• Forenzicar
    13
    Pustio kao da ide besplatno? Ne. Pustio za 1,5 do 2 milijuna eura ili posudbu s pravom kupnje? Realno bi.Bosskovitz

    Ma ne besplatno nisam tako mislio, ali mislim da bi vrhunac po cijeni bio kako ste i napisali 1,5 do 2 mil eura
  • rioda
    2.6k
    Dinamo će Urawi platiti 150 tisuća eura na ime posudbe, a ako ga nakon proteka te godine želi otkupiti morat će iskeširati 550 tisuća eura.

    Pišu SN o Ogiwari, nešto drukčije brojke od ranije spominjanih, ako se ne varam.
  • veselko tenžera
    1.4k
    Ljudi bi transfere bez rikverca, a da se u danu rješavaju. Ne može i ovce i novce. Mamic bi Hoxhu doveo 15.12., za 2 milijuna ako bi Belupo tražio 1.2 i pričao na sva zvona o vrhunski odrađenom poslu.
    Ne mogu dati ruku u vatru, ali rekao bih da je ovo sada duže pregovaranje s ciljem da se izvuku bolji uvjeti za Dinamo.
  • Ban
    698
    Što mislite ima li istine u tome da se Bologna zanima za Šutala i bi li bi ga Dinamo pustija nakon što ga je platio dosta, a nažalost čovjek nije imao sreće sa ozljedamaForenzicar

    Mislim da su nalili previše vina u bolonjez.
  • Mr Anderson
    5.4k

    Apsolutno, jasno je svakom tko živi u stvarnom svijetu. Ak hoćeš bolje uvjete, moraš pregovarati, a to onda potraje.
    Jedino transfer frikovima s teme to nije jasno, valjda misle da prijelazni rok izgleda otprilike kao da odeš na TM, filtriraš si igrače po željama, one najbolje ubaciš u košaricu i to je to. A nesposobnjakovići u klubu ni to ne znaju.
    Lako je bilo Mamiću, on je već prije prijelaznog roka dogovorio kome od svih uključenih ide koliko, ako zafali para, proda se nekog ili digne kredit i ajmo dalje.
  • BigZ
    393
    Isto tako ja ne znam gdje se po putu izgubio i Brkljača.
    Dole kod njih talent, fama ovo ono i završiti će skupa on i Rukavina tipa u Rudešu.
    Nogo

    Prije ce zavrsiti kod Andjelka Bare u Kustosiji.... E sad, Gornjoj ili Donjoj ne bih ti znao reci...
  • Ban
    698
    Ma ne mislim da će Brekalo imati Oršićeve brojke, mislim samo da će imati uredne brojke i te brojke će biti efikasnije od dojma na terenu. Ima to rezon za HNL, ali bojim se da to klub limitira u europskim natjecanjima iznad Konferencije. To je okvir po kojem osobno sudim pojačanja.
  • Ludovic IX
    5.5k
    kak ti onda orša ide u tu grupu a isporučivao je brojke u Europi i to u LP i europskoj ligi bolje od 80% napadača u top klubovima
  • Ban
    698
    Inače se u dosta stvari slažem s tobom, ali Oršić je tip igrača koji ne koči domet momčad po meni, dapače, ne carini loptu ,igra što jednostavnije i okomitije,nije sebičan,igra obranu,sklon je izuzetnoj suradnji sa suigračima.Svi na Sjever

    Osobno bih ga više vrednovao da je tehnički dotjeraniji i da može više cariniti loptu. Mislim da u europskom Dinamu igrač poput Oršića može biti rotacija, ali ne starter. Oršić mi je bolji od Livaje i Miereza, da ne bi bilo da njih trojicu stavljam u istu košaru.
  • Zagi
    5.2k
    Nema tog marketinga koji će popravit koliko mi sami možemo iskenjat po vlastitoj momčadi nekad.

    Meni su ove rasprave o Brekalu za vjerovat ili ne iskreno.

    Danima već se sere po liku koji je po CVu vjerojatno najzvučnije pojačanje ikada. (ili top 5 nebitno, to nije poanta posta)
  • Mlađi referent
    10.8k
    Mislim da u europskom Dinamu igrač poput Oršića može biti rotacija, ali ne starter.Ban

    Ne znam kakav to onda europski dinamo mora bit. Jer najjači dinamo od 60ih je živio upravo od Mislava Oršića.
  • Ban
    698
    Ne znam kakav to onda europski dinamo mora bit. Jer najjači dinamo od 60ih je živio upravo od Mislava Oršića.Mlađi referent

    Pa Dinamo koji može ostvariti proljeće u CL i parirati posjedom umjesto da igra kontra svoje filozofije. Oršić ti tu može poslužiti za all out ganjanje rezultata, otprilike kako ga je i Dalić koristio za repku.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    nije bilo logike ni kad smo ga mi doveli. Tada je došao ozljeđen i operirao trbušni zid. Pa su ga naši opet platili 4 milje. Možda i oni Perú lovu :pray:
  • Mentalni Gimnastičar
    679
    https://www.index.hr/sport/clanak/brekalov-menadzer-josip-je-jako-blizu-dinama-optimist-sam/2527542.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

    "Josip jako želi doći u Dinamo, a pregovori između klubova su pri kraju. Brekalo se u Dinamu želi nametnuti Zlatku Daliću i izboriti mjesto na popisu za Europsko prvenstvo. Ostali su još neki detalji, ali mislim da je realizacija posla blizu i vjerujem da će Talijani pristati na Dinamovu ponudu", rekao nam je Brekalov agent Andy Bara.

    U nastavku piše da Dinamo ne bi imao opciju otkupa.
  • Georg Koch
    3.7k
    ne vjerujem u tu logiku da se ne ispregovara opcija otkupa.
    Mada bi kao vatrogasno rjesenje u ovoj situaciji prihvatio i to, daj nam kantu Josipe, pa dalje sta bude :cool:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.