• Orc123
    5.1k
    Pod Jakirem je igrao sve utakmice...rezultat vidljiv ..
  • LukaBBB
    0
    Dobro jesi ti normalan? Znaš ti ko je vodio navijanje prema zapadu, a kao hodas na tekme? Stari moj nisi dostojan pogledati ga.pokopaj se
  • Majki2111
    2.6k
    Ne poznajem ga. Maksimir ophodim od 06.12.2014. Od tada do 22.03.2020. sam na Istoku. i par puta na Sjeveru. Od prošle sezone sam na Sjeveru. Platio sam godišnju ulaznicu kao i vi. Navijam kao i vi. Dlan i glas. Imam svoj stav kao i vi. Protiv čovjeka nemam ništa.

    Drugačije razmišljamo. Ja ne smatram da će moj jedan dB više ugurat loptu u 90oj u mrežu. Racionalnije gledam na to. A mislim da nisam ni jedini koji razmišlja tako na Sjeveru.
  • LukaBBB
    0
    Dobro al s tim komentarima gore si ispao smijesan. Čovjek ide na utakmice 20+ godina , prošao sve i svašta i ti ga ides ismijavat. Ako ides na sjever igras po pravilima sjevera. I nije rezultat najbitniji nego pokazati ljubav u dobru i u zlu, a ne biti ko razmažena curica.
  • masacusec
    3.1k
    OK, majki nije BBB i ne kuži briju...al zakaj spominjete imena?
  • LukaBBB
    0
    evo ja sam maknuo da ne bi bilo...
  • Kepec
    4.8k
    Drago mi je da je koreografija prošla dobro.
    Nova pjesma mi se sviđa, kada ju ekipa nauči mogla bi zaživjeti na tribini.
    Navijanje solidno, ništa posebno ali kako i očekivati od nekoga veliku volju i želju za istim s obzirom na prikazano na terenu.
    To je to kaj se tiče utakmice. Ovo na terenu i u loži zapada nije vrijedno spomena, nadam se samo da je ovo jedna kratka noćna mora i očekujem povratak Dinama, jer naš klub za koji navijamo trenutno ne izgleda kao Dinamo.
  • Majki2111
    2.6k
    Ne nigdje nisam čovjeka ismijavao. Na tribini imaš ekipu koja šuti tijekom navijanja, i onda za mene koji navija non stop na svakoj tekmi i ne gasim se nije dobro napisat na javnom forumu kritiku i čuđenje?
  • Mrvica
    3.3k
    Sve stoji da nije isti onaj koji navija i onaj koji šuti cijelu tekmu. Samo ne kužim zašto je to kritika ako čovjek pokušava dignuti moral ekipi do zadnje sekunde tako što se navija iz sveg glasa?
  • Kepec
    4.8k
    Po upisu Majkija mislim da on misli na nekoga tko je stajao na strani prema istoku, a ne prema zapadu.
    Kažem to jer sam bio tamo i shvaćam kaj govori i slažem se sa svime kaj je napisao, ali nemrete shvatiti ako niste bili na tom djelu tribine.
    Nadam se da će vas par koje toliko muči to kaj je on napisao pročitati ovo, a onda neka se sve ovo obriše jer nema smisla o tome ovdje pričati.
  • Majki2111
    2.6k
    Buraz neće on meni dignut moral ako se dere na mene jače jače. Vidim kaj se dešava oko mene. Pratim utakmicu trijezan i nenadrogiran. Kontraefekt je napravio. Nije bilo ugodno.
    Ne istok, zapad. Čovjek je imao kapicu i bradu ako se dobro sjećam. Tetovaže i fit izgled tijela.
  • Sunja86
    1k
    Za što je točno doveden Tibor Halilović pa daj mu pola sata u jednoj jebenoj utakmici
  • mali M
    3.5k
    Tetovaže i fit izgled tijela.Majki2111

    e Majki moj, tu se sad jaaako razilazimo... šta ti smatraš "fit" izgledom tjela??? jel izgledao kao da je isklesan ili izgleda kao da je on nekoga "isklesao" :rofl: jel koristi arganovo ulje ili ricinusovo ulje? jel fit jer brine za svoj izgled onako kako žene brinu ili izgleda kao da je sada došao iz Ličke pilane!?
    p.s. - trolam jer mislim da se o tome netreba raspravljati na forumu jer se vrlo lako skuži tko je tko
  • Nogo
    1.3k
    Ekipo,
    ja mislim da bi Mišić prvi trebao na klupu. Pa pogledajte njegove udarce. Sve leti iznad gola. Čovjek u Paoku imao sve, a sada kao neki amater. Dovoljno je video pogledati :
    https://youtu.be/lBw8bTKAoFg?si=d5hSg2Ph_lmqKsTA

    Jakir mora ubaciti nova lica tipa Halilović, Perković, Sosa...jer od ovih njegovih ponavljanja nema ništa. Na zimu remont jer gori nikada skoro nismo bili.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.