• Mihaljević
    8.4k
    tko je u zadnji tren ga oznacio da nije za Dinamo! Taj je direktno ostetio klub za jedan veliki izlazni transfer!Orc123

    Glupi Antolić ga nije doveo jer je "Mamićev" prijedlog... Znao je Antolić dobro da je Bećir igrač za Dinamo.
  • CastAway1986
    884
    ma Bećir je odlican, bilo je malo sumnje zbog te ozljede od prije ali se nametnuo u Francuskoj i veliki propust uprave da ga se nije dovelo..Od ovih ostalih igrača što su se spominjali i bili kao blizu Frey, Koray Gunter i Hannes Wolf ne igraju nikako zasad, Satriano ima samo 1 gol u 15 nastupa , Saba Sazonov samo 3 nastupa za Torino, onaj lijevi bek iz Brazila Lucas Pires ima u Španjolskoj La ligi čak 10 nastupa i gol..
  • Orc123
    5.5k

    Za Becira mi bas bilo krivo jer je nase govorno podrucje, laka prilagodba, jako kvalitetan stoper, mlad a sa puno vec iskustva. Sumnjali zbog ozljede a doveli Kacavendu potrganog i onda jos ga poslali na jednu operaciju i platit cemo ga vise nego Becira....glupa odluka, bas glupa. Ne moras biri znalac da vidis koju kvalitetu ima taj momak...bas me odusevio sad kad sam ga gledao jer izgleda ko neki rutiner a ne decko od 22g.....
  • Zagi
    5.6k
    Ne znam, ja bih riskirao sa Boškom. Sobzirom da dolazi Živković, ne bih dodatno punio tu poziciju.

    Gazibegović
    Mensah
    Selahi
    Hoxha
    Brodić

    Meni je to dovoljno.
    Još ako proigra Boško, ne znam točno gdje bih onda pojačao ekipu.
  • Orc123
    5.5k

    Ima logike da...malo mi Brodic strisi tu ali ajde mozda iznenadi. Potpisao bi ovaj tvoj popis...
    Volio bi vidjeti i Cavlinu na golu jer je za mene on rjesenje na dugi niz godina ...
  • Captain America
    14.6k
    Bilo bi nam najidealnije da Lovren dobije papire i dođe ovdje. Taman za odradit sezonu do kraja dok Moreno ne stasa, a za dalje vidjeti.

    Ne bi se nikako kockao sa Šutalovom formom u ovoj situaciji. Ostati na Mauru i Theu ko glavnim stoperima nije mudro. Prije samo 2 tjedna protiv Osijeka je Šutalo napravio svinjariju s izlaskom u protivničku polovicu koja je dovela do gola, a i jučer je isto skoro ponovio. Igrat će vjv protiv hajduka pa će to biti dobar indikator u kakvom je stanju.
  • Zagi
    5.6k
    A strše Brodić i Hoxha, da.
    Ali Jakir je već nekoliko putao pokazao da ima oko za te manje razvikane igrače pa ajmo malo povjerenja.

    Ali po pozicijama, to je po meni to.
    Meni su gurući problemi desni i lijevi bek i defanzivna 6ica te zamjena za Petka nagodinu.
  • CastAway1986
    884
    a znaš koji bi mogao uskoro biti još jedan veliki propust uprave?!Onaj alžirac Titraoui..Navodno je Montpellier već u pregovorima za njega a ovih dana pišu da ga prati i Lyon.. Lik navodno je bio rizican zbog neke moguće ozljede a on tamo igra bez ikakvih problema
  • Krizy
    37.9k
    Neka Lovrena u Francuskoj.
  • Orc123
    5.5k

    Ja taj transfer i dan danas ne mogu shvatiti....ma vidlo se toodmah da je momak top igrac. Prava zvijer na zadnjem veznom, nesto tipa Selahi. Sta su oni nasli njemu na stopalu to ni dragi Bog ne zna vise. Meni se cini da je to bila cista sabotaza od strane uprave prema Simicu. Momak briljira sad i vise nam nije sigurno dostupan a i time smo si zalupili vrata suradnje sa tom akademijom u buducnosti, a redovito izbacuju jako dobre talente.
  • Mihaljević
    8.4k
    Perković KTC Živković Gazibegović i Ristovski su top igrači , čak i za napast skupine LP... Naravno treba se to sve dobro uklopiti. Samo se bojim da je Gazibegović patka.
  • Laugreano
    1.4k
    Spomenuo ga je netko od forumaša jučer čini mi se.deda

    Od hrvata koji su nama dostupni za RB ni jedan nije bolji od Mohe I Sutala. Od susjeda jedino ovaj...
    https://www.transfermarkt.com/jusuf-gazibegovic/detaillierteleistungsdaten/spieler/393745
    18 days ago
    Laugreano
  • marcio amoroso
    33.1k
    Glupi Antolić ga nije doveo jer je "Mamićev" prijedlog..Slavonski interpunkcijski znak

    Bravo!! Znači nemaš ništa protiv toga da mamić i dalje posluje sa Dinamom. Dobar klub imamo kakvi ljudi navijaju za njega.
  • Maximo
    298


    Mislim, razumijem tvoju ljutnju, ali ne dovest igrača koji je dobar samo zato jer je i Mamić rekao da je dobar, je ravno besmislici...
  • marcio amoroso
    33.1k
    ali ne dovest igrača koji je dobar samo zato jer je i Mamić rekao da je dobar,Maximo

    Ne radi se o tome tko je rekao da je dobar. Radi se o tome tko ima svoje prste u tom poslu. Ne bi potpisao Mbappea ako ono smeće ima svoje prste u tome, a kamoli Bećiragića. Pljujete u lice svima koji su dali dosta toga da se on odstrani iz kluba. Sram vas može biti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.