• Zagi
    5.6k
    Baš.
    100% gol
  • dZg1986
    388
    Realna alternativa je Bjelica, mozda uspije, mozda ne. Ali ovo vise nema smisla
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Ko je visio išta od igre i plana u ovoj utakmici osim Kanekovih individualnih pokušaja?Noel

    Ja sam vidio najbolje dinamovo poluvrijeme u ovoj sezoni u kojem smo trebali voditi barem 2 razlike. Dinamo je odlično odigrao prvo poluvrijeme protiv Varaždina i drugo poluvrijeme protiv Lokomotive a u oba poluvremena u igri nije bio Bulat nego veznjak (Sučić) koji sudjeluje u izgradnji napada. Kada je ušao Bulat utakmica se primirila i Dinamo više nije tako lako ulazio u šanse. Što se tiče današnje utakmice treba pogledati statistiku i vidjet će se da je Dinamo na ovoj utakmici dominirao (22-5 udarci, čak 14 udaraca unutar protivničkih 16) ali tu su krivi igrači što ne mogu realizirati ništa od toga. Znam da su glave vruće ali igra uopće nije bila loša veći dio utakmice.
  • Zagi
    5.6k
    KTC s loptom u nogama :strong:
    Ah..
  • Georg Koch
    3.8k
    Nakon sto sam polupo trecinu kuce i fino se posvadjo sa zenom moze kratak komentar.
    Nema sta ovdje biti do trenera danas, nema. Nas je netko prokleo i proklet on bio. Ovo znanstvena fantastika me moze objasniti kako u 1.poluvremenu nismo vodili hendikepom, ne moze. Jednostavno ne moze.
    2 stative, 2 zicera, evo ti Boga da ce u gol.
    Jedino zamjeram Sutala u igri, ali mislim da mu je danas otkucao sat. Igrali smo, pogotovo u 1.pol, ko prosle godine sa Sutalom, Ivanusecom pa cak i Orsicem.
    Nece gol i nece, prokleti smo i amen. Igra se popravila, nista smjenom nikakvok necemo dobiti. Amen
  • Mali Zeus
    10.3k
    Bulat je dosta kasno ušao, puno prije tog smo prestali stvarati prilike.
  • Captain America
    14.6k
    I tko onda? Bjelica, koji također nema kontinuitet već neko vrijeme i nekim se odlukama i izjavama nije pokazao kao realan čovjek. Ne znam, lutamo, jebeno lutamo.Tongo Doumbia

    Lesi je spomenuo jednu bitnu stvar. Ako Jakir ode, s obzirom na ugovore kakve su imali Čačić i Bišćan, pola Livijevog transfera će otići na odštete trenerima. Sumnjam da će se usudit potpisat četvrtog trenera na ugovor od milijun i pol eura. Uvalit će Banoviću vjv vrući krumpir jer ovaj genetski otpad u uredima je pokazao da ih nije briga hoće li potrošit mladog perspektivnog trenera. Napravili su to s Jovičevićem, Krznarom, Bišćanom i Jakirom pa neće biti problem isto napraviti s Banovićem.
  • Mathiasovi Chageri
    1.9k
    Može više otkaz ovom klaunu s klupe ili ćemo i dalje gledati ovo iz tjedna u tjedan?

    Sad je već na 10 pobjeda, remiju i 5 poraza u 16 utakmica. Ako maknemo pobjede protiv amatera u kupu, mag na klupi je skoro na jednakom broju utakmica gdje je pobijedio i gdje je gubio bodove. Ne sjećam se da je neki trener Dinama imao ovakav tretman gdje ga se trpilo unatoč lošim rezultatima. Čak su i Cico i Jovićević letili za manje. Marija Cvitanovića smo potjerali nakon dva uzastopna poraza, tri ukupno. Ovaj će valjda dok ne skupi dvocifren broj poraza.
  • Mlađi referent
    11.1k
    A za sta je točno Jakir kriv,Peškaman

    Pa prijatelju ajmo prvo od izmjena koji masakriraju momčad i bacanje formacija koje ni dragi Bog ne razumije. Pa onda kaj u 3 mjeseca nije obranu složio niti zeru. Pa onda kaj ti je danas najbolji igrač bio šikaniran do prošlog tjedna. Pa onda kaj ti Drmić prošli tjedan nije dovoljno dobar za kadar, a danas je u prvih 11. Pa onda kaj momčad igra po planu 15 minuta i nakon toga kreće stihija. Pa onda i nekonstantno stavljanje igrača po pozicijama, odaberi i stani iza tog. Pa onda za to kaj nemamo nikakav automatizam. Pa onda zato kaj su nam prekidi na razini kvartovske ekipe.

    Ne možeš ti tako u hodu tražit konstantno rješenja i nadat se da će to dobro ispast. Ne mo že!
  • Paggini
    8.5k
    Još jedan ŠUTALO MOMENT™.

    Ne bih krivio Jakira danas, nasa realizacija je katastrofalna, ne moze se kurca mrtvog utrpat. Pozitivno danas je Kaneko kao MOTM, Zagorac je bio dobar, Perkovic dobar.
  • Zagi
    5.6k
    Mrzim kup utakmice protiv niželigaša jer uvijek daju krivu sliku barem jednog igrača.
    Ne, Drmić nije igrač za dinamo.
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Kad igra Šutalo ja već kalkuliram da u utakmicu ulazimo sa golom minusa i da gubimo 0-1 od prve minute.
  • Common Sense
    527
    Mogao bi se poslat upit Ajaxu jel bi pristali na zamjenu Šutalo za Šutala po principu ključ za ključ. Nek Vlatka sastavi mail.
  • dinon7
    511
    Šutalo vise nije nogometaš. Nažalost, njega je ozljeda uništila. Treba još probati i Sosu.
    Vesele Perkovic te Kaneko.
    Vidovića malo ohladiti, frajer stigao iz Bayerna pa se postavio kao glavni mačak. Glumatanje mu je jače od igranja nogometa.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Taj Šutalo je komedija, naravno ako nisi navijač Dinama...pokušalo ga se vratiti, očito je da to više nije onaj igrač, prekriži ga i gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.