• bezvangori
    180
    Ova dva su dresovi Dinama, ovaj danasnji treci nicim ni ne podsjeca na Dinamo. — platini

Pa koja je poanta trećih dresova? Netko je spomenuo da Dinamo nema luksuz boja, po tome i crveni može proći kao drugi jer ju ima u grbu, a i stari je grb grada u toj boji. Po mom nekom skromnom nahođenju treći bi trebao biti skroz nešto drugačije kaj je i ovaj ponudio. Grb totalno drukčiji, a opet ona njegova srž i prepoznatljivost ostala ista. Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. Zašto je to tako, ne znam i volio bih znati. Isto kak je Hajduk imao maskirni treći dres, totalni hit. Ne igraš u njemu često već kad je prigoda ili kad si prisiljen zbog boja drugog kluba.

puno privlačnija kombinacija — Hipo

Napravi negativ grba i bit će puno bolje, ovako izgleda ko Armani iz Konjščinske. A i pitanje je kako bi izveo ove nijanse zlatnog sjaja ako govorimo o šivanju?
  • xavier
    12.1k
    Kad govorimo o bojama dresa, po meni definitivno prvi dres Dinamova "klasična" plava, drugi dres bijeli, a za treći znam da je uobičajeno mijenjati bolje, ali trenutni favorit mi je drugi Interov:

1561546026-inter-milan-away-shirt-19-20.jpg
  • Hipo
    408
    kako bi izveo ove nijanse zlatnog sjaja ako govorimo o šivanju? — bezvangori

Ovaj zlatni grb je s atalantinog dizajna, maravno da može biti u jednoj nijansi zlatne boje.
    Adidas ionako tiska grbove tako da nema više šivanja.

Xavier, očekujem da će dosta klubova pokušat iskopirat interov dres.
  • bezvangori
    180
    Šteta kaj se ne šivaju više idealno za ovakve negative grbova. Mene osobno ta zlatna podsjeća na Advent, a s druge strane na govno poslije mnogo gemišta pa mi nikako ne leži.

drugi dres bijeli — xavier
    možda prljavo bijeli ili svijetlo sivi kao neka neutralna boja na koju pašu sve nijanse plave. U svakom slučaju, bilo bi zanimljivo da klub baci kost Dinamovu puku i da natječaj za treći dres s nekim natuknicama pa da se glasuje.
  • platini
    230
    Pa koja je poanta trećih dresova? Netko je spomenuo da Dinamo nema luksuz boja, po tome i crveni može proći kao drugi jer ju ima u grbu, a i stari je grb grada u toj boji. Po mom nekom skromnom nahođenju treći bi trebao biti skroz nešto drugačije kaj je i ovaj ponudio. Grb totalno drukčiji, a opet ona njegova srž i prepoznatljivost ostala ista. Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. Zašto je to tako, ne znam i volio bih znati. Isto kak je Hajduk imao maskirni treći dres, totalni hit. Ne igraš u njemu često već kad je prigoda ili kad si prisiljen zbog boja drugog kluba. — bezvangori

Ne znam jesi li primjetio ali nama je treći dres zapravo prvi dres. U njemu se igra Europa. A prvi dres ne smije biti eksperiment bez grba i u flourescentno-ljubičastim bojama koje nemaju veze sa Dinamom.
  • bezvangori
    180
    To sam upravo i rekao... ne znam jesi li primjetio, ali možda je poanta skrivena u ovome
    Problem je kaj je on postao prvi europski i ne nastupa se u ovom prvom kao u HNL-u. — bezvangori

Umjesto nastupanja u prvom dresu uvijek kad si domaćin (pa i u Europi!) igra se u trećem koji je sam po sebi kao treći dobar, ali za te situacije kad ne možeš igrati zbog raznoraznih razloga u prvom.
  • dzg7
    495
    Ja ne znam Jel ima jos negdje da jedan klub sve europske igra u trecim dresovima (naravno ako je dinamo gost a domaci ima slicnu boju onda u zutom)
    Po Europi cemo bit poznati po crnim dresovima umjesto plavim, a ovaj plavi dres je vrhunski
    Po meni se sve domace moraju igrat u plavi a treci sluzi za zamjenu gostujucem
  • Stihl
    3.2k
    Slazem se i meni to ide na zivce. Doma kad igramo bez obzira jel HNL ili Europa dres mora bit plavi i bok. Ovo je cisti debilizam
  • BluePhone67
    5.5k
    Slazem se i meni to ide na zivce. Doma kad igramo bez obzira jel HNL ili Europa dres mora bit plavi i bok. Ovo je cisti debilizam — Stihl

Amen
  • immerwieder
    1.8k
    čini mi se da prva kombinacija nije niti prijavljena za uefu, jednostavno ne bi prošla, osnovno je pravilo, jedna kombinacija tamna, druga svjetla, a na domaćem dresu ove godine bijeli donji dio ne prolazi uz žuti drugi dres, prijašnjih godina to nije mogao biti razlog
  • Mali dioničar
    21k
    Ovaj donji dres još nisam vidio. Cerin u Banja Luci 1977. Radiša Mladenović autor fotografije.

awbuwsfx2gjeengw.jpeg
    ptzb0xlcup0spvks.jpeg
  • Hipo
    408
    Obje kombinacije hlačica mi s ovim dresom izgledaju brutalno :love:
    DINAMO!
    Sahtar-Dinamo-U19-055_221019_39ab3f1e-0742-4ec5-8700-f2adb9fe209b_1300x600.JPG
  • Hipo
    408
    Ako mogu juniori protiv šahtara igrat u plavom zašto ne mogu seniori...pitanje za klub dakako...

Još bi jači dojam svakog europskog uspjeha imao svaki navijač dinama da igramo u plavom svaku tekmu koju je moguće, a većinu njih bi mogli.

Inače plave hlačice juniora su s 3 zvijezdice, iako plave nisu u standardnoj opremi za ovu sezonu.
  • marcio amoroso
    54.3k
    Evo sinoć malo gledam sažetke lige prvaka.
    Ja se stvarno više ne mogu načuditi da smo mi jedini klub koji u europskim utakmicama ignorira svoj domaći dres.
    Koja je to logika jbt???
  • Pop corn
    8.9k
    Marketing je tu da prodaje a ne da se svidi svakome. Ako ide prodaja, radi dresove i u duginim bojama što se mene tiče. To je glavni, da ne kažem jedini kriterij — The Undertaker

A gdje je tu onda identitet kluba? Gdje je tradicija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.