• bezvangori
    174
    Ova dva su dresovi Dinama, ovaj danasnji treci nicim ni ne podsjeca na Dinamo.platini

    Pa koja je poanta trećih dresova? Netko je spomenuo da Dinamo nema luksuz boja, po tome i crveni može proći kao drugi jer ju ima u grbu, a i stari je grb grada u toj boji. Po mom nekom skromnom nahođenju treći bi trebao biti skroz nešto drugačije kaj je i ovaj ponudio. Grb totalno drukčiji, a opet ona njegova srž i prepoznatljivost ostala ista. Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. Zašto je to tako, ne znam i volio bih znati. Isto kak je Hajduk imao maskirni treći dres, totalni hit. Ne igraš u njemu često već kad je prigoda ili kad si prisiljen zbog boja drugog kluba.

    puno privlačnija kombinacijaHipo

    Napravi negativ grba i bit će puno bolje, ovako izgleda ko Armani iz Konjščinske. A i pitanje je kako bi izveo ove nijanse zlatnog sjaja ako govorimo o šivanju?
  • xavier
    11.1k
    Kad govorimo o bojama dresa, po meni definitivno prvi dres Dinamova "klasična" plava, drugi dres bijeli, a za treći znam da je uobičajeno mijenjati bolje, ali trenutni favorit mi je drugi Interov:

    1561546026-inter-milan-away-shirt-19-20.jpg
  • Hipo
    406
    kako bi izveo ove nijanse zlatnog sjaja ako govorimo o šivanju?bezvangori

    Ovaj zlatni grb je s atalantinog dizajna, maravno da može biti u jednoj nijansi zlatne boje.
    Adidas ionako tiska grbove tako da nema više šivanja.

    Xavier, očekujem da će dosta klubova pokušat iskopirat interov dres.
  • bezvangori
    174
    Šteta kaj se ne šivaju više idealno za ovakve negative grbova. Mene osobno ta zlatna podsjeća na Advent, a s druge strane na govno poslije mnogo gemišta pa mi nikako ne leži.

    drugi dres bijelixavier
    možda prljavo bijeli ili svijetlo sivi kao neka neutralna boja na koju pašu sve nijanse plave. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo da klub baci kost Dinamovu puku i da natječaj za treći dres s nekim natuknicama pa da se glasuje.
  • platini
    230
    Pa koja je poanta trećih dresova? Netko je spomenuo da Dinamo nema luksuz boja, po tome i crveni može proći kao drugi jer ju ima u grbu, a i stari je grb grada u toj boji. Po mom nekom skromnom nahođenju treći bi trebao biti skroz nešto drugačije kaj je i ovaj ponudio. Grb totalno drukčiji, a opet ona njegova srž i prepoznatljivost ostala ista. Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. Zašto je to tako, ne znam i volio bih znati. Isto kak je Hajduk imao maskirni treći dres, totalni hit. Ne igraš u njemu često već kad je prigoda ili kad si prisiljen zbog boja drugog kluba.bezvangori

    Ne znam jesi li primjetio ali nama je treći dres zapravo prvi dres. U njemu se igra Europa. A prvi dres ne smije biti eksperiment bez grba i u flourescentno-ljubičastim bojama koje nemaju veze sa Dinamom.
  • bezvangori
    174
    To sam upravo i rekao... ne znam jesi li primjetio, ali možda je poanta skrivena u ovome
    Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u.bezvangori

    Umjesto nastupanja u prvom dresu uvijek kad si domaćin (pa i u Europi!) igra se u trećem koji je sam po sebi kao treći dobar, ali za te situacije kad ne možeš igrati zbog raznoraznih razloga u prvom.
  • dzg7
    229
    Ja ne znam Jel ima jos negdje da jedan klub sve europske igra u trecim dresovima (naravno ako je dinamo gost a domaci ima slicnu boju onda u zutom)
    Po Europi cemo bit poznati po crnim dresovima umjesto plavim, a ovaj plavi dres je vrhunski
    Po meni se sve domace moraju igrat u plavi a treci sluzi za zamjenu gostujucem
  • Stihl
    3k
    Slazem se i meni to ide na zivce. Doma kad igramo bez obzira jel HNL ili Europa dres mora bit plavi i bok. Ovo je cisti debilizam
  • BluePhone67
    3.2k
    Slazem se i meni to ide na zivce. Doma kad igramo bez obzira jel HNL ili Europa dres mora bit plavi i bok. Ovo je cisti debilizamStihl

    Amen
  • immerwieder
    1.2k
    čini mi se da prva kombinacija nije niti prijavljena za uefu, jednostavno ne bi prošla, osnovno je pravilo, jedna kombinacija tamna, druga svjetla, a na domaćem dresu ove godine bijeli donji dio ne prolazi uz žuti drugi dres, prijašnjih godina to nije mogao biti razlog
  • Mali dioničar
    14k
    Ovaj donji dres još nisam vidio. Cerin u Banja Luci 1977. Radiša Mladenović autor fotografije.

    awbuwsfx2gjeengw.jpeg
    ptzb0xlcup0spvks.jpeg
  • Hipo
    406
    Obje kombinacije hlačica mi s ovim dresom izgledaju brutalno :love:
    DINAMO!
    Sahtar-Dinamo-U19-055_221019_39ab3f1e-0742-4ec5-8700-f2adb9fe209b_1300x600.JPG
  • Hipo
    406
    Ako mogu juniori protiv šahtara igrat u plavom zašto ne mogu seniori...pitanje za klub dakako...

    Još bi jači dojam svakog europskog uspjeha imao svaki navijač dinama da igramo u plavom svaku tekmu koju je moguće, a većinu njih bi mogli.

    Inače plave hlačice juniora su s 3 zvijezdice, iako plave nisu u standardnoj opremi za ovu sezonu.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Evo sinoć malo gledam sažetke lige prvaka.
    Ja se stvarno više ne mogu načuditi da smo mi jedini klub koji u europskim utakmicama ignorira svoj domaći dres.
    Koja je to logika jbt???
  • Pop corn
    4.8k
    Marketing je tu da prodaje a ne da se svidi svakome. Ako ide prodaja, radi dresove i u duginim bojama što se mene tiče. To je glavni, da ne kažem jedini kriterijThe Undertaker

    A gdje je tu onda identitet kluba? Gdje je tradicija?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.