• Ban
    698

    Ha, jedno je utvrđeni znanstveni konstrukt, a drugo je nogometni žargon koji se referira na pojavu koja sa prvim vjerojatno dosta korelira.
  • Petar86
    628
    Misica po nog. Inteligenciji bi usporediva s Petkom i Livajom mozda jedinima u ligi, ostalo sve debelo ispod
  • Georg Koch
    3.9k
    mora da se salis sa ovim :fear:
  • Ban
    698

    Dečko do ove sezone i Jakira nikad nije igrao desetku.
  • Orc123
    5.7k

    Racunam ja i Hladni i presani pogod ali i racunam da smo u ovoj godini uprihodili preko 70m eura a proracun ne bi smio premasivati 50 tak da....znam da novci ne sjedaju svi u ovoj godini ali i tako se financiramo putem revolving kredita...s tim da ove godine sjeda i lova od prosle LP....bez povecih izlaznih transfera mi moramo sklepati i 2024.g.....
  • Ludovic IX
    5.9k
    sad pogledaj malo sažete utakmica i pogledaj kretnj3 mišića a onda pogledaj bulata. Mišić u svakom trenutku traži prostor za primiti loptu i zna di će ju dodat prije nego ju primi. Modric za siromaha.

    Bulat je 80% vremena na krivom mjestu, niti ulazi u prostor niti se otkriva dq mu netko doda. Kao da lik bježi od lopte. Vezni ne može živjeti od udarca i slobodnih.

    Bulat je meni bio želja čim je odigrao tri utakmice za Šibenik. Mislio sam da će bit igrač od 20 milja. Nažalost, neće niti od tri
  • Droljo
    5.9k
    Niš od bulata na žalost. Nema on trku nit brzinu za modernog veznog. A slaganje igre (čitaj veze) po jednom igraču nikad nije dobro. Počevši od kranjčara preko sammira. Dosta je nalaženja mjesta u ekipi. Ili jesi ili nisi!
  • LaznjakProsineckog
    512
    Ma meni nisu jasne te cifre da juniori nasi su placeni kao seniori Rijeke, pa nismo City ili PSG, svaka cast svima, ali ovakve ugovore kakve dobivaju danas niti blizu nisu imali ni Kovacic, Halilovic, Coric, koji su ajmo reci bili wunderkindi, a ni Gvardiol, pa j..te da Drmic ima milju eura godisnje netto (znaci brutto 2mil!!!), pa normalno da fali u kasi, a dam se kladit da se polovici njima otkažu ugovori da ne bi nasli ni pribliznu placu kao slobodni igraci u drugim klubovima, i HNL i vani!
  • JJosip
    52
    te da Drmic ima milju eura godisnje netto (znaci brutto 2mil!!!), pa normalno da fali u kasi, a dam se kladit da se polovici njima otkažu ugovori da ne bi nasli ni pribliznu placu kao slobodni igraci u drugim klubovima, i HNL i vani!LaznjakProsineckog

    Slažem se, ali ne možeš uspoređivati uvjeta koji su bili kada je dolazio u Dinamo (20 golova,killer, provjeren igrač) i sada (ne igra već dvije sezone)
  • Common Sense
    527
    To preplaćivanje je postalo naš veliki problem i glavni razlog zašto je proračun kluba toliko nabujao. Radimo isto kao i United, gomilaju se osrednji igrači upitne kvalitete i ambicija, a plaća ih se s vanserijski.
  • Orc123
    5.7k
    Koja ce sad kolicina glupih clanaka izlaziti na temu Dinamovih transfera. Ja nemrem vjerovat kako oni mogu iz niceg napisati clanak u kojem osim naslova nema nista....evo danas SN izbacilo njih 5-6 u kojima vrte jednu te istu pricu samo se autori izmjenjuju.
  • Blueshadow86
    1.1k
    Ne očekujte ne znam ni ja šta u prijelaznom roku. Škrtarenje i lutanje će se nastaviti. Vratit će se Živković, priključit će se Brodić i eventualno će se dovesti neki stoper. I to bi bilo to.
    Bog te, pa mi ni sportskog direktora još nemamo :rofl:
  • Blueshadow86
    1.1k
    Nema šta, pojačanja... čekam samo kad ćemo iz Rudeša nekoga dovesti.
  • LaznjakProsineckog
    512
    +Mierez (najnoviji clanak sportskih novosti), znaci tocno sto smo i ocekivali, Hoxha, Mierez, nista posebno rekao bi, al dobro bumo videli mozda nas iznenade s nekim top igracem
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions