• db-izbjeglica
    12.9k
    Hvalospjevi kaneku... čovjek fulao dva zicera!
    Odigrao je solidno, ima što pokazati, ali fulati dva zicera je nedopustivo!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Bio sam uvjeren u pobjedu danas, i to veliku. Nakon prvog poluvremena reko evo to je to, dobra igra, samo da zabijemo prvi. Nakon primljenog gola raspad sistema. Tuga
  • blue heart 72
    1.4k
    Bogoljub i pogotovo Kaneko vrijedni spomena. Ostalo srednja ili žešća žalost. Najviše me naživcirao Baturina koji kod 0:0 nije htio dati paralelu Drmiću koji bi tu loptu proslijedio u prazan gol, nego ide na neki pseudo povratni pas u srce 16-erca, koji je Varaždin bez problema osujetio. I naravno par minuta kasnije mi popušimo gol gdje imamo brojčanu prednost u obrani. Poslije toga samo stihija
  • Time
    532

    Odigrao je dobro ali ono se MORA zabiti...da spikic onakve sanse promasi 5 dana bi ga razapinjali
  • Petar86
    592
    Bas glup remi ali jbg dosta su se vadili u sudackim nadoknadama i jednom se mora i ovako negativno vratiti
    Iman osicaj da ce kreniti dobar niz kad tad, pogotovo kad se Petkovic vrati, u najgorem mogucem trenutku dolazi gostovanje kod Rijeke ali bas ono i moze preokreniti sezonu.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Kako da Jakira ne kriviim. Bez obzira koliko loš ili dobar bio, koliko ga neko volio i pravilno podržavao. Ali nikad, NIKAD niti jedan trener u povijesti dinama nije preživio ovakve rezultate i dobio ovoliki kredit. Nikad otkako pratim dinamo. A iskreno se i ne sjećam ovako skromnog učinka. Kad se sjetim kako je odletio brzo jovicevic, pa bišćan. Jakir jeste kriv, on se prihvatio posla. Svaka čast na tome. Ali on je znao gdje stiže i kakav kadar ima. Danas još jedan gubitak zlatnih bodova. Jednostavno nije taj koji ovo može izvući. Pa i kopic je odletio za manje, a niko mi nemoze garantirati da on nebi osvojio titulu.
  • Common Sense
    511
    Je, promašivao je. Ali on je jedini koji je grizao u napadu, otvarao se u igri bez lopte, radio višak i probijao. Kaneko je danas išao glavom tamo gdje Drmić ne bi išao ni kopačkom.
  • Georg Koch
    3.7k
    pep guardiola uz pomoc Svevišnjeg nebi slozio ovu obranu. Ne moze se od govana pita napravit i tu staje sva prica.
  • Blue Austrian
    337
    Kaneko mora uvijek u prvih 11.
  • Crusades1986
    9.8k
    Tvrdnja bi ti stajala na mjestu da mu ovo nije druga utakmica u HNL-u koju je krenuo u prvih 11. I prva nakon dva mjeseca.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Odigrao je dobro ali ono se MORA zabiti...da spikic onakve sanse promasi 5 dana bi ga razapinjaliTime

    Dinamo igra toliko jadno da čovjek koji je realno jedan od tragičara utakmice u kojoj su se izgubili bodovi hladno uzme titulu igrača utakmice.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Hvalospjevi kaneku... čovjek fulao dva zicera!
    Odigrao je solidno, ima što pokazati, ali fulati dva zicera je nedopustivo
    db-izbjeglica

    Hvalospjevi su zbog pristupa, jedini je igrač koji ide okomito na gol, ostali, predvođeni Baturinom, pimplaju po lopti kao da sutra ne postoji, osim toga, izgledaju kao i da imaju problema sa osnovama štopanja lopte...tako da je Kaneko osvježenje u ovom čemeru od ekipe i zaslužuje hvalospjeve.
  • Peškaman
    2.6k

    A reci mi je l Kaneko uzivao kad je Bišćan bio,sta je bilo s Perkovićem kojeg su svi zanemarivali pa evo momku je dao šansu,tko je vratio Tea u Dinamo?
    Taj Jakir je s jednim povratkom igrača ,čitaj Tea,'posrao' se po odlukama prošlih trenera.

    Jednostavno,puno igrača tu nije za Dinamo,nema trenutno kvalitete,zimski prijelazni rok će pokazati.
    Strpit se do zime sa sto manjim zaostatkom ili prednošću.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    rijetko kada nekoga prozovem ali sorry nemas pojma.

    U punom sprintu dupli pas odigrao i pogodi stativu. U drugoj situaciji je pucao slabijom nogom u blizi kut. Sjeti se da jedan spikic nema jednu nogu uopce.
    Ali ne samo to, koliko puta probio, probao povratnu, nabacio, dva puta uklizao, jednom presjekao loptu pa u kontri izbacio baturinu na krilo. Odnio dve lopte glavom, ne znam jesmo li gledali istu tekmu?

    Prvi cu posrat igraca koji ne odigra dobro pa makar i takura, ali danas je za sve ostale bio svemirski brod a ne "solidan"

    U drugom poluvremenu su ga udvajali jer je jedini nesto pokusavao. Budite malo realni ljudi dragi
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Jakir mora prestati vjerovati u šutala, tjeraj ga na posudbu, nek trenira s juniorima, nek sjedi na klupi, tribini, al on trenutno nije igrač za prvu ligu, a kamoli za dinamo.

    Čovjek je elementarna nepogoda na terenu... doslovno!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.