• Miro Vugrinec
    1.6k
    Opet ponavljam Brekalo želi u Dinamo, Besiktas ga želi, ali kao sto sam i ranije pisao prije sat vremena, igrač radi sve da dođe u Dinamo. Ovo da je Brekalo novi igrač besiktasa je čista glupost, a i gle čuda izašlo je 15 min nakon kaj sam napisal da ima i Besiktas kao opciju. Očito smo praćeni
  • Facke
    2k


    cekaj male cemu ban sanjinu? Imal je dobre informacije. Isto ko i mirovugrinec. To kaj zabari sereju i koj Bara igra svoje igrice , tu decki nemreju nis. Pitaj boga el je istina da ide u Besiktas. Ak ide svaka mu cast. Ali naigral se nebude. Tam su 3 leva krila s njim dolazi cetvrte. Velika konkurencija. A jos je Besiktas nikakav ove sezone. Kaj bu i tam grijac klupe?
  • Nino Bule
    11.6k


    Pitanje golmana je glupost, uopce da se pricalo da trazimo nekog je potpuna besmislica, morali bi potrosit 5 milja da dobijemo upgrade na zagija i nevu a imamo malog cavlinu kojem ne smijemo zatvorit put u momcad.

    Zadnjeg veznog (sesticu) nam igra josip misic, cak mu prvi put imamo i zamjenu u petru sucicu, ne znam opet kako bi tocno nasli upgrade na toj poziciji i koliko bi morali potrosit da bi misica sjeli na klupu tako da mi je i to nebuloza, a opcenito za 3 pozicije u vezi imamo valjda 8 igraca u konkurenciji.

    Tražili smo kapitalce prema napred, na kraju se moramo zadovoljit očito s Hoxhom… daj Bože da bu Kosovar taj.IceMan

    Trazili smo rjesenje na lijevom krilu, nigdje drugdje, špicu imamo u petku, desno krilo imamo u kaneku. Ja sam za da se i tu jos zaostri konkurencija ali bi dovodio na posudbu s pravom otkupa jer tu konkurira i mali stojkovic u buducnosti koji je placen 3 milje eura.

    Lijevi bek - Japanac, nadam se da bu okej i da bu pojačanje.. iako još nije ni došao.IceMan

    Dosao je, ne znam zasto ponavljas vise puta da nije, momak nije registriran iz tehnickog razloga sto u japanu nije određen datum sljedeceg zimskog prijelazno roka pa se ne mogu specificirat uvijeti posudbe, sve iskomunicirano iz kluba i normalno trenira s ekipom.

    Uglavnom ako ovako ostane - pre premalo.IceMan

    Na kojim pozicijama bi ti tocno pojacanja jos ? Eventualno stoper kapitalac po meni i to je to, sve ostalo je gomilanje igraca.
  • Ivanmtk
    678
    Ja bi samo molio da se u slučaju Brekala ne sere po klubu. Kakvi god da jesu (a volio bi da su uprava našeg najvećeg neprijatelja), ovaj put su išli do svog financijskog maksimuma, napravili po meni i više nego što su trebali da Brekalo dođe, pregovarali predugo, čekali previše. Bara se svaki prijelazni rok klošari od nas i diže cijenu preko kluba i kako je neko napisao, zbog toga nam treba ozbiljan sportski direktor.
  • sanjinlego
    2k
    Sve je do “menagera A.B.”, a Josip Brekalo je rob svog menagera koji će biti uništen kao i Kristijan Jakić i mnogi drugi! Obećao je u klubu ljudima da je Brekalo gotov, i na kraju diže cijenu i potraživanja ..

    Kakva Fiorentina, zaboli ih briga za Dinamom i Hoxhom! Ne žele više raditi sa agencijom, i zato se riješavaju i Brekala i Ikonea!

    Da ne govorimo, koliko je tekstova ljetos bilo naručeno po raznoraznim portalima, i preko lesija.

    I danas njemački Bild ga opalio po ušima, kaže nije mali iz Kustošije plaćen 5 milijuna eura, nego 5 milijuna maraka. I gdje to ima da ozbiljni menageri idu po portalima kako bi komentirali situaciju svog igrača svakodnevno?

    Na kraju kad ga nitko ne bude htio, kao što će biti, eto ga u Dinamu .. treba biti pametan, pa nek vodi Brekala na jug, gdje se ionako povezao jako dobro ;)

    EDIT: Veliki mu je talenat Anes Krdžalić kad’ ga nije uspio prodati u Lige petice, ali jeste u FK Sarajevo za 120 tisuća eura. Nešto slično kao i Rukavina, dva metra preko gola.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Na kojim pozicijama bi ti tocno pojacanja jos ? Eventualno stoper kapitalac po meni i to je to, sve ostalo je gomilanje igraca.Nino Bule

    Mi imamo ozbiljan problem da ne kupujemo “jer gomilamo”, a kvaliteta je nikakva. Na kraju ćemo nešto malo drukčiji izaći iz ovog roka, ali vrlo vjerojatno opet ukupno gledajući kvalitetom iza Hajdukovih prvih 11.
  • IceMan
    1.5k

    Na kojim pozicijama?

    Ako se lutalo cijelu jesen s golmanima zašto nije dovoden Čavlina? Ili on nije upgrade?

    Svaki klub na svijetu ima jednog zadnjeg veznog koji je motoričan, snažan i koji igra prekidača. Eto npr kao u Rijeci - Selahi.

    Kao nekad kod nas Jakić, Šunjić…

    U Bayernu imaju Goretzku, Kimmicha, Laimera, Musiala i Muller im igraju često 8-icu pa svejedno sad kupuju i “gomilaju” za 60-70 Palinhu. I Diera.

    Mišić i Sučić su sve samo ne to… oni mogu igrat kraj tog jednog, al oni nisu ti…

    Prema napred… neznam. Da je gomilanje igrača, jest, al dal je kvaliteta za Dinamo… neznam.
  • BBB Mataa998
    1.3k
    @bbb medimurje i slicni koji stalno predlazu ban za sanjina i miru.
    Jel moguce da vas toliko boli sto onii cesto imaju informacije do kojih mi ne mozemo doci pa samo cekate da nesto ne bude tocno kako bi predlozili ban?
    Ako ne vjerujes u to sto napisu jednostavno zaboravi i to je to,ja ako nekom ne vjerujem moze pricati sve najljepse o meni opet mu ne vjerujem i nemam problem s tim.
  • Nino Bule
    11.6k


    Hocemo li malo ili puno drugaciji izac iz ovog roka ne znamo dok ne vidimo japanca i hoxhu u akciji, ja sam za da se stoper jos dovede i lijevo krilo klasa ala brekalo na posudbu, ostalo jednostavno za ono sto mi trazimo nece biti upgrade i gomilanje je igraca. 2,3 prvotimca mogu promjenit krvnu sliku ekipe drasticno, nekakve makinacije di 5,6 igraca mjenjamo u prvoj postavi se mogu obit o glavu i bit nastavak lutanja, nisu josip misic, martin baturina, bruno petkovic, stefan ristovski zaboravili igrat nogomet niti si dinamo moze priustit da takve igrace otpisuje. Zna se koje su nam pozicije kriticne (lijevo krilo, lijevi bek, stoper) i tu se treba pojacat, ostalo su panic buyevi.
  • sanjinlego
    2k
    Ja jesam pogriješio, i to priznajem. Hvala svima koji shvataju situaciju.

    Sve je skoro bilo gotovo, i u klubu obećano. Kao što je Jakirović i rekao (kad su skontali da ih se zavlaći), Hoxha je završen vrlo brzo. Gotovo!

    Eto problem Dinamo, i potpis Hoxhe, a nije problem Besiktas koji ima 3 lijeva i 2 desna krila? Ubleha!
  • Orc123
    5.2k
    A kaj je Brekalo jedini igrac? Ako ne zeli on ima drugih....nije problem platit pola milje posudbu ako imas neku mogucnost otkupa ugovora a ne da dovedes nekoga na 5mj i platis tih pet mjeseci 1,5mil eura bruto...pa nismo mi Turci! Ako je tu Dabac sigurno imaju jos igraca koji bi nama bili pojacanja....
  • Nino Bule
    11.6k
    Ako se lutalo cijelu jesen s golmanima zašto nije dovoden Čavlina? Ili on nije upgrade?IceMan

    Zato sto nije za jedinicu trenutno i povlacit ga iz lokomotive da bude na klupi nema smisla, treba se dalje razvijat i onda vidjet na ljeto jel spreman, potencijal je i za vise od dinama to je svima jasno.

    Mišić i Sučić su sve samo ne to… oni mogu igrat kraj tog jednog, al oni nisu ti…IceMan

    Ne, i misic i sucic su sestice i tu najbolje igraju, posjest misica na klupu da bi igrao selahi po meni nije realno.
  • Doktor Kunić
    2.5k
    za promjenu, svaka čast klubu, Sergeju i upravi kad su odustali i nisu pristali na zajebavanje i dodatno plaćanje
  • wolfgang14
    1.1k
    Screenshot-20240110-210010-X.webp

    Kosovska zver nam je dosta za titulu. Bit će fantastičan u dinamovom dresu
  • Orc123
    5.2k

    Wakizaka bi bio nadogradnja u sredini definitivno....bila bi guzva u sredini ali sigurno bi bio igrac prevage....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.