• wolfgang14
    1.1k
    iz dana u dan me sve više i više trta
  • plavac173
    2.6k
    Pa nek dodje, daBog da dosao i ubio pripreme i igrao za prvi i zabio 20 golova u sezoni. Potpuno mi je svejedno tko igra, samo da igra onako kako se od njih ocekuje. A i Topic sigurno nece nekome uzeti mjesto u Dinamu, vec moze samo bit dopuna a i ne znam di bi Topic mogao igrat, umjesto Petka sigurno ne
  • Orc123
    5.2k

    Topic je Tolic za sirotinju.. Opet ista prica ko i prosli rok kad je najavio kapitalna pojacanja pa je doveo grijace klupa od Menala, Kuleta, Sose, Halila, jedino Ademi cija je uloga ne samo igracka vec i moralna! Sreca da Stefulj nije igrao protiv nas sad kad smo igrali protiv slavena jer da se slucajno zaebo i odigrao solidno evo i njega na zimu na pripremama. Smijesno i zalosno, ali to je rezultat vođenja kluba od strane ljudi koji su bili preokupirani time da si sacuvaju guzicu a ne da vode brigu o tome da nam treba SD!
  • Zagi
    5.2k
    Doveo Menala.
    Od kud? Iz svlačionice?
  • Brusa
    765
    s kolodvora di je čekao bus za rijeku :razz:
  • mali M
    3.5k
    Mislim, ja znam da smo svi jednom počeli na Zoni, ali miša mu vi novi bar pročitajte koju stranicu prije... Ponekad dobim dojam da su se neki padobranci i kvazi menadjeri registrirali samo da lupaju bezveze.
    P.s.- zašto nije već objavljeno da Brodić sjedi u svlačionici i razgažuje si nove kopačke? Kaj nije to riješeno odavno?
    Doveo Menala.
    Od kud? Iz svlačionice?
    Zagi
    Ma bio je navodno već na izlazu iz Dinama pa je Jakir vrisnuo da mu treba i vratio ga. Vidimo po količini korištenja koliko ga je jako trebao...
    Baš Jakir ima hrpu glupavih odluka, al dobro... Ovaj prijelazni rok neću smirivati @Orc123 da imamo vremena do kraja prijelaznog roka jer su pojačanja već trebala bit obznanjena ako ne i potpisana
  • Efes Pilsen
    6.9k
    zato sto je okupljanje 02.01. Niko trenutno ne bi trebao bit u svlacionici, svi su na odmoru.
  • mali M
    3.5k
    :lol: misliš?
  • Droljo
    5.1k
    Opet bude ponavljanje ljetnog prijelaznog roka a mi ko francuske sobarice očekujemo lijevoga beka, brekala, benkovića :lol:
    A realnost je topić, hodža i eventual neki tičinović :vomit:
  • Orc123
    5.2k

    Luka Menalo je bio na odlasku, a vizionar Jakir je stopirao taj transfer. Znaci pola godine ga placamo za nista, kao i ove ostale nabrojane s tim da je i otpisao jedinog lijevog beka u ekipi....dupla korist!

    Ticinovic? Dobra dobra hehehhee, gdje si se njega sjetio?
  • Droljo
    5.1k
    gdje si se njega sjetio?Orc123

    Ako može brodić....
  • Ivanmtk
    678
    Brekalo i lijevi bek i to je to. Perković stoper, Ljubičić vezni. Riješiti se Menala, Drmića, Sose, Mykhaylichenka.
    Nevistić
    Ristovski KTC Perković Mensah?
    Mišić Ljubičić
    Kaneko Baturina Brekalo
    Petković
  • Zagi
    5.2k
    Na kojem odlasku je bio Menalo?
    U Rijeku na posudbu pa da ga tamo plaćamo?
  • blue heart 72
    1.4k
    Od koga se točno, kod nas očekuje da odradi ovaj prijelazni rok????? Ovu situaciju koju mi imamo u možda najvažnijoj sezoni nema nijedan (polu)profesionalan klub. Nevjerojatno koliko su ove borbe za fotelje upropastile sportski dio kluba
  • Orc123
    5.2k

    Ne, On je trebao raskinuti i potpisati za Rijeku, a imao je i druge ponude. Sad ces ga jos teze nekom tutnuti jer se po ne znam koji put ispostavilo da nema kvalitete za igrati na visokom nivou.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.