• Orc123
    5.1k
    Max bi prije mogao solidno pokriti zadnjeg veznog nego bek, za beka je dosta spor tako da. Sumnjam da ce dovoditi beka cisto za neku rotaciju jer bi to bilo jako jako pogresno posto je Moha na izlaznim vratima a i dao je sta je mogao Dinamu, vise od toga ne moze. Risto pak je u padu, a i godine su tu i ugovor koji nije dugorocan tako da nema smisla dovoditi beka za rotaciju jer ces onda imati 3, a ni jednog mozda za prvih 11. Ako ce dovoditi ocekujem kvalitetnog beka.
  • plavac173
    2.6k
    Sve je do priprema
  • CastAway1986
    853
    ok ne treba Sučić u Lokose ali ovdje se predstavlja kao rubni prvotimac a tamo kao nebi mogao upasti u ekipu radi Mudrazije Marica i sličnih.. Po meni mu treba cijela sezona u HNL-u koju ruku na srce ne može dobiti u Dinamu..Neznam ispast će da pljujem Sučića ali gledajući preko 20 utakmica uzivo njega i Savica u paru nebi nikad rekao da će biti veći potencijal , za mene je bio i ostao samo zahvalan igrač i ne vidim zašto bi dobivao više minuta od recimo Ljubičića za kojeg je krajnje vrijeme da mu se da šansa u veznom redu..Daj Bože da od Sučića bude nešto ali po meni treba odradit negdje sezonu prije na posudbi...
  • Krizy
    36.5k
    Pogledaj utakmice Sučića i Mišića u paru vs. Bulata i Mišića u paru. Uz napomenu da je Bulat duže u Dinamu, a Sučiću su bile prve utakmice i opet je puno bolje izgledalo.
    Sučić je za igru Dinama bolji i od Bulata i Ljubičića.
  • eol12
    358
    apsolutno se slažem, mišić i bulat nit dobis napred kaj puno osim prekida koje dobro izvodi, a iza ostaje rupa koju mišić nemre sam pokrpati
  • CastAway1986
    853
    opet ponavljam nebi da ispadne da pljujem i slažem se ovo u Dinamu je odigrao korektno ali pošto mi je i Zrinjski drag klub a on je i tamo bio upravo to rubni prvotimac dok se Savica i Basica nije prodalo i bio je samo korektan a ne odskakao kao neki ja u njemu nemogu vidjeti neki prevelik potencijal naročito bez pune sezone igranja HNL-a u tipa Gorici i sl.
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Max bi prije mogao solidno pokriti zadnjeg veznog nego bekOrc123

    Ovo je nešto što je meni palo na pamet više puta dok sam ga gledao, osobno ne mislim da je taj dečko za otpis, zanimljiv je igrač za razvoj, a osobno je veliki radnik, analizira nogomet, prati ga i piše o njemu, uz to što ga zanima očito dosta toga, sudeći po njegovim društvenim mrežama. Nije tipičan nogometaš koji nema nikakvih interesa osim lopte, silikonskih drolja i kromiranih felgi.

    Max ima dobar pregled igre, dugu loptu i zna s loptom u nogama, nije elementarna nepogoda ako mora držati loptu u nogama dulje od tri sekunde kao Perić npr. Smatram da bi se dalo od njega probati napraviti zadnjeg veznog i ne mislim da bi bio loš. Možda griješim naravno, ali stvarno mislim da ga se ne treba otpisati nakon što smo ga kupili i dali mu premalo šanse.
  • Ban
    698
    Sučić je jedini pravi zadnji vezni u Dinamu. Osobno velike nade polažem u malog Pavića kroz sezonu do dvije, ali dok on ne stasa za seniorski nogomet mislim da nam je Sučić najbolja opcija. Mišić mi na zadnjem veznom nikad nije ležao i mislim da je puno bolji na osmici. Nervira me kad se spušta prenisko po loptu.
  • CastAway1986
    853
    zato je trebalo uzeti Selahija
  • Georg Koch
    3.7k
    Sucic u paru sa Misicem daje najbolje prezentacije Misica, jer Misic je prava 8ica. Nasa izgradnja napada, prohod lopte i bilo kakva kombinatorika je 3x bolja u odnosu kad je Misko na 6ici a na 8ici netko drugi(Bulat, Ljubo, bilo tko...)
    A sve utakmice gdje je dobio konkretne minute, pogotovo sada pred kraj sezone, Sucic je odigrao jako dobro i mocno na 6ici.
    Po meni, nas fin zalog za buducnost na toj poziciji.
  • Ban
    698
    Ja bi ga uzeo jer imamo samo Sučića, ali nisam previše uvjeren u Selahijevu kvalitetu. Njega lopta dosta zaobilazi u Rijeci, upitno je koliko bi se snašao u Dinamu.

    Sučić dosta dobro sudi kada se spustiti, a kada pustiti stopere da sami nađu rješenje. Ima i dobru loptu kroz linije, lucidan je paser. Meni se dečko sviđa od prvih minuta pod Bišćanom.
  • Peškaman
    2.6k
    Jučer medicinske,danas bi trebalo slikanje i predstavljanje.
  • Orc123
    5.1k

    Kaj nije Jakir danas najavio lijecnicki?
  • Izet Hajrović
    910
    Jakir je rekao da je danas liječnički.
  • Joza
    348
    Dobro valjda mogu u jednom danu obavit lijecnicki i fotkat decka
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.