• Dudu24
    95
    Kad se Bruno vraća?
    Mislim da se Stojković nije ozlijedio, da bi sad bili na +10 od drugog.
    Vidović nije krilo
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Još je 5 HNL utakmica do zimske pauze. Mi moramo uzeti 4 boda protiv Rijeke i Osijeka jer onda slijede Belupo i Rudeš gdje bi se trebalo uzeti 6 bodova. Za kraj polusezone dolazi utakmica sa Hajdukom na Maksimiru i ako prije te utakmice uzmemo 4 boda (OS,RI) i 6 bodova (SB,Rudeš) bi trebali biti u mogućnosti prestići Hajduk jer će i oni kiksati, oni su odradili Belupo i Rudeš i slijedi im nešto teži raspored.

    Za četvrtak i Viktoriju me uopće nije briga, ja bih tu poslao B ekipu i ne bih uopće slao na put glavne igrače ali znam da je mnogima jako stalo do Konferencijske Lige pa će Jakir sigurno poslati prvu ekipu koja će u Plzenu izginuti za bodove iako se 4 dana kasnije igra utakmica koja može usmjeriti prvenstvo.
  • Eduardo
    17.3k
    U prvih 45 minuta smo stvarno izgledali dobro i umjesto da u drugi dio tekme krenemo s dva razlike mi ga otvaramo s minus jedan. Imali smo 40 minuta nakon primljenog gola da se vratimo u ritam i okrenemo rezultat u našu korist. Zašto reakcija na klupi, a posljedično tome i na terenu nije bila adekvatna pitanje je za trenera. Međutim, nisam siguran da trener ima odgovor na sva ta 'ZAŠTO'?
  • Peškaman
    2.5k
    Zadnja linija
    Perković/Ljubo. Perković/Max. Teo. Rile

    Otpisat Šutala a bogme i Perića na hlađenje duže vrijeme iako sam siguran da bi Perić onu loptu kod gola Varazdina lagano izbio.
  • Olmic
    2.7k
    Pohvale Ademiju na igri
  • NitkoBitan
    11.9k
    Kad se Bruno vraća?Dudu24

    Vraca se u reprezentaciju i tamo opet ozljeduje. Ne znam jel igrac Dinama il reprezentacije. Netko mu mora rec dosta, pa jel vidi na kaj Dinamo lici bez njega. Ako reprezentacija nemre upisat 2 pobjede bez Petkovica nit ne zasluzuje ic na EP.
  • Blue Austrian
    337
    Izgurat do Zime sto vise bodova, pa se moliti bogu da ce konacno neko reagirati i dovesti igrace kakve trebamo.
  • LovroZG
    1.3k
    A šta vam je danas Šutalo kriv? Se ispred njega uvuko Drožđek i zabio il se to ipak dogodilo Ristovskom?
  • The Undertaker
    4k
    Nakon ove utakmice ne znam što bih rekao. Da ovo nije jedan u seriji neuspjeha rekao bih da smo bili puno bolji ali nije išlo. Međutim, ovo nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu i ne možemo se stalno provlačiti. Osobno mislim da je problem da nismo standardizirali ekipu odnosno da previše mijenjamo (i taktički i igrački) tražeći najbolju kombinaciju i da su ovi primljeni i nepostignuti golovi posljedica nedovoljne uigranosti ekipe.
    Jakirovića ne bih mijenjao ako nemaju Bjelicu u talonu.
  • Orc123
    5k
    zajebavas se? Ides srat po igracu koji je jedini igrao danas? Do sad je bio Tamagocci a sad bi da bude najbolji igrac i da svaku tekmu odlucije? E frende odlucio je on i ovu jer onaj extra ubacaj ti je pola gola a ti prestani pratiti nogomet. Decko nema uopce kontinuitet i za ovu priliku je morao krvavo orati i kopati dok neki se setkaraju po terenu i boli ih kurac on ide ko osa i daje 1000posto! Takve igrace zelim gledsti na terenu! Ima 200 tis po sezoni a Drmic 1,2mil samo 6 puta vise a danas je izgledao 6 puta losiji od kaneka! Hvala i pozz!
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    da nadodam
    MIšić - očito igramo puno bolje kada ima osigurača kraj sebe pa ide više naprijed, fali koncentracije i mirnoće u završnice, krivim raubanje i pokrivanje 50% terena cijelu polusezonu. Da je ljubo danas bio uz njega to bi još bolje izgledal
    Rile - falio na beku, on i taki se super nadograđuju, isto fali malo koncentracije za neki opasniji centaršut. Igrao previše tekmi na stoperu, vjerujem da će se vratiti u dobru formu
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Ne znam vise sta bi rekao.. Teska sezona je pred nama ako ce svaka HNL utakmica bit porodajna muka.
    Poceli smo iznenadujuce dobro pa se iz nekog razloga ugasili pocetkom drugog dijela. Ne kuzim na osnovu cega se Drmic uvukao u prvu postavu ispred Emrelija?
    Baturina mora prestat komplicirat kao i Vidovic. Ucinkom Kaneka na desnom je vidljiv manjak istog lijevo.
    Ja i dalje ne vidim neki ozbiljan pomak, sve je to na silu. Zamjene isto, ponovno kupus od postave u kojem budemo izgubljeni par minuta pa tek onda ide logicna izmjena.
    Je kiks Sutala, al ono, generalno nije odigrao losu utakmicu.
  • Orc123
    5k
    U sredini keonicno fali brzine...jedini igrac koji je pravi box to box igrac brz i da zna igrati je Ljubo! To jw nekad bio Ademi ali Ademi je sada ipak igrac koji nije na vrhuncu...ljubo nosi energiju i agilnost u sredini a to nam keonicno fali! Stopere vise nije vrijedno spominjati....Sosa ne dobiva peiliku pa ne znamo sta moze ili ne moze.
    Kanekov ubacaj danas je bio pola gola. Decko je bacen lavovima od pocetka sezonw ali se uspio izbaciti u prvi plan i biti danas najbolji igrac!
    Moze netko izvadit Parametre od Ksneka danas? Koliko kljucnih dodavanja, udaraca, driblinga odlicnih peoigravanja u dubinu...mogao je danas pobrati barem 1 gol i 2-3 asista...2 custa asista Misicu i na kraju asist za Emrelija!
    Daj nek netko izvadi njegove parametre danas.
  • NitkoBitan
    11.9k
    I da, dio publike na zapadu u Varazdinu nikad gadljiviji. Do prije par godina navijali za Varteks i Dinamo a sada na Dinamo vicu na krc i zvizde skoro na svaku sucevu odluku. Fuj

    Potencijal za novo prijateljstvo sa tovarima.
  • Praskaton
    1.8k
    Kakva energija prvo pol danas,steta ne iskoristenih sansi.
    Na Šutalu se vidi da treba vremena da se vrati na razinu(ako se vrati ikad) potrebnu za dinamo.Drmic kao sto je netko rekao pomalo veteranski izgleda.Vidovic i Baturina nedovoljno konkretni.Ostali jako dobri.
    Kad smo imali igraca na desnoj strani koji je prosao 1na1 il 1na2 ovoliko puta kao Taki danas.Momak je osvjezenje i nadam se da ne izlazi iz prvih 11 do kraja polusezone.Jakirove izmjene lose.

    Probat Spiku na lijevom krilu kako se izgledat.Kad se Bruno vrati ovakve utakmice uzimamo.Trenutno je ovo ocito realnost svidalo nam se il ne.

    Ne znam kakvo je stanje u svlacionici jel igraci stoje iza trenera i moze li on ovdje pokrenut stvari.Dobio je i vise nego dovoljno vremena i prilika,napredak u igri se ne vidi.
    Volio bi da je Biscan dobio ovoliko prilika.Iako nije zasluzio ostanak ja bi ga zadrzao i nakon ovog kiksa.
    Budimo iskreni ako on ode u najboljem slucaju Bjelkan,realnije netko Jurcic kalibra...I sta cemo onda? Nakon dva kiksa opet drugi?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.