• Facke
    2k
    10 miljuna jedine ak prodame nekoga za dobru sumu.
    Ne treba se bezpotrebne uvaliti u minuse.
  • Brusa
    656
    10 milja naših potrošenih na nove igrače. Pojačanja, jel. To je oklada.
  • Orc123
    5k
    Ako polovica bude od toga bit ce senzacija!
  • Brusa
    656
    hahahahaha jbg, ja sam mu rekao da je lud, al on je vječiti optimist :grin:
  • Bosskovitz
    7.3k
    “Dinamo vraća jednog od najskupljih stopera u svojoj povijesti? Kreću pregovori o transferu“ - SN za Benkovića.sanjinlego

    Nadam se da ovo nije istina, jer ako kreću pregovori ovi će ga se riješiti kako god mogu. Dečko od kad je otišao iz Dinama prije pet i pol godina, ako ne brojimo polusezonu na posudbi u Celticu odmah prve sezone, ima odigranih prvoligaških/europskih utakmica manje od Perića samo u prošloj sezoni, a i to je navučeno:

    • 2019-20: odigrao nekoliko utakmica u Championshipu i u ligi za rezerve
    • 2020-21: odigrao svega 70 minuta u polusezoni u Championshipu i niti minutu na posudbu u Leuvenu
    • 2021-22: odigrao dvije utakmice u Championshipu i 6 minuta u Serie A za Udinese (ne odjednom, dvije utakmice po tri minute)
    • 2022-23: odigrao nešto više od pola sezone u drugoj njemačkoj ligi, u klubu koji je završio prvi iznad crte za ispadanje u treću ligu
    • 2023-24: Bjelica ga doveo u Trabzon gdje je odigrao sedam utakmica, a od njegovog odlaska je u narednih 10 utakmica ukupno odigrao - 1 minutu
  • Brusa
    656
    jbg, nije ni ktc odigrao ni jednu utakmicu par mjeseci, a prije toga nešto sitno, pa nam je najbolji stoper...
  • marcio amoroso
    32k

    Sve ovo stoji, ali su dečka zaista ubijale ozljede. Od kada je zdrav ima kontinuitet nastupa osim u ovih zadnjih par kola kako je Bjelica dobio otkaz.

    U drugoj Bundesligi koja je dosta dobra je baš dominirao. Navijači Braunschweiga su pisali da se ne sjećaju boljeg obrambenog u povijesti kluba.

    Mislim da bi nam jako dobro sjeo i da bi imali itekako koristi od njega.
  • dinamo vitez
    214
    Treba ga dovesti ako je zdrav, i njega i Brekala. Da smo bili pametniji to bi i prošle zime učinili.
  • Nino Bule
    11.3k
    U drugoj Bundesligi koja je dosta dobra je baš dominirao. Navijači Braunschweiga su pisali da se ne sjećaju boljeg obrambenog u povijesti kluba.marcio amoroso

    Ovo ja vec ponavljam mjesecima i kad nas se na ljeto povezivalo, da je u cvajti odigrao izvrsnu sezonu, ako ga je moguce dovest na posudbu s pravom otkupa kako se prica ne vidim zasto se ne bi probalo, zivkovica ostavit lokosima do ljeta da vidimo jel se moze racunat na njega vec od ljeta u prvoj momcadi, ktc svakako ima 34 i realno hitno nam je potreban desni stoper da ga uigravamo za sljedecu sezonu, na lijevom imamo peric/perkovic tu ne gori.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Sve ovo stoji, ali su dečka zaista ubijale ozljede. Od kada je zdrav ima kontinuitet nastupa osim u ovih zadnjih par kola kako je Bjelica dobio otkaz.

    U drugoj Bundesligi koja je dosta dobra je baš dominirao. Navijači Braunschweiga su pisali da se ne sjećaju boljeg obrambenog u povijesti kluba.

    Mislim da bi nam jako dobro sjeo i da bi imali itekako koristi od njega.
    marcio amoroso

    Priznajem da ne znam kakav je bio u drugoj njemačkoj, ali sumnjivo mi je da ga svaki ozbiljan klub pokušava samo proslijediti dalje. Znam da je imao ozljeda, ali to je baš poražavajuće.

    Uostalom, on je igrač Udinesea. To bi trebao biti prekid posudbe u Trabzon (ovi se sigurno neće buniti) i onda posudba ili transfer kod nas? Ajde, vidjet ćemo.
  • marcio amoroso
    32k
    Uostalom, on je igrač Udinesea. To bi trebao biti prekid posudbe u Trabzon (ovi se sigurno neće buniti) i onda posudba ili transfer kod nas? Ajde, vidjet ćemo.Bosskovitz

    To i jeste jako komplicirano. Mislim da nema pravo biti registriran za tri kluba u jednoj sezoni tako da bi se vjerojatno morao raskinuti ugovor sa Udineseom i da bi onda kao slobodan igrač došao kod nas.

    Edit: sumnjam da bi mi plaćali neku odštetu za njega.
  • Nino Bule
    11.3k
    Nista odstete placat za njega, nek raskine s udinama i dođe doma
  • hardek
    1.4k
    Mislim da je pravilo da se ne može nastupiti u službenoj utakmici za više od 2 ekipe u sezoni, ako nije nastupio za Udinese nebi trebao biti problem.
  • Mihaljević
    7.9k
    Benković neće doći, ali ako ga dovedemo bit će sedmi stoper.
  • LaznjakProsineckog
    451
    Ma ja kad gledam sve te igrace koji se spominju , sve mi je ti bezze, bolje nista ne kupovat nego dovodit upitne igrace. Misljenja sam da su Simic i Biscan bili na dobrom tragu, Kaneko je super, kladim se da bi i Bernauer bio standaran da je Biscan ostao (dao momak gol protiv Istre, suoer odigra 2x tekme, pa iduce 2x ni u zapisniku!), forsirao juniore (Topic, Vrba na pripremama), mlade (Sucica ostavio itd.), ovo sad sta se spominje mi je ni vrit ni mimo, ti povratnici su mi uvijek dvosjekli mač (da valjaju igrali bi jel?), uostalom roster nam je dobar, ako se dovede Hoxha, jos 1x stoper, 1x lijevi bek i mislim da ce to biti to, nema ni love za vise, proracun nam je 52mil eura, pa to treba prezivjet ljudi..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.