• Doktor Kunić
    2.5k
    Da al zar nije Brekalo samo do ljeta?
  • marcio amoroso
    32.5k

    Ma nema od Brekala ništa.
  • plavac173
    2.6k
    To bi imalo smisla da nisu radili i na Brekalu i na Hoxhi u isto vrijeme. Jakir je sam rekao da su obojica u zavrsnoj fazi, i ako su na primjer dali ruku Hoxhi, dogovorili se i odjednom Fiorentina pusta Brekala, nece sigurno reci Hoxhi da ga ne trebamo vise kao sto se nece sad ni povuc iz pregovora oko Brekala koji trebaju krenuti pocetkom ovog tjedna kako je najavljivano samo zato jer je Hoxha dosao.
    Plus Hoxha svejedno kad bi dosao bez Brekala po mom misljenju vjerovatno nebi igrao za prvi sastav prvu utakmicu vec Vidovic pa ako se nametne kroz ulazak s klupe mogne konkurirati za prvih XI ozbiljno.
  • cibona
    1.4k
    Ajde neka se oglasi kolega insajder sanjin, on ipak zna sve. Danima nas uvjerava da je brekalo gotova stvar
  • Georg Koch
    3.7k
    vidovic to moze igrati ali nije njegova pozicija.
    Takodjer ni spikiceva, koji je imao prilike i pokazao-nist.
    Stojke je vjerojatno do pred kraj sezone-out.
    Dakle samo smo na Hohxi.
  • Sunja86
    1k
    Ovakav profil igrača kao štoje Hoxa je potreban Dinamu koji se ne libi završiti akciju udarcem po meni je on dosta sličan Oršiću, rekao bih da ima bolji dribling jedino mi se čini da ne traži toliko ulazak u prazan prostor nego čeka da mu lopta dođe u noge pa da ide rješavati.
    Kad pogledaš prema naprijed Baturina , Petković ,Kaneko niti jedan od njih u dosta situacija nije konkretan da završi udarcem opasnu akciju nego se čak previše traži kombinatorka da se loptom "ušetaju u gol"
    I da rekao bih da je dosta dobar u igri glavom jak, visok i voli ispratit centaršut sa suprotne strane
  • Orc123
    5.1k
    Brekalo i tako dolazi samo do ljeta jer tako Zabari zele...oni gledaju samo svoje interese kaj je legitimno. Mi ga dovodimo ko vatrogasno rjesenje a nasi mozda nemaju dugorocnu viziju ali nisu toliko glupi da ne shvacaju da nam na ljeto treba krilo jer Brekalo odlazi, a Vidovic nije krilo, a tesko da cemo ga i otkupiti ako ce Bavarci drzati cijenu od 3,5mil eura. Stojkovic ce i tako igrat i 10ku i krilo ali tek nakon ljetnih priprema i tko zna kako ce teci prilagodba...ja cvrsto vjerujem da ce se cekati Brekalo do kraja.
  • IceMan
    1.5k

    Sve se i meni čini da bude tome tako…

    Al ak ga dovedu onda za ovaj prijelazni rok stvarno nemamo kaj reći.
  • TresnjevkaZG
    674
    I sta sad oces, da opet isto napise, pa da se vas par mozete opet ismijavati, jel vam treba sto puta napisati? Decko je rekao da ce doci, vidjet cemo na kraju jel imao pravo ili ne...
  • Sunja86
    1k
    Nadam se da će uspjeti ispregovarti sa Fiorentinom za Brekala onda bi prema naprijed bili odlično popunjeni
    Brekalo/Hoxa- lijevo
    Kaneko/Špikić -desno
    Baturina/Vidović - 10
    Petković/Brodić/Kulenović - napadači
  • Crni86
    1.2k
    Spikic ce konkurirat desno kao zamjena kaneku, vidovic nije krilo, a stojkovica ne treba nikako pozurivat. Dolaskom Brekala znaci da vrlo nista vjerojatno od otkupa Vidovica jer Stojkovicu je prirodnija pozicija desetke nego krila. A sad procjenite sami dal je bolje ulozit 4 milijuna u vidovica koji nije nista pokazao i tu imas stojkovica, vrbancica i mozda kacavendu ili Brekala.
  • LaznjakProsineckog
    491
    Znaci +10 i šetnja kroz HNL, klasika :)
  • Noel
    4k
    Nitko ovdje ne priča da je Brekalo svoje najbolje partije u životu (kod Jurića u Torinu) odigrao na ofanzivnom veznom a ne krilu..
  • IceMan
    1.5k

    Ma dobro i ako ne dođe ne treba odmah na vješalo s njime.

    Možda je fakat bil dogovoren pa su Talijani u zadnji tren rekli ne, zbog ovog il onog razloga.

    A možda još i dođe.

    Neka on i Miro i dalje udaraju s insajderskim informacijama, pa pobogu ovo je forum. I tema “nagađanje i trač”…

    Na nama je da tome vjerujemo i držimo se toga ili ne.
  • Sunja86
    1k
    Ma Vidović mora ulaziti umjesto Baturine i nekad početi prije njega pogotovo ako Baturina nastavi ovakvu lošu formu u kojoj je zadnje vrijeme na krilu on ne donosi apsolutno ništa
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.