vrijeme u klubu kakvo mu je ponasanje i razmisljanje mozda bismo bili bogatiji za 10 milja.
  • Nevo7
    975
    Petković je Marina vodio u izlaske da ga nauči čarima noćnog života :rofl:
    Nadam se da će se trgnuti u Sloveniji
  • Brusa
    3.5k
    Sretno mu bilo! Još da je Rukavinu utopit u mls :ok:
  • Joza
    645
    Zatisje pred buru?
  • Facke
    6.3k

Kakva bura? Mislim da je to to od ulaznih transfera. Mozda jos koje ime dojde al je mirne da. I dobre da je tak. Dosta hajke je bile.
  • mali M
    7.9k
    Mislim da je to to od ulaznih transfera. Mozda jos koje ime dojdeFacke

slažem se. ako i dođe još netko bojim se da će to bit neki pro forme radi.. onda bolje više nitko..
  • plavac173
    2.6k
    Uglavnom svi talijani pisu da Brekalo sigurno napusta Fiorentinu, Dinamo ili Salernitana
  • Lynx17
    4.3k
    Ako moze u MLS, moze i u....

Ja nemam pojma kakav je. Ovo je vise jer su drugi ga spomenuli.

• Olmic
    5k
    smijesno da uopce bira
  • plavac173
    2.6k
    A buraz di si ti procitao da bira? Da je do njega on bi vec bio u Dinamu, ne pusta ga klub za sad i to je to.
    Ovo se na dan kaze 150 puta..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.