• Jurki
    8.6k
    Nadodao bih još da se razdvoji tema rasprava o transferima i nagađanjaDoktor Kunić

    Sve su nagađanja tak dugo dok transfer nije sluzbeno potvrđen ili dok ne propadne nacisto.
  • Dinamosaur
    958
    Doktor bi trebao bit smiren, a ne skakati ko kunic :wink:
    Cak i da transfere stavis pod novu kategoriju, opet ce se udarati po jednoj temi, a ako ces i dalje razdvajati onda mozes doci do tog da bude npr. tema nagadanja po marku, tema traceva po ivanu, prognoza po slavku, tema od janka jer je on glavni insajder i tak u nedogled..
  • Neki tip
    19.2k
    Također, na ovoj temi od danas, pa nadalje i ubuduće striktno je ZABRANJENO spominjanje Hajduka u bilo kojem smislu. Briga nas što oni skautiraju, s kim ih se povezuje, kog dovode i tko im odlazi. Za sve informacije o Hajduku, transferima ili drugim pitanjima vezanim uz taj klub, postoji HNL tema kao i za sve druge klubove.Eduardo

    Puna podrška za ovo, naravno, no predlažem da se zabrana proširi na sve teme koje se odnose na Dinamo, osim utakmice s njima.

    HNL tema je tu za ostale HNL klubove pa i njih, kao što Eduardo i piše pa ne vidim razlog da samo tema skautiranja i transfera bude zaštićena. Meni, a i mnogim drugima vjerujem, druge teme o Dinamu su i draže i važnije od Transfernih nagađanja i tračeva pa je Hajduk tamo još nepotrebniji.

    Naravno da je moguća neka zanimljiva usporedba, no konstantno zgražavanje nad nečim (a što upućuje zapravo na vrlo vjerno praćenje) je opaki višak.

    Eno HNL-a, eno i Shit of the day (znanog jos i kao tema pod nazivom "Neki bezimeni navijač Hajduka je napisao na Fejsu da je Hajduk najbolji. Hahaha, pa tovari nisu normalni."), ajmo čist zrak na temama s Dinamom u naslovu. :smile:
  • Eduardo
    17.5k
    budem vidio s dečkima pa se javimo dodatno, iako mislim da se većina slaže s tobom.
  • Droljo
    5k
    Daj se nemojte zajebavat. Moramo tovare spomenuti tu i tamo. Ipak su nam najjjj rivali kako god tko gledao na to...
  • Nolifer
    6.6k


    Kui'š, da mogu dva put bih ti lajkao ovaj komentar, jer apsolutno se slažem da su previše okupirali podforume, a upravo ih treba smjestiti u samo jedan ili dva, kao što si naveo. :cheer:
  • mali M
    3.5k
    ma nebi nitko bio baniran da ih se spomene kratko u kontekstu neke priče, ali ponekad/često se fakat pretjera i na podforumima striktno za Dinamovu temu se krene razvlačiti danima o njima. Meni je okej odluka. Da sam htio takve stvari čitati ostao bi na SNetu, tamo je to normalno.
  • nemapredaje
    1.9k
    Slažem se da treba uvest što širu zabranu. Sada se spojim i od 5 nepročitanih tema oni se spominju u 3, od toga pripadaju u 1
  • flexXy
    1.9k
    Hoce bit neka tema za medusobne obracune i prozivanja forumasa. Postale su teme uzasno necitljive
  • Papastrumf
    9.6k

    Tema neka bude "Obračun kod ok Royala".
  • Tom Hanks
    2.6k
    Da se nadovežem na upis upis iz druge teme oko banova
    Prijedlog da treći ban bude i trajni,jer ne vidim svrhu baniranja po 10 puta kad se isto ponavlja samo je pitanje vremena.Tko redovito krši pravila na bilo koji način koji rezultira baniranjem očito nije za forum.
  • Jurki
    8.6k
    Pohvala moderaturi za objavu na instagramu u vezi uclanjenja.
    Samo bum rekel.. jebena objava, da se najezis..svaka cast :fire: :fire:
  • Bosskovitz
    7.4k
    Pitanje: u temi o izborima koju sam pokrenuo, u uvodnom postu imam FAQ koji editiram i nadopunjujem informacijama kako izlaze van, no vidim da više ne mogu editirati - postoji li neki vremenski rok u kojem se može editirati ili neki drugi način? Tehnički je još uvijek sve točno kaj tamo piše, ali trebat će updateati.
  • Infinity
    15.2k
    Tjedan dana mozes editirati post.
  • kinfa95
    488
    Molim vas da zabranite pisanje o tome kako je gotovo i kako su tovari prvaci. Molim vas
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.