• Ban
    698

    Neke klubove baš posere. Taj Guirassy je teški odron od igrača. Mislim da ni on sam ne zna kako toliko zabija ove sezone. Gledao sam ga u Rennesu dok je Majer bio tamo i čovjek bi se popikavao o vlastite noge kada bi god ušao s klupe. Sad tip najednom vrijedi 40m eura.
  • Facke
    2k

    Pa od prosle sezone ti je covek drugi igrac. Neverovatne. Prije nije mogel nis.
  • Ban
    698

    Velim, prosto nevjerojatno. Sad će prodat njega za ozbiljnu lovu i dovest boljeg i mlađeg igrača na njegovo mjesto za sitniš.
  • Facke
    2k


    Ima on klauzulu oko 20 miljuna eura. Al po mene bi bil glup da ide. Prvi put u karijere da mu bas ide , da se oseca dobre. Sad je moguce da ide u truli Man United i tam bu verovatne propal.
    Nema Stuttgart trenutne igra najbolsi i najlepsi nogomet v Bundeslige skup s Leverkusenem. Ak bu Stuttgart stvarne zagrizel za Belju mi sanse nemame.
  • Ban
    698

    Taman transfer za United. Oni najbolje znaju ubost alibi igrača. U njihovom slučaju to je vještina.
  • Mihaljević
    8.2k
    Bravo!! Znači nemaš ništa protiv toga da mamić i dalje posluje sa Dinamom. Dobar klub imamo kakvi ljudi navijaju za njega.marcio amoroso

    Nemam problem ni da vrag dovede dobrog igrača koji će pomoći Dinamu. Mene zanima isključivo Dinamo.
  • Keyser Soze
    8.2k
    U zadnjih 20 godina nema igrača ili osobe u i oko kluba koji nije na neki način povezan s Mamićima, pa nećemo valjda Ademija, Oršića ili Petka ne voljet zbog odnosa koji su sigurno imali s njim. Mi se kao navijači moramo okrenut budućnosti kluba, nikad zaboravit sva zla koja su braća nanjela klubu, ali statut, stadion i bolji Dinamo svakako mora biti prioritet svakog od nas.
  • Lynx17
    2.6k
    Spomenuo ga je netko od forumaša jučer čini mi se. — deda


    Od hrvata koji su nama dostupni za RB ni jedan nije bolji od Mohe I Sutala. Od susjeda jedino ovaj...
    https://www.transfermarkt.com/jusuf-gazibegovic/detaillierteleistungsdaten/spieler/393745
    18 days ago — Laugreano
    Laugreano


    ?url=http%3A%2F%2Fsbs-au-brightspot.s3.amazonaws.com%2Fdrupal%2Fnews%2Fpublic%2Fimages%2F2%2F0%2F2017-10-25T081704Z_1_LYNXMPED9O0KB_RTROPTP_2_SOCCER-ENGLAND-STK-BOU.JPG

    "Pazi leda, stize Jusuf."
  • Sajla
    3.5k
    Nemam problem ni da vrag dovede dobrog igrača koji će pomoći Dinamu. Mene zanima isključivo Dinamo.Slavonski interpunkcijski znak

    problem je u tome da vraga ne zanima isključivo Dinamo. ne smijemo biti kratkovidni. gledajmo u budućnost i tražimo bolji Dinamo s ljudima kojima je naš klub na prvom mjestu. ima dovoljno igrača na tržištu i nema nikakve realne potrebe da se onima koji su pljačkali klub dozvoli povezivanje s Dinamom pa makar i iz druge, treće ili pete ruke. nije taj Omeragić jedini igrač na svijetu.
  • Mihaljević
    8.2k
    Onda po vašem treba otjerati Petka, Ademija i kompaniju, oni su Mamićevi. Treba Gvardiola kamenovati jer je poslao Mamiću dres kad je potpisao za City.
  • Mališan
    1.7k
    Nemam problem· ni da vrag dovede dobrog igrača koji će pomoći Dinamu . Mene zanima isključivo Dinamo .Slavonski interpunkcijski znak

    Normalno kad si smeće makijavelističko. Zato kaj je tiha većina poput tebe prešutno opravdavala takav modus operandi jer "ma buraz bitno da smo ispred tovara hehe" se i drmalo klubom godinama i jesmo u situaciji u kojoj jesmo.
  • Mihaljević
    8.2k
    "ma buraz bitno da smo ispred tovara hehe" se i drmalo klubom godinama i jesmo u situaciji u kojoj jesmo.Mališan

    Imaš pravo, dolazak Omeragića bi definitivno bio loš odabir za budućnost kluba. Neću nastavit pisat, još će ispast da sam Mamićevac.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Slično je funkcionirala i glavina ekipa tj. ekipa koja ga je idolizirala i još funkcioniraju - mene zanima samo nogomet.
  • Facke
    2k
    I od teme transferma je dosle tu do ste je Mamicevac a ste nije. :roll:
  • Ivdzo11
    3k
    Ima li istine u vezi Gazibegovica?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.