• Patak
    3.5k
    Pa što nisu Stojković i Kačavenda krila, a Vidović neka desetka. U tom slučaju Beljo kao devetka nije konkurent ni jednom od navedenih?
  • Captain America
    20.4k
    I Stojko i Kača su znali igrati i 10ke i krila u Lokomotivi. Ja sam mišljenja da nam je s limitiranim budgetom bolje dati 4.5 milijuna za Belju nego za Vidovića kad već tu poziciju imaš pokrivenu. Ništa protiv Vidovića, ali to je stvarno ogroman novac za negoruću poziciju, a može ti ga Bayern uzeti već idući prijelazni rok za 11.
  • Ban
    698
    Pa što nisu Stojković i Kačavenda krila, a Vidović neka desetka. U tom slučaju Beljo kao devetka nije konkurent ni jednom od navedenih? — Patak

Sva trojica su desetke, s tim da je Vidović više neki SS. Igranje bilo koga od njih na krilu je krpanje pozicije.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Ovako je stanje sa Vidovićem:

- mi nećemo dati 4 milijuna za njega
    - Bayernu on ništa ne znači jer nije baš toliki talent da bi računali na njega
    - Bayern neće dobiti od nikoga ponudu veću od cca 2 milijuna (barem mislim)

Ova klauzula od 4 milje nije u kamen zapisana i može se mijenjati. Logičan je slijed događaja da će se Dinamo i Bayern dogovoriti i sniziti otkupnu klauzulu na otprilike 2 milijuna. Bayernu dobro jer će dobiti makar nešto za igrača na kojeg ne računa a Dinamu dobro jer neće biti preskup.
  • Jaro
    12.9k
    Do orije mjesec dana smo zazivali da odmah daju kaj treba, danas ne valja i necemo gs otkupiti. Nismo isti, jos smo gori..
  • Captain America
    20.4k
    Ja sam odmah rekao da se pričeka s maštarijama jer su najozbiljniji protivnici protiv kojih je dobro izgledao bili Belupo i Rudeš. Ovo što on igra zadnjih mjesec i pol je razina Halilovića pred kraj staža u Dinamu.
  • Mihaljević
    15.2k
    Belju se može dobiti i za manje od 3 milijuna...
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Do orije mjesec dana smo zazivali da odmah daju kaj treba, danas ne valja i necemo gs otkupiti. Nismo isti, jos smo gori.. — Jaro

Ma bas, ja ne znam ovi sto pisu odakle im takve informacije uopce tako da ne uzimaj to nista zaozbiljno.

Ovako je stanje sa Vidovićem:

- mi nećemo dati 4 milijuna za njega
    - Bayernu on ništa ne znači jer nije baš toliki talent da bi računali na njega
    - Bayern neće dobiti od nikoga ponudu veću od cca 2 milijuna (barem mislim)
    — Maksim Maksimirski

Jel ovo Vlatka sapnula
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    e to bi onda bilo top buraz. I čini veliku razliku. Vidovic za 2 milje je top kupovina
  • Droljo
    32.4k
    Vidovic za 2 milje je top kupovina — Kujtim Shalla

Je. I izlaznu klauzulu dići bar na 15 mil. Samo za bayern naravno. E to bi onda bilo tip top.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ako je to istina onda se nadam da je naš. Ako su davali onoliko novce za miereza. Beljo je top. I još se stigne prodati za puno više. Jedino ono što se culo da je Osijek htio ali on nije želio u dinamo
  • Mihaljević
    15.2k
    Nije to istina , mi smo krenuli u pregovore jako kasno, Beljo je već sve dogovorio sa Augsburgom i mi smo se tek onda pojavili u priči. Također Bjelica je i javno govorio da je cijena Belje 10 milijuna ( Link ovdje njegove izjave ) Beljo je doktor što se mene tiče i 4 milijuna bi dao , makar je i to previsoko za ono što će tražiti Augsburg.
  • Georg Koch
    8.3k
    Mislim da je Beljo nerealan totalno. Placu mozemo podnijeti, odsteta za transfer moze se, ali mislim da se ne moze njega vratiti u HNL. 3 koraka unazad bilo bi to za njegovu karijeru.
  • jedan u nizu
    20.2k

Zasto? Kod novog trenera uopce ne igra. Ako tako nastavi jos pola godine, godinu, propadne mu prilika za razvoj, a onda ce ga ionako prodati, a posto ionako ne igra, nece otici u veci klub nikako.
    U dinamu ima puno bolju mogucnost nego da sjedi tamo na klupi. U Augsburgu bi imao bolju priliku samo da igra konstanto i da trpa golove.
    Ovdje ce prije izaci na scenu i razviti se kao igrac.
    Zapravo dosta vjerujem u njegov dolazak i podrzavam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.