• Nino Bule
    11.5k
    Gnjida lesi napisao jos jedan odvratan clanak di otvoreno place za bjeguncem.
  • Smotanihaker
    593
    Čitam i ne vjerujem. Kako nisko može pasti.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Dečko se baš ne kuži u parlamentarne izbore.

    A dobar je dio s povjerenicima. Dečko, se ti sjećaš kak su ti povjerenici koji kakti imaju više članova te iste članove i kojim metodama učlanjivali?

    Na kraju proziran je kao staklo. Čim on toliko piše o novcima i transferima znači da je i dalje na onoj liniji - uspjeh Dinama je prodati tog i tog igrača za što više love. Jednom rječju mamićevac tj četnik.
  • The Undertaker
    4.1k
    50 mil eur budžet, od toga 25 od prodaje igrača. U prijevodu vam Uprava govori sljedeće: mislimo da nećemo osvojiti prvenstvo a ako i osvojimo nećemo imati ekipu za LP/EL već ćemo igrati KL, prodati ćemo Baturinu i eventualno još koga, a "pojačanja" će biti moneyball.
  • Tongo Doumbia
    2.4k
    Ako se nazivaš Dinamovcem ili Dinamovim novinarom, a u svakom tekstu jasno odaješ da si pripadnik i ljubitelj samo jedne struje, to jasno označava da nisi Dinamovac nego Mamićevac ?!


    Jer kako drugačije objasniti rečenicu " a na Rudeš im dođe 2500 navijača". Dio si "plavog puka", busaš se u prsa sa osvojenim Dinamovim kvizovima, ljubavi prema klubu, i onda uredno u članku namjenjenom javnosti napišeš da " im dođe" toliko ljudi.

    A posebno mi je "dnodnaški" ovo forsiranje ironije na svaku rečenicu vezano uz Skupštinu, i uz sve ovaj opis i naslov teksta, uz sliku čovjeka koji u skupštini predstavlja navijače. Užas..
  • boem
    309
    Nema smisla trošiti rečenice na njega, kad je dovoljna samo jedna riječ - smeće.
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Alene Lesicki-dno hrvatskog novinarstva.
    Je li te sramota samoga sebe ujutro kad se pogledas u ogledalu?
    Pa prvo pljujes po Simicu a onog trenutka kad je dao ostavku odjednom prestajes sa pisanjem svih problema u Dinamu. Pljujes po novim skupstinarima iz reda navijaca a neku vecer pokusavas popraviti stvari rijecima kako se oni jedini bore za Dinamo i pokusavaju istjerati nesposobne ljude. Pljuvao si po Kaneku nakon 2 tekme da bi se sada posuo pepelom kako ti nisi mogao znati kakav je to igrac jer ga nisi poznavao. Je li te sramota Lesicki Alene? Spominjes u zadnjoj recenici Atalante,Tottenhame a kako je moguce da se to sve dogodilo kada se tvoj sponzor i tatica fizicki maknuo iz drzave? Zasto ne spominjes Red Bull (dok jos nije bio sto je danas),Sherrif,Austriu Bec,Aalborg i ostale velikane sto su nas izbacivali za vrijeme tvog idola i vrhovnog vodje?
    Pošto obraz Lesicki Alene?
  • Time
    532

    Nije mi jasno kako je razmisljao kad je kritizirao da jedna lista ulazi u skupstinu i da to nije demokratski.Svi clanovi se mogu organizirati i napraviti svoju listu pa idemo na glasanje.Jednako je za sve pa i za mamicevce koje on ovdje žali.
  • sanjinlego
    1.9k
    Alen Lesički i Tomo Ničota - dva najveća neprijatelja Dinama u zadnjih godinu dana !!!!

    Da je Dinamo toliko jak, i moćan, Germanijak bi dobio zabranu ulaza na stadion, kao što to rade po Njemačkoj (Bayern, Dortmund) i ostali klubovi po najvećim ligama.

    Tatica je platio svadbu, a zašto se Alen zacrvenio kao paprika u jednom podcastu nakon pitanja o tome? zašto su u Upravi svi krivi osim Vlatkice? :)
  • ZGBhoy
    1.7k
    Od mrzitelja glave do njego kujice je kratak put
  • Facke
    2k
    Veli Lesi paucina u blaganji. Kakuv negativu siriji oko kluba. Bole imeti paucinu nek da imame velike dugove i minuse. A nami je dosta ovisne da se kvalificerame za ligu prvaka ili da bar dojdeme do playoffa kaj se nekih financija tice. Al dobre nek sere. Kad mu je tatek Mamic placu uplatil onda je sve bile vredu.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Lesički ko da traži da ga se išamara negdje na ulici. Očito ga Zdravko drži na kratkoj lajni.
  • Jurki
    8.8k
    Budaletina retardirana kaj drugo reci. Lesi smece novinarsko idi pozdravi narkomana pa se trpajte u supak.
    Ti sebe nazivas dinamovcem?
    Prije nego kaj izgovoris rijec "Dinamo" bi trebal oprati varikinom svoje pokvarene čvalje.
    Šutio si kad ti je tattica trpao eure u dzep. Tada ti nije bilo bitno koliki su prihodi kluba i kak ce se taj novac namaknuti? Posto obraz Lesicki?
  • Droljo
    5.1k
    Lesički ko da traži da ga se išamara negdje na uliciMr Anderson

    Zaslužuje da ga se pljune na ulici, dućanu, dvorani..
    Bez fizičkog obračuna svakako.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Ovakvi članci Lesija su dobri jer ako kmeči i plače znamo da smo na pravom putu, kad bi pisao slavodobitno znali bi da je klub i dalje zatvoren prema članovima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.